ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ματς ζωής ή θανάτου

Ματς ζωής ή θανάτου

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για το ματς ζωής ή θανάτου. Μόνο νίκη θέλουν οι Πειραιώτες την Τετάρτη (1/2) το βράδυ (20:45, Nova3) στο ΣΕΦ για να πάρουν την πρόκριση. Δεν θα παίξει ο Παπαδόπουλος.
Είναι γεγονός πως φέτος ο Ολυμπιακός όταν έχει δώσει ματς ζωής ή θανάτου, παιχνίδια, δηλαδή, στα οποία κρίνεται η πρόκριση στην επόμενη φάση, τα έχει κερδίσει, δείχνοντας χαρακτήρα και συνέπεια. Τέτοιος αγώνας είναι και η αναμέτρηση της Τετάρτης (1/2) στο ΣΕΦ (20:45, Nova3), όπου οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν την Εφές για την 3η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague.
Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου με ρεκόρ 0-2 και κόντρα στους Τούρκους θέλουν μόνο τη νίκη ώστε να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Βέβαια, ας μην γελιόμαστε. Στόχος είναι η κατάκτηση της 2ης θέσης, από την στιγμή που την 1η, είναι ξεκάθαρο, πως θα την κατακτήσει η πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Όπως είπε, λοιπόν, και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, για το δεύτερο εισιτήριο που θα οδηγήσει στους "8", θα γίνει "πόλεμος", μεταξύ Ολυμπιακού, Εφές και Γαλατασαράι. Και η επικράτηση επί της Εφές είναι μονόδρομος για τους Πειραιώτες, καθώς αν κερδίσουν αυξάνουν τις πιθανότητες πρόκρισης στα προημιτελικά της Euroleague, ενώ στο απευκτέο σενάριο της ήττας θα είναι σαν να λένε... αντίο από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Το βράδυ της Τρίτης (31/1) ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς κόντρα στην Εφές και οι Πειραιώτες δηλώνουν πανέτοιμοι για νίκη επί των Τούρκων, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, στο οποίο θα πρέπει να αποφύγουν πάση-θυσία τα "νεκρά" διαστήματα, να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα και φυσικά να παίξουν πιεστική άμυνα, τόσο στην περιφέρεια, καθώς οι "γείτονες" διαθέτουν σπουδαίους σουτέρ (βλέπε Βούγιασιτς, Σαβάνοβιτς), όσο και κοντά στο καλάθι, αφού έχουν επικίνδυνους φόργουορντ-σέντερ (όπως τους Μπάρακ και Μπατίστα).

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, αλλά, όπως τόνισε και ο ίδιος, δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, καθώς ο Έλληνας σέντερ μόλις ανάρρωσε από τον τραυματισμό του και δεν είναι έτοιμος. Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζουν οι ερυθρόλευκοι, ενώ όσον αφορά την περίπτωση του Παναγιώτη Βασιλόπουλου, ο Πυργιώτης φόργουορντ προπονείται κανονικά με τους συμπαίκτες του, αλλά ο Σέρβος τεχνικός δεν τον εμπιστεύεται ακόμη.

Η πιθανή 12άδα: Χάινς, Λο, Άντιτς, Σπανούλης, Ντορσί, Πελεκάνος, Γκετσεβίτσιους, Γλυνιαδάκης, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Σλούκας

Οι Σπανούλης και Χάινς δοκιμάζουν σουτ:

RedPlanet.gr - Σπανούλης, Χάινς, προπόνηση... από redplanetgr
RedPlanet.gr - "Ζντο" από redplanetgr www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου