ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ?

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ?
30/1/2012

Μ ε 10 λεπτα συνεντευξη και απο δημοσιογραφο που μονο δεν σε αρχισε στα...φιλακια...θες να μας πεις οτι απαγορευεται να μιλας και οτι δεν κανεις δηλωσεις ρε Κωνσταντινεα?...ολοι σε εκραξαν ακομη και αυτοι που σε στηριξαν στον συνδεσμο σου... ο παρατηρητης εγραψε λανθασμενα βεβαια...για ενα πεναλτυ μονο του Τοροσιδη και ο δημοσιογραφος το ιδιο λεει... ολα καλα δηλαδη...και οσον αφορα που μας ζαλισες με τον φουρνο σου...αν δεν ηθελες ας καθοσουν να φιαχνεις κουλουρακια αγορι μου...με το ζορι σε βαλανε διαιτητη? και αυτο που λες οτι οποιος σου ασκησει πιεση θα του κοπουν τα ποδια? τι εννοεις? με τι φρυδια το λες αυτο δηλαδη και μετα απο τις αποφασεις της ΚΕΔ και οσων εχουν παραπονα απο την διαιτησια σου? ακομη και αυτος που σε ανεβασε εκει ειπε ..ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ...
Ποιος σε στηριζει και λες οτι θα κοψεις ποδαρια Κωνσταντινεα? εχεις τοσες μεγαλες αβαντες που δεν μασας πουθενα? ουτε στις διαμαρτυριες του κοσμου ουτε στην ΚΕΔ ουτε...πουθενα? Μπραβοοο..φαινεται πως εχεις μεγαλες ακλρες για ...φουρναρης...αλλα προσεχε γιατι τετοιυ ειδους απειλες δεν περνανε στον κοσμο του ΘΡΥΛΟΥ που δεν το σεβαστηκες...και η πιεση που σου ασκει ειναι να μας παιζεις 50-50  κατι που απο σενα δεν το περιμεναμε ουτε θα ινει ποτε....μαζεψε το στοματακι σου Κωνσταντινεα...γιατι προκαλεις...θαθελα ναξερα η ΚΕΔ μετα απο μια τετοια δηλωση...ποια ειναι η επισημη θεση της?

 ιδου τι ειπε ο Κωνσταντινεας...

 Ο διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας, που έγινε πρόσωπο των ημερών με αφορμή τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Τοροσίδη στην ήττα του Ολυμπιακού από την Ξάνθη στα Πηγάδια, αλλά και λόγω της επίθεσης που ακολούθησε στο φούρνο που διατηρεί στην Καλαμάτα, παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της Μεσσηνίας και έστειλε το μήνυμά του.
konstantineas diloseis olympiakos penalti«Όποιος καταλάβει ότι του ασκήσει πίεση του Κωνσταντινέα θα του κοπούν τα πόδια.(σιγα τα ωα ρε Κωνσταντινεα) Δεν μου άσκησε κανένας πίεση και είναι πέραν του αθλητισμού. Το παιχνίδι παίζεται μέσα στο γήπεδο 90 λεπτά», δήλωσε μεταξύ άλλων στο “sportstonoto.gr”, ενώ για την επίμαχη φάση αρκέστηκε να απαντήσει ότι “απαγορεύεται να μιλήσω, ίσως κάποια στιγμή αναφερθώ. Υπήρχε παρατηρητής διαιτησίας και θα κρίνει την φάση. Διαιτησία αλάνθαστη δεν υπάρχει σε κανένα μέρος του κόσμου. Ο καλός είναι αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Στην διαιτησία συμβάλουν τρεις παράγοντες 33,3% ικανότητα, τύχη και ακεραιότητα που είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι. Δεν βλέπω φανέλες, αλλά 22 ποδοσφαιριστές που πρέπει να έχω σεβασμός σε αυτούς και αυτοί σε εμάς. Καταλαβαίνω τις πιέσεις που έχουν και προσπαθούν ο καθένας να κάνει ότι μπορεί μέσα στο γήπεδο».



ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου