ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Εκτός αποστολής Ντιόγκο και Φετφατζίδης

Εκτός αποστολής Ντιόγκο και Φετφατζίδης

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς της Τούμπας ανακοινώθηκε μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (4/2) και ο Βαλβέρδε αποφάσισε να μην συμπεριλάβει σε αυτή τους Ντιόγκο και Φετφατζίδη. Μέσα ο Καζίμ - Ρίτσαρντς.
Ολοκληρώθηκε με την προπόνηση του Σαββάτου (4/20 η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής (5/2) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον "Δικέφαλο του Βορρά" και μέσα σε αυτήν δεν συμπεριέλαβε τους Λουίς Ντιόγκο και Γιάννη Φετφατζίδη. Εκτός έμειναν και οι Λιούμπομιρ Φέισα (έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του αλλά δεν είναι έτοιμος για ένα τόσο σημαντικό ματς), Τάσος Παπάζογλου, Γιάννης Ποτουρίδης, Βισέντε Μόνχε και Σήφης Δασκαλάκης.

Ευχάριστο νέο για τους ερυθρόλευκους είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προπονήθηκαν κανονικά, χωρίς να υπάρξει κάποιο δυσάρεστο με τραυματισμό. Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Ιβάν Μαρκάνο που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε την Παρασκευή.

O Oλυμπιακός θα ταξιδέψει με τους εξής 18 ποδοσφαιριστές στην Θεσσαλονίκη: Μέγκιερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Φουστέρ, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζεμπούρ.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Κυριακή 5/2, 19:30) αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Μέγκιερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Φουστέρ, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζεμπούρ.

Οι εκτός αποστολής παίκτες, Ντιόγκο, Φέισα, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Φετφατζίδης, Μόνχε και Δασκαλάκης, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου