ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

«Χρειάζεται δύο παίκτες επιπέδου»

«Χρειάζεται δύο παίκτες επιπέδου»

17/11/2011
Δύο παίκτες, ένας ψηλός και ένας περιφερειακός, λείπουν από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Φράνκο Νάκιτς. Ο παλαίμαχος άσος του Θρύλου μίλησε στον  «NovaΣΠΟΡ FM 94.6» και μίλησε για την Ευρωλίγκα και τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για το φάιναλ φορ, αλλά και για το ντέρμπι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Νάκιτς:

«Ο Ολυμπιακός πρέπει να βελτιωθεί αν θέλει να κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Του λείπει ένα ψηλός και ένας περιφερειακός παίκτης σίγουρα, που θα κάνουν την διαφορά. Οι εμφανίσεις και τα μέχρι τώρα αποτελέσματά του είναι ανάλογα με το ρόστερ που έχει και με τον τρόπο που παίζει».

Για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ και αν ο Ολυμπιακός μπορεί να φύγει νικητής, είπε:

«Πολύ δύσκολα. Με αυτήν την ομάδα που διαθέτει. Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες, στον Ολυμπιακό στην περιφέρεια μετά τον Σπανούλη δεν υπάρχει κάποιος να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Στον Παναθηναϊκό αντίθετα, μπαίνει ως τρίτη επιλογή ο Γιασικεβίτσιους…

Βέβαια ένα ντέρμπι είναι ανοικτό πάντα, αλλά ο Ολυμπιακός φέτος δεν έχει ξεκινήσει καλά. Παιχνίδια με ομάδες όπως η Μπιλμπάο και η Καντού πρέπει να τα παίρνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο».

Για την στάση των φιλάθλων του Ολυμπιακού:

«Ο κόσμος τα τελευταία χρόνια είχε συνηθίσει σε μεγάλες μεταγραφές και ονόματα. Πάντα στον πρωταθλητισμό όμως μετράνε τα κύπελλα εγώ έτσι νομίζω και δεν είναι οι πορείες το ζητούμενο για ομάδες σαν τον Ολυμπιακό».

Ερωτηθείς αν μοιάζει για τον Ολυμπιακό εφικτός ο στόχος του φάιναλ φορ:

«Έτσι όπως είναι τώρα, πολύ δύσκολα μπορεί να φτάσει εκεί. Οι Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ και Παναθηναϊκός παίζουν σε άλλο επίπεδο και ξεχωρίζουν αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν καλές ομάδες και δεν ξέρω αν χωράει αυτός ο Ολυμπιακός κάπου».

www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου