ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Κάντο όπως ο Τάκης!

Κάντο όπως ο Τάκης!

17/11/2011


Συνεχίζουμε το αφιέρωμα στα παιχνίδια με τον πελάτη και σειρά παίρνει ένας αγώνας που θα μας μείνει και θα τους μείνει αξέχαστο. Γιατί; Γιατί η γλώσσα που έβγαλαν μετά το 1-1 στο Φάληρο ήταν πολύ μεγάλη και τρείς μέρες μετά τους την κόψαμε από τη ρίζα! Παντελονάτα, στον αγωνιστικό χώρο και η ταρίφα έγραψε… 4!

Στις 16 Ιανουαρίου το 2008 ο Θρύλος υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό για νοκ άουτ παιχνίδι στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Τρείς μέρες νωρίτερα (13/1/08) στο ντέρμπι του πρωταθλήματος, οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 και ο Γιάννης Γκούμας είχε πει το περίφημο «…έπρεπε να κερδίσουμε 1-4 ή 1-5». Τις επόμενες δύο μέρες πριν από το παιχνίδι για το Κύπελλο, σύσσωμος ο «πράσινος» Τύπος έγραφε για εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού, για πάρτι στο σπίτι του Ολυμπιακού και άλλα τέτοια, από αυτά που μας αρέσει να διαβάζουμε και να ακούμε πριν από ένα ντέρμπι. Γιατί όταν οι απέναντι βγάζουν γλώσσα η απάντηση σχεδόν πάντα είναι μια… ΤΕΣΣΑΡΑ ΝΑ! Και ο Τάκης Λεμονής που ήταν στον πάγκο των πρωταθλητών ξέρει καλά από τεσσάρες στον πελάτη, εντός και εκτός έδρας…

Το γκολ που έψαχνε ο Ολυμπιακός ήρθε πολύ νωρίς, μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Λούα Λούα να πετυχαίνει μια γκολάρα που θα τη θυμόμαστε για μια ζωή. Η συνέχεια του πρώτου μέρους δεν είχε άλλα γκολ, παρά μόνο σκληρά μαρκαρίσματα και ότι φάση έγινε δημιουργήθηκε αποκλειστικά από κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, είχε κατηφόρα.

Στο 63’ ο Λούα Λούα έφυγε μόνος του απέναντι στον Γκαλίνοβιτς, ο τελευταίος απέκρουσε το πλασέ του Κονγκολέζου αλλά η μπάλα κατέληξε στον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος έκανε το 2-0. Και μέχρι να καταλάβουν οι «πράσινοι« τι τους χτύπησε ήρθε στο 65’ ο Ντάρκο να κάνει το 3-0, μετά από γκάφα του Σαριέγκι. Κάπου εκεί ο Θρύλος κατέβασε ταχύτητα, περιμένοντας να χτυπήσει την κατάλληλη στιγμή για το τέταρτο γκολ και το απόλυτο ξεγύμνωμα του λαλίστατου πελάτη!

Και έτσι έγινε. Στο 81’ ο Πάντος έκανε την κούρσα από τα αριστερά της άμυνας του Παναθηναϊκού, έβγαλε μια καταπληκτική σέντρα συστημένη στον Νούνιες και ο Αργεντινός με φοβερό γυριστό σουτ έκανε το 4-0. ο Ολυμπιακός κυνήγησε και το  πέμπτο αλλά ο Μήτρογλου δεν τα κατάφερε στο 92’ αν και ήταν σε καλή θέση.

Το θέμα είναι ότι όλη αυτή η εβδομάδα που διανύουμε, θυμίζει εκείνο το τριήμερο πριν από την τεσσάρα στο Κύπελλο. Δηλώσεις περί καλύτερης ομάδας, για 1-3 (χαλαρά όπως είπε και ο Τσάκας) και γενικότερα η «πράσινη» γλωσσάρα έκανε και πάλι την εμφάνισή της. Λέτε η απάντηση των παικτών του Θρύλου να είναι η ίδια; Ή μήπως αυτή τη φορά το σκορ θα… ξεφύγει όπως πέρσι με την ΑΕΚ; Υπομονή δυο μέρες ακόμα…

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Πάντος, Άντζας, Σέζαρ, Ζεβλάκοβ, Πατσατζόγλου, Τοροσίδης, Τζόρτζεβιτς, Λούα Λούα (81’ Μήτρογλου), Κοβάτσεβιτς (71’ Νούνιες), Σίσιτς (52’ Γκαλέτι).

Παναθηναϊκός: Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Γκούμας, Παπαδόπουλος (67’ Καραγκούνης), Σαλπιγγίδης, Σέριτς, Τζιόλης, Σιμάο (67’ Ποστίγκα), Βύντρα, Εντόι (46’ Δημούτσος), Ίβανσιτς.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης 


www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου