ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ξεκαθαρίζει του Χλεμπ!

Ξεκαθαρίζει του Χλεμπ!

1/2/2012 
Ο Αλεξάντρ Χλεμπ παρέμεινε στη χώρα μας και το πρωί ξεκαθαρίζει οριστικά η περίπτωση του
ΧΛΕΜΠο Λευκορώσος διανυκτέρευσε στη χώρα μας, περιμένοντας την τελική έκβαση των επαφών με τον Ολυμπιακό, όμως δύσκολα θα ανατραπούν κάποια δεδομένα δυσκολιών τα οποία υπάρχουν.
Μπορεί ο Ολυμπιακός να τον εξετάζει εξονυχιστικά από ιατρικής πλευράς γιατί και φέτος έχει παίξει λίγα ματς, χωρίς όμως να έχει εμφανίσει κάτι ανησυχητικό πρόσφατα.
Στον Πειραιά πάντως δεν παραγνωρίζουν ότι έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς την προηγούμενη τριετία και εμφανίζονται διστακτικοί σε αυτό το σημειο.
Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός με την ενδεχόμενη απόκτηση Χλεμπ μπαίνει σε μία διαδικασία αναθεώρησης του πλάνου που υπάρχει για τη δήλωση της λίστας της Uefa, ενόψει Europa League. Το λέμε αυτό, αφού ήδη έχει αποφασιστεί από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και οι “νεοεισερχόμενοι ξένοι” Ντιόγκο, Κάρολ και Καζίμ, φτάνοντας παράλληλα το επιτρεπτό όριο δήλωσης μεταγραφών!
Παράλληλα, ο Ολυμπιακός, εάν αποκτήσει ον Χλεμπ, θα πρέπει να βρει ομάδα στον Μόνχε μέσα σε λίγες ώρες, πριν την εκπνοή των μεταγραφών!
καταλαβαίνει λοιπόν κανείς ότι για τους παραπάνω λόγους η περίπτωση Χλεμπ δεν είναι απλή, χωρίς να αποκλειστεί βέβαια το ενδεχόμενο και να τελεσφορήσει…

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου