ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Σάββας: "Είσαι άσχετος Βασιλάκη"

Σάββας: "Είσαι άσχετος Βασιλάκη"

Τι είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης στον Βασίλη Κωνσταντίνου, στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής.
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, και το μέλος του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, "συναντήθηκαν" για λίγο στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής του 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV' και ο ερυθρόλευκος παράγοντας έκανε πλάκα στον... Βασιλάκη.
"Πρέπει να ζήσετε 10 ζωές για να ζήσετε τις χαρές του Θρύλου", είπε ο Σάββας και τάπωσε τον Κωνσταντίνου.

Άλλες ατάκες του Σάββα Θεοδωρίδου με αποδέκτη τον Βασιλάκη Κωνσταντίνου και το πάνελ της εκπομπής:

"Aς το παίξει η διαιτησία 50-50 και θα τα πούμε Βασιλάκη".

"Είσαστε ανύπαρκτοι, κατάλαβες Βασιλάκη;".

"Ο Ολυμπιακός έχει τίτλους να… χαρίσει".

"Μήπως θέλει να χαρίσουμε κανέναν;".

"Να στηρίζεις όσα λες. Έχεις άγνοια και σε βάζουν να μιλάς, εγώ μιλάω ως Ολυμπιακός. Εμείς είμαστε χορτασμένοι από πρωταθλήματα, εσείς πρέπει να ζήσετε 10 ζωές για να τα ζήσετε αυτά. Σε βάζουν και λες σαν παπαγαλάκι κάποια πράγματα. Το περίμενα ότι θα βγεις σαν παπαγαλάκι απόψε! Να μιλάνε με αντικείμενα και με στοιχεία,  όχι με αερολογίες. Εγώ δεν έχω αφεντικά".

"Ο μάγος Χουντίνι σας μαζεύει και πάτε 1.000 άτομα;".

"Ο Ολυμπιακός πάντοτε, από όταν έπαιζα εγώ είχε κάποια κάμψη από 15 Δεκεμβρίου μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, πιστεύω ότι την περάσαμε και για αυτό δεν λέω για τους βαθμούς που χάσαμε, άλλα πώς τους χάσαμε. Έχουν μπει κι άλλοι παράγοντες. Έχουν γίνει τραγικά, παρά πολλά πράγματα και μπορώ να τα αιτιολογήσω, ιδίως από τους βοηθούς. Εμείς θέλουμε το 50 – 50 για όλες τις ομάδες. Δεν το θέλει ο Ολυμπιακός, και οι μεγάλες ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ πιστεύω, και δεν το έχει ανάγκη το 51-49".

"Το πιστεύω και ιδιαιτέρως οι επόπτες. Έχουμε χάσει 12 βαθμούς από συγκεκριμένες φάσεις. Τα σκληρά χτυπήματα δεν τιμωρούνται όταν γίνονται σε εμάς, παρά μόνο την τελευταία Κυριακή. Παίζουμε με έξι παίκτες μείον και ο Μιραλάς, ο πιο ταλαντούχος επιθετικός στην Ελλάδα, στο θεό σας, είχε πάρει 6 κάρτες στην αρχή".

"Συμβαίνουν πρωτόγνωρα πράγματα, αδικούνται οι πάντες και ευνοείται ένας. Ο Παναθηναϊκός είναι. Επειδή έχω το θάρρος και στηρίζομαι σε στοιχεία και τεκμηριώνω, βγαίνουν όλες τις φορές σωστά. 12 βαθμούς μας έχουν κόψει. Να σας τα δείξω, όλες τις φάσεις".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου