ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Γκουαρντιόλα: «Δεν διαμαρτυρόμαστε στους διαιτητές»

Γκουαρντιόλα: «Δεν διαμαρτυρόμαστε στους διαιτητές»

01/02/2012
Γκουαρντιόλα: «Δεν διαμαρτυρόμαστε στους διαιτητές»

Την άποψη ότι οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αποψινού αγώνα της Μπαρτσελόνα στην Βαλένθια για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας. «Συνεχίζω να πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα δεν διαμαρτύρεται για τους διαιτητές», τόνισε ο προπονητής της καταλανικής ομάδας. «Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα να λες τη γνώμη σου για το αν ήταν πέναλτι ή όχι μία φάση, όμως ξέρουμε ότι οι διαιτητές έχουν το δικαίωμα να κάνουν λάθη», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 42χρονου τεχνικού

Για αποφάσεις των διαιτητών που είναι κατά της Μπαρτσελόνα

«Συνεχίζω να πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα δεν διαμαρτύρεται για τους διαιτητές. Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα να λες τη γνώμη σου για το αν ήταν πέναλτι ή όχι μία φάση, όμως ξέρουμε ότι οι διαιτητές έχουν το δικαίωμα να κάνουν λάθη. Από τότε που ξεκίνησα στην προπονητική, προσπαθώ να σκεφτώ ότι δεν υπάρχουν οι διαιτητές.

Ο πρόεδρος Ροσέλ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση από τότε που πήρε τα ηνία, όπως και ο πρόεδρος Λαπόρτα. Δεν βρήκαμε ποτέ δικαιολογία στους διαιτητές για στραβά αποτελέσματα. Η συνείδησή μου είναι καθαρή, επειδή σέβομαι το σύστημα της διαιτησίας, επειδή δεν με βοηθάει αν διαμαρτύρομαι και επειδή δεν εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου αλλά έναν ολόκληρο οργανισμό
».

Για τη διαφορά των επτά βαθμών στο ισπανικό πρωτάθλημα

«Πιστεύω ότι μπορούμε να το ξανακάνουμε αυτό. Έχουμε φτάσει στο σημείο όπου δεν υπάρχει επιστροφή, όμως απομένουν άλλα 18 παιχνίδια, όχι 5. Πολύς κόσμος πιστεύει ότι το πρωτάθλημα είναι σχεδόν χαμένο αλλά δεν θα με πείσουν... Αφήστε με να πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε ξανά. Αν δεν το κάνουμε θα δώσουμε συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας. Η απόδοση της ομάδας μου στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής είναι μεταξύ 8,5 με 9 αλλά η άλλη ομάδα αποδίδει για 9,5 ή 10».

Για το αποψινό παιχνίδι με τη Βαλένθια

«Η Βαλένθια αποτελεί μία δυνατή ομάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, είναι δυνατοί σε κάθε θέση. Είναι ένα δυνατό τεστ για μας κάθε φορά που τους αντιμετωπίζουμε. Είναι επιθετικοί και γρήγοροι, με έχουν εντυπωσιάσει».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου