ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Υπόκλιση ενός μεγάλου (video)

Υπόκλιση ενός μεγάλου(video)

17/11/2011
Στον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη, τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ υποκλίθηκε ο Νικολά Μπατούμ μιλώντας στη Web TV του www.sport-fm.gr.

Δείτε τι λέι ο ΝΒΑερ σούπερ σταρ της Νανσί για το χθεσινό ματς, τους ηγέτες των «αιωνίων», την Εθνική Ελλάδος, αλλά και την πρόβλεψή του για το ντέρμπι της Κυριακής.


Αναλυτικά, ο Νικολά Μπατούμ μίλησε στη Web TV του www.sport-fm.gr και στον Παναγιώτη Κεφαλά για:

-την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό: «Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι για μας και πολύ καλό για τον Ολυμπιακό. Εμείς ήμασταν πολύ χειρότεροι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό γιατί είχε πολύ καλή απόδοση. Έβαλαν πολλά μεγάλα καλάθια και ο Σπανούλης ήταν εξαιρετικός, όπως συνηθίζει. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για τον αντίπαλό μας. Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες μπορούν να προκριθούν στο Top 16, ο όμιλός μας είναι πολύ ανοικτός».

-την προσωπική του απόδοση: «Ήμουν πολύ κακός. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος είχα έναν μυϊκό τραυματισμό, δεν έκανα προπονήσεις για τέσσερις μέρες και δεν έπρεπε κανονικά να αγωνιστώ. Προσπάθησα να παίξω, αλλά δεν βοήθησα την ομάδα μου».

-την εικόνα του Ολυμπιακού: «Είναι μια πολύ καλή επιθετική ομάδα. Κυκλοφορεί καλά την μπάλα, παίζουν έξυπνα στην επίθεση, αλλά καμιά φορά όχι στην άμυνα κι εκεί μπορούν να βελτιωθούν».

-τον Παναθηναϊκό: «Παίζουν εξαιρετικά. Είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο και μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στη φετινή Ευρωλίγκα. Ο Διαμαντίδης είναι ο αγαπημένος μου παίκτης όλων των εποχών στην Ευρώπη».

-το ντέρμπι της Κυριακής: «Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, όπως πάντα. Είναι οι δύο μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και τα παιχνίδια τους είναι πάντα όμορφα. Πιστεύω πάντως πως ο Παναθηναϊκός θα είναι ο νικητής».

-το ελληνικό μπάσκετ και την Εθνική: «Το ματς με την Ελλάδα στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ ήταν πολύ δύσκολο. Φοβόμαστε λίγο όποτε αντιμετωπίζουμε την ελληνική ομάδα, αλλά ευτυχώς νικήσαμε κι αυτό ήταν πολύ καλό για μας. Η Ελλάδα έχει πολλούς καλούς παίκτες, έρχονται στο πρωτάθλημα πολύ καλοί παίκτες και γνωρίζω πολλά για το μπάσκετ στη χώρα σας».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου