ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από το RedPlanet.gr στη νίκη των ερυθρολεύκων απέναντι στην Αναντολού Εφές με σκορ 83-65, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 3 αγωνιστική των ομίλων του Top - 16 της Euroleague. Συγκλονιστική εμφάνιση από τον Σλούκα, εξαιρετικός ο Σπανούλης και πολύ καλοί οι Ντόρσι, Άντιτς και Παπανικολάου. Βοήθησαν οι Χάινς, "Γκέτσε".
Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός στην διεκδίκηση της πρόκρισης στα προημιτελικά της Euroleague, καθώς επικράτησε με σκορ 83-65 της Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Top - 16 της διοργάνωσης. Συγκλονιστική εμφάνιση από τον Σλούκα, εξαιρετικός ο Σπανούλης και πολύ καλοί οι Ντόρσι, Άντιτς και Παπανικολάου. Βοήθησαν οι Χάινς, "Γκέτσε"
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Χάινς: Θετική η παρουσία του Αμερικανού φόργουορντ - σέντερ και ας μην αποτυπώνεται απόλυτα με αριθμούς. Πέτυχε 6 πόντους στην επίθεση, ενώ έδωσε και 3 ασίστ. Πάλεψε πολύ στην άμυνα και τα κατάφερε σε ικανοποιητικό βαθμό με τον κατά πολύ (πολύ όμως!) ψηλότερο του Μπάρατς.

Λο: Είναι ξεκάθαρο πως χρειάζεται ακόμη χρόνο για να μπει στην φιλοσοφία της ομάδας. Κόντρα στην Εφές είχε καλές και κακές ενέργειες, ωστόσο έδειξε πιο συμβατικός με το σύνολο σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις του.

Άντιτς: Πολύτιμη η συνεισφορά του στην αναμέτρηση, κέρδισε τις περισσότερες μάχες από τους αντίπαλους ψηλούς. Πέτυχε 8 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ, ενώ είχε από δύο ασίστ και τάπες. Πολύ καλός ο Σκοπιανός φόργουορντ - σέντερ (11rkg).

Σπανούλης: Μόλις βρήκε στήριγμα στο πρόσωπο του Σλούκα, άρχισε κι εκείνος να πυροβολεί ακατάπαυστα! Ο αρχηγός ήταν εξαιρετικός σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι και μαζί με τον 22χρονο συμπαίκτη του οδήγησαν τον Ολυμπιακό σε μια σπουδαία νίκη. 18 πόντοι, 4 ασίστ και 9 κερδισμένα φάουλ για τον Red - Bill (19rkg).

Ντόρσι: Γεμάτη φιλότιμο και αυταπάρνηση η σημερινή παρουσία του Αμερικανού σέντερ. Προσπάθησε στην επίθεση (10π., 4/8δπ., 1ασ.) και τα έδωσε πραγματικά όλα στην άμυνα (5ρ., 3 κοψίματα) απέναντι στον Μπάρατς, τον οποίο και περιόρισε σε σημαντικό βαθμό. Ικανοποίησε με την απόδοση του (12rkg).

Πελεκάνος: Σε 5:23' που έμεινε στο παρκέ πρόλαβε να αστοχήσει σε 3 τρίποντα.
 
Γκετσεβίτσιους: Πέτυχε πολύτιμα τρίποντα την στιγμή που ο Ολυμπιακός έδειξε να κολλάει στην άμυνα ζώνης των Τούρκων, και βοήθησε την ομάδα του στο επιθετικό ξέσπασμα που έφερε τη νίκη. Σημαντική η προσφορά του στο ματς (12rkg).

Γλυνιαδάκης: Με καλές και λάθος ενέργειες στα 5:52' που έμεινε στο παρκέ (4π., 2ρ.).

Πρίντεζης: Δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά ο ερυθρόλευκος φόργουορντ και δεν είχε ρυθμό στο παιχνίδι του. Τέλειωσε το ματς με 4 πόντους και 2ρ. σε 13' περίπου λεπτά παρουσίας του στον αγωνιστικό χώρο.

Παπανικολάου: Ώριμο και μεστό παιχνίδι από τον νεαρό φόργουορντ. Πέτυχε κρίσιμα καλάθια (8π., 1ασ.) και πρόσφερε πολύ στον τομέα των ριμπάουντ (7ρ.). Ικανοποίησε με την εμφάνιση του (14rkg).

Μάντζαρης: Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Σλούκας: Ο καταλυτικός παράγοντας στην επικράτηση των ερυθρολεύκων στην αναμέτρηση. Μπήκε στο παιχνίδι όταν ο Ολυμπιακός πελαγοδρομούσε απέναντι στην άμυνα της Εφές και ήταν αυτός που οδήγησε τους συμπαίκτες του σε ένα μοναδικό ξέσπασμα στο τελευταίο δεκάλεπτο, που ήταν αρκετό για να φέρει τους Πειραιώτες σε θέση ισχύος. Πέτυχε πολύ δύσκολα και κρίσιμα καλάθια (15π. σε 18', 3/4δπ., 2/3τρ., 3/3β.) μοίρασε σωστά την μπάλα (2ασ.) και έδειξε πως μπορούν οι συμπαίκτες του να βασίζονται σε αυτόν στα δύσκολα. Ο κορυφαίος του Θρύλου στο ματς (17rkg).

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου