ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

«Ναι μεν, αλλά…»

«Ναι μεν, αλλά…» 

2/2/2012

«Ναι μεν, αλλά…»
Θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τη θέση του προέδρου στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ δήλωσε ο Χρήστος Κωστής μιλώντας στη SportDay, αλλά… υπό προϋποθέσεις. Η νέα τάξη πραγμάτων στην «Ένωση» αναζητεί μία εμβληματική προσωπικότητα, που θα συσπειρώσει τον κόσμο της ομάδας, και ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός θεωρείται μία καλή επιλογή.

«Έχω μιλήσει, υπάρχει ενδιαφέρον και είμαι θετικός να αναλάβω πρόεδρος», τόνισε, αλλά ανέφερε τις προϋποθέσεις: «Έχω πει πως πρέπει να πάει η ομάδα σε διοίκηση πρωτοδικείου για να μπω. Είναι πολλά τα χρέη, υπάρχουν ευθύνες και έχω θέσει προϋποθέσεις. Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να μπει κάποιος. Αν δεν πληρωθούν τα χρέη, τι να μπω εγώ να κάνω; Να με κυνηγάνε; Σκοπός είναι να γίνουν σωστά πράγματα. Να πληρωθούν οι παίκτες, να στρώσει η ομάδα. Αλλιώς τι νόημα έχει;».

Όσο για τα σχέδιά του εφόσον αναλάβει; «Έχω κάποιες σκέψεις. Να γίνει η ομάδα εταιρεία λαϊκής βάσης, να πάρει μετοχές ο κόσμος, να μπορέσουμε να προσελκύσουμε επενδυτές… Αν μου γίνει επίσημη πρόταση να αναλάβω, θα εκφράσω τις προτάσεις μου. Αυτό που θέλω, αν μου ζητηθεί, είναι να βοηθήσω την ομάδα γιατί την πονάω.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος, έτερος υποψήφιος για την προεδρία, παρουσιάστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να πάρει το χρίσμα, αλλά υπό τον όρο να μπουν άμεσα χρήματα στην ΠΑΕ.

Σήμερα τα λένε οι μέτοχοι

Για σήμερα αναβλήθηκε το αρχικά προγραμματισμένο για χθες ραντεβού των μετόχων της ομάδας του 2004, όπου θα αποφασιστεί πώς θα καλυφθούν τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και πώς θα διευκολύνουν ταμειακά το σύλλογο. Κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις του Πέτρου Παππά, αλλά και η αδυναμία του ορκωτού λογιστή να ανταποκριθεί στο κάλεσμα λόγω καθυστερημένης ειδοποίησης, οδήγησαν στην ακύρωση της χθεσινής συνάντησης. Έτσι Παππάς, Νικολαΐδης, Κανελλόπουλος, Κούλης, πιθανώς και Γκούμας, θα τα πουν σήμερα.

Πρώτο μέλημά τους είναι η συμφωνία για την κάλυψη των χρεών που δημιουργήθηκαν από το 2004. Στην κουβέντα θα μπει η ρύθμιση του ομολογιακού δανείου, ενώ καθοριστικός είναι και ο ρόλος του Νίκου Νοτιά, που αναμένεται να βρεθεί να χρωστά τα περισσότερα χρήματα λόγω του ποσοστού μετοχών που είχε μετά τη σταδιακή αποχώρηση των υπολοίπων την τελευταία διετία. Επίσης θα συζητηθεί αν και πώς θα ενισχυθεί με ρευστό ο σύλλογος για να ανταποκριθεί στις τωρινές υποχρεώσεις (χρειάζονται 6 εκατ. ευρώ ως τα τέλη Μαρτίου και άλλα 2-3 εκατ. ευρώ μέχρι τον Ιούνιο). Οι προκαταρκτικές επαφές των μελών της πρώην ομάδας του 2004 έγιναν σε καλό κλίμα και υπάρχει αισιοδοξία πως κάτι καλό θα προκύψει.

Άλλωστε το αποτέλεσμα της συνάντησης περιμένει το «Θεμέλιο 21», που θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του μετά την εκλογή του αυριανού ΔΣ της ΠΑΕ που θα σημάνει και την οριστική αποχώρηση του Σταύρου Αδαμίδη.

* Σήμερα θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή η τροπολογία για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος, που προβλέπει τη δυνατότητα δημιουργίας-πέρα από αθλητικών-και αυτή εμπορικών χώρων στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, όταν αυτό θα κατασκευαστεί.

* Με τον Γρηγόρη Μάκο διαθέσιμο συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Εκτός πλάνων είναι οι Γεωργέας, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου και Γκούντγιονσεν, ενώ αμφίβολος ο Αργυρίου.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου