ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ήρθε και υπογραφεί ο Καζίμ

Ήρθε και υπογραφεί ο Καζίμ

Ο Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού. Ο Τούρκος βρίσκεται στην Αθήνα και μέσα στις επόμενες ώρες υπογράφει στην ομάδα του Πειραιά.
Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός θα είναι το δεύτερο απόκτημα των Πειραιωτών στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, μετά την προσθήκη του Ρόι Κάρολ.
Ο Τούρκος βρίσκεται στην Αθήνα και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπογράψει τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής άσος κέρδισε στο νήμα τον Αλεξάντερ Χλεμπ, ο οποίος επίσης είχε προταθεί στους πρωταθλητές μετά το διαζύγιο του με την Μπαρτσελόνα.

Ο Καζίμ γεννήθηκε στο Λέιτονστοουν στην Αγγλία, ενώ έχει τουρκικές και κυπριακές ρίζες. Αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα της Τουρκίας και παίζει στη Γαλατασαράι από τον Ιανουάριο του 2011, όταν και πήρε μεταγραφή από τη Φενέρμπαχτσε ως ελεύθερος, υπογράφοντας με την "Τσιμ-Μπομ" συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2014.

Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής όσο και ως περιφερειακός επιθετικός. Είναι ένας εκρηκτικός παίκτης που κάνει τη διαφορά! Στην Αγγλία, αγωνίστηκε κατά σειρά στις Μπέρι, Μπράιτον και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (από εκεί πήγε Φενέρ και μετά Γαλατά, με ενδιάμεσο σταθμό ένα εξάμηνο στην Τουλούζ), ενώ έχει περάσει από την Ακαδημία των Ίντεργουντ, Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, Άρσεναλ και Μπέρι.

Δείτε τον Καζίμ εν δράσει:


Kazımın Ankaragücüne Attığı Müthiş Gol από Zamponakos www.redplanet.gr/p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου