ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Αποφασισμένος να παίξει στο ντέρμπι ο Ιμπαγάσα

Αποφασισμένος να παίξει στο ντέρμπι ο Ιμπαγάσα

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα τονίζει σε όλους στο Ρέντη πως θα παίξει στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στην απογευματινή (17:00) προπόνηση της Πέμπτης (17/11) θα φανεί το κατά πόσο θα τα καταφέρει.
Στην απογευματινή (17:00) προπόνηση της Πέμπτης (17/11) θα φανεί το κατά πόσο θα είναι έτοιμος ώστε να αγωνιστεί στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Το ιατρικό τιμ καθησυχάζει πως το αιμάτωμα που έχει στον δεξιό τετρακέφαλο ο Αργεντινός δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, αλλά στον Ολυμπιακό υπάρχουν ορισμένοι οι οποίοι είναι επιφυλακτικοί για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο ντέρμπι.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε υπολογίζει για την βασική του ενδεκάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, αλλά από την άλλη είναι σκεπτικός στο αν θα πρέπει να χρησιμοποιήσει στο ματς τον Λατινοαμερικανό μέσο, από τη στιγμή που δεν θα είναι 100% έτοιμος. Ο Ισπανός τεχνικός, όμως, ποντάρει στο πάθος, στην θέληση, στην εμπειρία, στις ικανότητες, αλλά και στο "τσαγανό" που διαθέτει ο Αργεντινός.

Από την πλευρά του, πάντως, ο 35χρονος χαφ, επισημαίνει σε όποιον τον ρωτάει στο Ρέντη πως θα παίξει στο ντέρμπι. Ο "μικροκαμωμένος μάγος", άλλωστε, είναι από τα γνωστά παλικάρια των ερυθρολεύκων, καθώς αρκετές φορές στο παρελθόν, ακόμη και αν πονούσε, δεν το έβαζε κάτω και έπαιζε δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό στο γήπεδο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου