ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

«Σπιρούνι» ο Σαχά!

«Σπιρούνι» ο Σαχά!

1/02/2012
«Σπιρούνι» ο Σαχά!

Η Τότεναμ είναι η νέα ομάδα του Λουίς Σαχά! Ο Γάλλος επιθετικός παραχωρήθηκε από την Έβερτον στα «σπιρούνια» με τη μορφή δανεισμού για το επόμενο εξάμηνο, με τους Λονδρέζους όμως να εξασφαλίζουν οψιόν αγοράς του για έναν χρόνο!

Είναι ίσως η μεταγραφή που έκανε το… buzzer beater στη χειμερινή περίοδο για την Πρέμιερ Λιγκ! Ο Λουίς Σαχά πήρε την άδεια από την Έβερτον, ήρθε σε επαφή με την Τότεναμ και λίγο πριν τη λήξη της διορίας, μετακόμισε στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», σε μια κίνηση όμως που… πέρασε από χίλια κύμματα!

Ο Χάρι Ρέντναπ, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα με την Γουίγκαν, γνωστοποίησε τις διαπραγματεύσεις με τον Γάλλο φορ αλλά η Τότεναμ έκανε αγώνα δρόμου για να κλείσει θετικά την υπόθεση. Η αρχική ενημέρωση έκανε λόγο για παραχώρηση του Σαχά με τη μορφή δανεισμού, λίγο αργότερα υπήρξε και η πληροφορία περί πώλησής του και κάπου εκεί το πράγμα μπλέχτηκε!

Η τελευταία και επίσημη τοποθέτηση των Τότεναμ και Έβερτον ήταν αυτή που διαλεύκανε την υπόθεση, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο εξάμηνης συνεργασίας με τη μορφή δανεισμού και έπειτα με τα «σπιρούνια» να έχουν εξασφαλίσει οψιόν αγοράς του για ένα χρόνο!

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου