ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Διαιτητή από το...yahoo?

Διαιτητή από το...yahoo?

18/11/2011
Δεν άρεσε ο ορισμός του Γιάχου στον Παναθηναϊκό και σε ρυθμούς Τσάκα χορεύουν σήμερα τα πράσινα ΜΜΕ, όπως φυσικά και πολλά αντικειμενικά πράσινα!

Κλίμα σε βάρος του διαιτητή, φωνές για την επιλογή Βασσάρα να ορίσει τον ρέφερι από τη Χίο και προφανώς πολλές εκ των προτέρων δικαιολογίες για όσα τους περιμένουν αύριο το βράδυ.

Ο Ολυμπιακός έλεγε ότι δεν είχε πρόβλημα για το ποιος διαιτητής θα έμπαινε, ακόμη κι αν ήταν ο ίδιος ο... Κάκος. Και φυσικά δεν έχει πρόβλημα και τώρα με τον ορισμό του Γιάχου. «Ας έβαζαν διαιτητή κι από το...yahoo», είναι το κλίμα στον Πειραιά που συνεχίζεται σε χαμηλούς τόνους παρά την πράσινη προπαγάνδα, η οποία στοχεύει σε προφανείς σκοπόυς:  να δυναμιτιστεί το κλίμα και να επηρεαστεί ο διαιτητής.

Την ίδια ώρα, ο συμπαθής Φερέιρα δηλώνει στην Πορτογαλία ότι πέρσι έγινε σκάνδαλο στο Καραϊσκάκη, θέλοντας κι αυτός να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Αυτό που τελικά όλοι τους θα πετύχουν είναι να γίνει φέτος το πραγματικό σκάνδαλο. Με το σκορ στον φωτεινό πίνακα να είναι στο τέλος σκανδαλώδες.
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου