ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

"Κλειστή" η πειθαρχική για τα επεισόδια στην Τούμπα!

"Κλειστή" η πειθαρχική για τα επεισόδια στην Τούμπα!

 3/2/2012
"Κλειστή" η πειθαρχική για τα επεισόδια στην Τούμπα! Δύο υποθέσεις που αφορούν επεισόδια στα γήπεδα δεν εκδικάστηκαν επειδή υπάρχουν κενά στην αθλητική δικαιοσύνη με ευθύνη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Η έλευση των δύο νέων ποδοσφαιρικών Εισαγγελέων που ψήφισε χθες Πέμπτη το δ.σ. της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ίσως είναι η αρχή για να μπει σιγά-σιγά ένα τέλος, στο... μπάχαλο που επικρατεί στη δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο.
Είναι αλήθεια, ότι το κενό που άφησαν πίσω τους οι κ.κ. Φάκος και Αντωνακάκης, δεν αναπληρώθηκε άμεσα και ως εκ τούτου δημιουργήθηκαν προβλήματα σε διάφορες περιπτώσεις.
Η υπόθεση του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Δύο από αυτές αφορούν τον ΠΑΟΚ και δύο υποθέσεις που εκκρεμούν και αφορούν τους αγώνες του στο κύπελλο.
Η πρώτη είναι το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Σε εκείνο το παιχνίδι που έγινε στις 18/1 η επιτροπή έπρεπε να συνεδριάσει στις 26/1 προκειμένου να εξετάσει την υπόθεση που είχε σταλεί από την εκτελεστική γραμματεία της ΕΠΟ με υπογραφή Παυσανία Παπανικολάου.
Σύμφωνα μάλιστα με την έκθεση της αστυνομίας, έπεσαν στο γήπεδο περίπου 100 καπνογόνα παραπάνω, σε σχέση με αυτά που έγραφε η έκθεση του παρατηρητή.
Η πειθαρχική επιτροπή που είχε την υπόθεση στα χέρια της, την έστειλε πίσω και αρνήθηκε να τη συζυτήσει επειδή δεν είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη για τα επεισόδια που θεωρήθηκαν εκτεταμένα.

Βλέπετε υπήρχε το... κενό του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα, το οποίο η ίδια η ΕΠΟ δημιούργησε.

Η υπόθεση του αγώνα ΠΑΟΚ - Ατρόμητου
Μια μέρα πριν από την εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης, έγινε ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. Ξανά στην τούμπα και με εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο που κατεγράφη από αστυνομία και παρατηρητή μετά το τέλος του αγώνα.
Αυτή η υπόθεση χθες Πέμπτη, δεν εκδικάστηκε επίσης, διότι η επιτροπή, έχει πάρει την απόφαση να συνεδριάζει κάθε 15 ημέρες και όχι κάθε εβδομάδα, αφού ο πρώην πρόεδρος επιτροπής κ. Ναυπλιώτης έχει παραιτηθεί από το καλοκαίρι και δεν έχει αντικατασταθεί και το μέλος κ. Καβουρίνος επίσης έχει υποβάλει την παραίτησή του.
Τα υπόλοιπα μέλη λοιπόν, πήραν από μόνοι τους την απόφαση, αντί να συνεδριάζουν κάθε εβδομάδα να το κάνουν κάθε 15 ημέρες!
Τι θα μπορούσε να έχει συμβεί, αν οι υποθέσεις εκδικάζονταν κανονικά; Η Τούμπα θα μπορούσε να είναι κλειστή, είτε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο κύπελλο, είτε για το ματς με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα στην 20η αγωνιστική.
Όμως η αθλητική δικαιοσύνη έχει κρεμάσει ταμπελάκι “κλειστόν”.

www.soccerplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου