ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Στη λίστα (και) ο Μοντίγιο

Στη λίστα (και) ο Μοντίγιο

17/11/2011

Η αντικατάσταση του Άριελ Ιμπαγάσα μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, ειδικά όσο ο Αργεντινός αποτελεί "βαρόμετρο" για την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού στο χορτάρι.
Ο "Κάνιο" είναι "το Α και το Ω", με αποτέλεσμα αυτός που θα έρθει, όταν αποχωρήσει από την ομάδα, θα πρέπει να είναι στα ίδια επίπεδα και να μπορεί να κάνει την διαφορά στο ρόστερ.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Ολυμπιακός εξετάζει διάφορες περιπτώσεις και μια εξ αυτών είναι του Βάλτερ Μοντίγιο της Κρουζέιρο, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πρωταθλητής".
Ο Θρύλος ψάχνει για παίκτη είτε το καλοκαίρι είτε την περίοδο που θα αποχωρήσει ο 35χρονος άσος, όμως θα πρέπει να έχει βολιδοσκοπήσει ήδη διάφορες περιπτώσεις και να μην χρειάζεται να ξεκινήσει από το μηδέν μια διαδικασία, που είναι χρονοβόρα λόγω της ιδιαιτερότητας της θέσης, αλλά και του ότι αυτός που θα αποκτηθεί, οφείλει να είναι από το "πάνω ράφι" και έτοιμος για 11άδα.
Ο 27χρονος παρακολουθείται από τους ερυθρόλευκους εδώ και δύο χρόνια, ενώ φέτος προέρχεται και από σπουδαίες εμφανίσεις στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Ο άνθρωπος που τον εκπροσωπεί είναι ο Ιταλός ατζέντης Αντρέα Ντ' Αμίκο, άνθρωπο που γνωρίζουν πολύ καλά στον Ολυμπιακό.
Ο παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του στη Σαν Λορέντσο (2002-06) και ακολούθησαν η μεξικανική Μονάρκας (2006-07), η Ουνιβερσιτάντ της Χιλής (2008-10) και τέλος η Κρουζέιρο από το 2010. Συνολικά, σε 294 αγώνες έχει 62 γκολ, δείγμα του ότι βλέπει με συχνότητα τα αντίπαλα δίχτυα και μπορεί να προσφέρει με ποικίλλους τρόπους στο παιχνίδι.
Πάρτε μια γεύση του Μοντίγιο:




www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου