ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

«Θα γυρίσει στην Τσέλσι ο Μουρίνιο»!

«Θα γυρίσει στην Τσέλσι ο Μουρίνιο»!

3/02/2012
«Θα γυρίσει στην Τσέλσι ο Μουρίνιο»!
Έτοιμος να επιστρέψει στην Τσέλσι παρουσιάζεται ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως αποκαλύπτει η «Sun».

Το βράδυ της Κυριακής 23 Ιανουαρίου κυκλοφορησε η φημη ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης στις 30 Ιουνίου.

Τώρα, στην Αγγλία αποκαλύπτουν ότι ο «Special One» θα επιστρέψει στους Λονδρέζους, στους οποίους κατάφερε να κατακτήσει έξι τίτλους μέσα σε τρία χρόνια και ουσιαστικά η δική του ομάδα έφτασε στον τελικό του Champions League τη σεζόν 2007/08.

Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 49χρονος προπονητής έχει μόνο έναν όρο για τον ιδιοκτήτη των «μπλε», Ρομάν Αμπράμοβιτς.

«Ο Ζοσέ θα γυρίσει πίσω στην Τσέλσι», τόνισε κάποιος κοντινός άνθρωπος του Μουρίνιο στην εφημερίδα και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο μοναδικός του ενδοιασμός είναι πως θέλει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς να του δώσει «εν λευκώ» την διαχείριση της ομάδας, χωρίς να παρεμβαίνει στο έργο του.

«Ξέρει ότι τα πράγματα δεν είναι καλά εκεί (στην Τσέλσι) τώρα. Ξέρει, επίσης, ότι θα ήταν δύσκολο να γυρίσει πίσω και να έχει την ίδια απήχηση με την πρώτη του θητεία. Κατάφερε να κερδίσει το αγγλικό πρωτάθλημα στα πρώτα δύο χρόνια σε μία ομάδα που δεν είχε πανηγυρίσει τον τίτλο για πενήντα χρόνια. Ήταν κάτι απίστευτο.

Για αυτό οι οπαδοί τον λάτρεψαν και εκείνος αγάπησε την ομάδα. Έχει αναπτυχθεί μία ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους. Ωστόσο, θα πει στον Αμπράμοβιτς: “Εσύ είσαι ο ιδιοκτήτης της ομάδας και εγώ το αφεντικό. Έλα να δουλέψουμε μαζί και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας”. Για τον Ζοσέ Αυτή θα ήταν η ιδανική συνεργασία
», πρόσθεσε.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου