ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Έπνιξε του μικρούς του Πανιωνίου ο Θρύλος

Έπνιξε του μικρούς του Πανιωνίου ο Θρύλος 2/2/2012


ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣΧωρίς δυσκολία επέστρεψε στο πρωτάθλημα ο νταμπλούχος Ολυμπιακός μετά τη δίμηνη διακοπή του πρωταθλήματος, νικώντας με 5-21 τους εφήβους του Πανιωνίου, έχοντας σε καλή μέρα τον Γιάννη Φουντούλη που σημείωσε 6 γκολ.
Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός όπως ήταν φυσικό δε δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στους εφήβους του Πανιωνίου και με ένα σερί 7 γκολ με μπροστάρη τον Κολόμβο κατάφερε ουσιαστικά να τελειώσει το παιχνίδι πριν καν αρχίσει. Ο Πανιώνιος πάντως κατάφερε να πετύχει δύο γκολ με τον αρχηγό του τον Λάππα για να κάνει το σκορ του πρώτου οκταλέπτου 2-9.
Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Βλάχος πέρασε και τους τρεις πιτσιρικάδες που είχε στην 14άδα γιατί του επέτρεπε άλλωστε και το σκορ του πρώτου μέρους, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είχε αντίπαλο στην πισίνα. Το σκοράρισμα ανέλαβε κυρίως ο Φουντούλης που πέτυχε τα 3 από τα 6 της ομάδας του στο δεύτερο οκτάλεπτο. Ο Πανιώνιος παρόλα αυτά πέτυχε ακόμα ένα γκολ με τον Νίκο Καρακάση, Σκορ περιόδου 1-6 και ημιχρόνου 3-15.
Στο τρίτο μέρος ο ρυθμός έπεσε τόσο λόγω του σκορ, όσο και λόγω κούρασης από την έλλειψη αγώνων για τους περισσότερους παίκτες. Ο Βλάχος συνέχισε με τους μικρούς μέσα στην 7άδα και μπήκαν μόνο από ένα γκολ εκατέρωθεν. Ο Φουντούλης για τον Ολυμπιακό και ο Καρακάσης για τους γηπεδούχους. Σκορ οκταλέπτου 1-1.
Το τέταρτο μέρος ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα και παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός δε σταμάτησε να σκοράρει, αφού πέτυχε άλλα 5 γκολ με Χατζηκυριακάκη, Φουντούλη, Μουρίκη και Πρέκα. Ο Πανιώνιος πέτυχε και αυτό ένα γκολ με τη λήξη του αγώνα με τον Καρακάση, διαμορφώνοντας το σκορ περιόδου σε 1-5, και το τελικό σε 5-21.
Τα οκτάλεπτα: 2-9, 1-6, 1-1, 1-5

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου