ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

«Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι»

«Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι»

3/02/2012
«Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι»

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται για την 17η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών με το Περιστέρι και ο Βαγγέλης Μάντζαρης που επιστρέφει στην παλιά του ομάδα, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για… εύκολο ματς.

«Σίγουρα θα είναι περίεργο παιχνίδι για μένα γιατί θα παίξω για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο γήπεδο που αγάπησα το μπάσκετ. Με στενοχωρούν τα προβλήματα του Περιστερίου κι εύχομαι γρήγορα η ομάδα να βρει το δρόμο της. Όσον αφορά το παιχνίδι, για μας δεν υπάρχει εύκολος και δύσκολος αντίπαλος και πάντα το ματς στο Μαρούσι θα είναι οδηγός μας αν δεν θέλουμε να χτυπάμε το κεφάλι μας», τόνισε ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων».

Από την δική του πλευρά, ο Βαγγέλης Αγγέλου, τόνισε ότι κάθε ματς είναι σημαντικό ώστε να μπουν σε φουλ ρυθμούς οι νέοι παίκτες. «Παρά το πολλά προβλήματα του Περιστερίου για μας το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι άξιο αναφοράς γιατί προηγείται δυο πολύ σημαντικών παιχνιδιών που ακολουθούν. Αυτό το ματς είναι βασικό κομμάτι της προετοιμασίας μας γιατί δίνουμε μια μάχη με το χρόνο προκειμένου οι νέοι μας παίκτες να ενσωματωθούν όσο το δυνατόν καλύτερα στη φιλοσοφία της ομάδας, αλλά και για την αγωνιστική μας βελτίωση ενόψει των δυο σπουδαίων αγώνων που προανέφερα», σχολίασε ο βοηθός του Ίβκοβιτς.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου