ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Δεν τα κατάφερε ο Ιμπαγάσα, εκτός ο Φέτφα

Δεν τα κατάφερε ο Ιμπαγάσα, εκτός ο Φέτφα

Εκτός αποστολής τέθηκε για το ντέρμπι ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε από την προπόνηση. Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί ο Αργεντινός. Εκτός και ο Φετφατζίδης. Δείτε τους εκλεκτούς του Βαλβέρδε.
Δυσάρεστα ήταν τα νέα από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού.
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος είχε ένα αιμάτωμα στον δεξιό τετρακέφαλο, δοκίμασε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από του Ρέντη.

Με απόφαση του γιατρού της ομάδας, Χρήστου Θέου, ο παίκτης θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, έτσι ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. Πλέον, υπάρχουν ακόμα και για την συμμετοχή του στο ματς με την Μαρσέιγ.

Να σημειώσουμε ότι και την περασμένη Τρίτη είχε υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας είχαν δείξει ότι έχει ένα μικρό αιμάτωμα στον δεξιό τετρακέφαλο.  

Εκτός από τον Αριέλ Ιμπαγάσα, εκτός αποστολής έμεινε και ο Γιάννης Φετφατζίδης, για αγωνιστικούς λόγους.

Στον αντίποδα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε συμπεριέλαβε στην αποστολή τους ακόλουθους παίκτες: Κοστάνσο, Μέγκιερι, Τοροσίδη, Μανιάτη, Α. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ορμπάιθ, Γέστε, Μακούν, Φουστέρ, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους υπόλοιπους τραυματίες ο Λιούμπομιρ Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Τάσος Παπάζογλου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό (Σάββατο 19/11, 19:30), με την προπόνηση που έγινε στις 19:00 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Ιμπαγάσα δοκίμασε να προπονηθεί με την ομάδα, όμως ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αποχώρησε. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σήμερα το βράδυ σε μαγνητική τομογραφία στο Θεραπευτήριο Metropolitan.

Ο Φέισα συνέχισε σε έντονους ρυθμούς το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, όπου έκανε και ασκήσεις με μπάλα. Πρόγραμμα που περιλαμβάνει θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Παπάζογλου.

Μετά την προπόνηση, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ορμπάιθ, Γέστε, Μακούν, Φουστέρ, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Δασκαλάκης, Ζαραδούκας, Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Βαλεριάνος, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα και Φέισα, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν αύριο στις 10:30".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου