ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ίβκοβιτς: "Ηγέτης ο Σπανούλης"(video)

Ίβκοβιτς: "Ηγέτης ο Σπανούλης"(video)

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού και τη νίκη κόντρα στη Νανσί με 91-78, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στάθηκε στην καλή κυκλοφορία της μπάλας, τις 22 ασίστ αλλά και τα πολλά λάθη της ομάδας του, ενώ χαρακτήρισε πραγματικό ηγέτη τον Βασίλη Σπανούλη. Δείτε το βίντεο.
Δίκαιη ήταν, σύμφωνα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, η νίκη του Ολυμπιακού με 91-78 απέναντι στη Νανσί, όπως τόνισε ο Σέρβος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο ΣΕΦ.
Ο "Ντούντα" στάθηκε στην καλή κυκλοφορία της μπάλας, τις 22 ασίστ αλλά και τα πολλά λάθη της ομάδας του, ενώ χαρακτήρισε πραγματικό ηγέτη τον Βασίλη Σπανούλη: "Πιστεύω ότι είπαμε πριν το παιχνίδι ότι το ματς ήταν "κλειδί". Παίξαμε με μία ομάδα με πολύ καλά αθλητικά προσόντα, μία ομάδα που έχει έναν σούπερ σταρ. Νομίζω ότι κερδίσαμε το παιχνίδι δίκαια.

Η βάση μας ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι στη θέση "5" που με την Κάχα Λαμποράλ και τα άλλα τα παιχνίδια, ο Ακινμπάλα ήταν τρομερός", ανέφερε αρχικά Ίβκοβιτς και συνέχισε: "Εκεί είχαμε ένα καλό διάβασμα και όταν λέω καλό διάβασμα, μία ομάδα με 18 ασίστ την αφήσαμε σε 6-8 ασίστ. Πήραμε ένα ρίσκο με το σούτινιγκ-γκαρντ τους. Είχαμε ένα Σπανούλη πραγματικό ηγέτη στην ομάδα.

Είχαμε καλό έλεγχο και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Βάλαμε τα τρίποντα από το γουίκ-σάιντ. Κάναμε 23 λάθη και είχαμε δύο κενά στο παιχνίδι, ένα στο δεύτερο πεντάλεπτο του δεύτερου δεκαλέπτου και στο τέλος του αγώνα, που μάλλον οι παίκτες περίμεναν να τελειώσει το ματς. Ρεκόρ 22 ασίστ, 11 τρίποντα, καλά διαβασμένο το παιχνίδι. Καλοί Παπαδόπουλος, Γλυνιαδάκης. Η Νανσί ήταν πολύ καλή, έτσι όπως την είδα και στο σκάουτινγκ. Συνεχίζουμε, τώρα που θα έχουμε και τους παίκτες πιο έτοιμους".


RedPlanet.gr - Ντούσαν Ίβκοβιτς (16/11/11) by redplanetgr


RedPlanet.gr - Ίβκοβιτς by redplanetgr
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου