ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ελπίδα από την Ασία

Ελπίδα από την Ασία

17/11/2011 Φως εξ… Ανατολάς έρχεται για την ΑΕΚ, αφού από την Ασία φαίνεται πως προκύπτει το πιο σοβαρό ενδιαφέρον επενδυτών για την ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τη SportDay, υπάρχουν φήμες πως ένας Σαουδάραβας επιχειρηματίας με μεγάλη οικονομική επιφάνεια εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επενδύσει στην Ελλάδα και «όχημά» του μπορεί να γίνει μία ομάδα με μεγάλη λαϊκή βάση, όπως η ΑΕΚ.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το Goal, η εταιρεία Qatar Petroleum έχει ακόμη πιο… προχωρημένο ενδιαφέρον για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Εκπρόσωποι της εταιρείας θα συναντηθούν ως αύριο με τον Σταύρο Αδαμίδη για να ενημερωθούν λεπτομερώς για όλα τα ζητήματα στην ΠΑΕ. Η εν λόγω εταιρεία είναι ουσιαστικά ο πρώην γενικός οργανισμός πετρελαίων του Κατάρ και είναι υπεύθυνη για τις εργασίες που αφορούν τις βιομηχανίες πετρελαίου και φυσικού αερίου στη χώρα, ενώ πλέον σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά και στην Ελλάδα.

Σημειώνεται πως οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές συζητούν και για το θέμα κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε ό,τι αφορά στη φημολογία για την οικογένεια Άντζελος, δεν επιβεβαιώνεται ενδιαφέρον των ομογενών από τις ΗΠΑ να επενδύσουν στην ΑΕΚ. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να προκύψει κάποια άλλη λύση εξ Αμερικής.

Καταλήγει σε 4-1-2-3

Μέχρι να προκύψει «φως» από κάποιον επενδυτή, η ομάδα της ΑΕΚ δεν μπορεί να ελπίζει παρά μόνο στις δικές της δυνάμεις και να προσδοκεί πρωτίστως αγωνιστικής ανάσταση. Στο ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ η νίκη είναι επιβεβλημένη και ο Νίκος Κωστένογλου έδειξε τα πλάνα του στα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι τιμωρημένοι Κάλα και Βάργκας, καθώς και οι τραυματίες Γκούντγιονσεν, Λαγός και πιθανότατα Γκέντσογλου.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» προσανατολίζεται σε ένα σχήμα 4-1-2-3 με τους Αραμπατζή, Καράμπελα, Κοντοέ, Μανωλά, Δέλλα, Μάκο (δοκιμάστηκε ο Ρίκκα στη θέση του «κόφτη» όσο ο Μάκος έλειπε με την Εθνική), Καφές, Κάρλος, Λεονάρντο, Μπέλεκ και Λυμπερόπουλος. Η σημερινή προπόνηση αποφασίστηκε να γίνει στο ΟΑΚΑ κι όχι στα Σπάτα για να εξοικειωθούν οι παίκτες καλύτερα με τον αγωνιστικό χώρο.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου