ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Εμπύρετος ο Μαρκάνο, δεν προπονήθηκε

Εμπύρετος ο Μαρκάνο, δεν προπονήθηκε

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό η προπόνηση της Παρασκευής (3/1) στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, με μοναδικό απόντα τον Μαρκάνο εξαιτίας πυρετού. Το μεσημέρι στις 15:00 η προπόνηση του Σαββάτου, καθώς νωρίτερα οι ποδοσφαιριστές θα παραβρεθούν στο μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7.
Την προετοιμασία του συνέχισε ο Ολυμπιακός ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ (5/1, 19:30), με την πρωινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη την Παρασκευή (3/1).
Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς ο μοναδικός παίκτης που δεν γυμνάστηκε ήταν ο Ιβάν Μαρκάνο που παρουσίασε πυρετό και αφού του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή από το ιατρικό επιτελείο, επέστρεψε σπίτι του. Ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως το Σάββατο (4/1) θα προπονηθεί κανονικά και θα τεθεί στην διάθεση του Βαλβέρδε ενόψει Τούμπας. Παράλληλα ο Ραφίκ Τζεμπούρ γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και έδειξε πως έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στο γόνατο τον τελευταίο μήνα. Το μεσημέρι στις 15:00 θα γίνει η προπόνηση του Σαββάτου, καθώς νωρίτερα οι ποδοσφαιριστές θα παραβρεθούν στο μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7. 

To δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (5/2, 19:30) με τον Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Στην προπόνηση, που ήταν σε ιδιαίτερα εντατικούς ρυθμούς, δεν έλαβε μέρος ο Μαρκάνο, ο οποίος παρουσίασε πυρετό. Ο ποδοσφαιριστής ήρθε στο Ρέντη και εξετάστηκε από τον γιατρό, ο οποίος του χορήγησε φαρμακευτική αγωγή και επέστρεψε σπίτι του.

Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 15:00. Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 12:30 η ομάδα θα παρευρεθεί στο ετήσιο Μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7 στις 8 Φεβρουαρίου 1981".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου