ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Πρώτη προπόνηση για Καζίμ

Πρώτη προπόνηση για Καζίμ

Την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό πραγματοποίησε o Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς, την Τετάρτη (1/2), στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Πυρετό είχε ο Ιμπαγάσα, ενώ ο Τζεμπούρ ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.
Στην πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Ολυμπιακού, πήρε μέρος ο Κόλιν Καζίμ - Ρίτσαρντς την Τετάρτη (1/2) στις αθλητικές εγκαταστάσεις των ερυθρολεύκων στο Ρέντη.
Ο 26χρονος Τούρκος κυνηγός, είχε μια πρώτη γνωριμία με τους καινούργιους του συμπαίκτες και ακολούθησε κανονικά όλο το πρόγραμμα εκγύμνασης, δείχνοντας πως είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμος να προσφέρει άμεσα.

Ευχάριστα ήταν τα νέα και για τον Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος πήρε μέρος στη μεγαλύτερη διάρκεια του προγράμματος, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε έντονη ατομική αερόβια προπόνηση.

Κανένας ποδοσφαιριστής της ομάδας δεν αντιμετωπίζει πλέον κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, πλην του Αριέλ Ιμπαγάσα ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 17:00, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (5/2, 19:30) με τον Π.Α.Ο.Κ. , ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Ο Τζεμπούρ ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της ομάδας. Δεν έπαιξε μόνο στο δίτερμα που έγινε, κάνοντας την ίδια ώρα έντονο ατομικό αερόβιο πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα είχε πυρετό, του δόθηκε φαρμακευτική αγωγή και επέστρεψε στο σπίτι του.

Την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έκανε ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς.

Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν αύριο στις 10:30".

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση του Καζίμ με τον Ολυμπιακό:










 
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου