ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

«Ξύνει πληγές» ο Τόρες

«Ξύνει πληγές» ο Τόρες

17/11/2011
«Ξύνει πληγές» ο Τόρες
Στην αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά ο Φερνάντο Τόρες, λίγες ημέρες πριν τεθεί αντίπαλος κόντρα στην παλιά του ομάδα. Ο επιθετικός της Τσέλσι υπερασπίζεται της επιλογής του να μετακομίσει στο Λονδίνο και μιλά για τους λόγους που τον έκαναν να περάσει την πόρτα της εξόδου από το «Άνφιλντ».

Ο Ισπανός άσος συμπληρώνει 10 μήνες μακριά από τη Λίβερπουλ και την Κυριακή θα βρεθεί αντιμέτωπός της, στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Αν και στο παρελθόν έχει τονίσει ότι η έλλειψη φιλοδοξιών και αυτή της προοπτικής κατάκτησης τίτλου ήταν οι λόγοι που τον έκαναν να αποχωρήσει από τους «κόκκινους», ο Φερνάντο Τόρες τονίζει ότι οι πραγματικές αιτίες ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές.

«Οι οπαδοί της Λίβερπουλ έχουν κολλήσει σε αυτά που είπε η διοίκηση της ομάδας και δεν ξέρουν την πραγματική ιστορία. Δεν ξέρουν τι πραγματικά έγινε», δήλωσε σε ισπανική εφημερίδα ο Τόρες και συμπλήρωσε ότι δεν κρατά καμία κακία για τους φίλους της πρώην ομάδας του: «Είναι ξεχωριστοί για μένα, πάντα θα είναι. Δεν νιώθω καμία πικρία για αυτούς».

Ο Ισπανός επιθετικός αναφέρθηκε και στον πρώην προπονητή του, τον Ράφα Μπενίτεθ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του. «Στον Ράφα χρωστάω πάρα πολλά. Κανείς δεν με καταλάβαινε όπως αυτός. Είναι εξαιρετικός προπονητής και ακόμη και με μικρό μπάτζετ οι ομάδες του κατάφερναν να ανταγωνιστούν τους καλύτερους συλλόγους».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου