ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Επιτέλους… λεφτά στον ΟΦΗ!

Επιτέλους… λεφτά στον ΟΦΗ!

9/4/2012

Λεφτά στις… τσέπες τους θα βάλουν ύστερα από καιρό οι παίκτες του ΟΦΗ μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού.

Ο Δήμαρχος του Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Αγρινιώτες, πήγε στα αποδυτήρια της Κρητικής ομάδας και υποσχέθηκε στους ποδοσφαιριστές πριμ 30.000 ευρώ.

Ώστοσο, κατά την έξοδό του, ο Δήμαρχος φέρεται να διαπληκτίστηκε με τον νυν πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, Χρήστο Μιχαλόπουλο. Ο λόγος του… διαξιφισμού ήταν πως ο τελευταίος είχε αφήσει «αιχμές», για τον Γιάννη Κουράκη ότι ήταν άφαντος το περασμένο χρονικό διάστημα.

Μετά τη λήξη του αγώνα, πάντως, ο κ. Μιχαλόπουλος εξέδωσε την εξής ανακοίνωση, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της κρητικής ομάδας:

«Ό,τι προσχώματα, εμπόδια και απειλές στην άσκηση των καθηκόντων μου παρουσιάζονται δεν θα με αποτρέψουν ν’ ασκήσω τα καθήκοντά μου με μοναδικό γνώμονα το γενικότερο συμφέρον της ομάδας μας. Σήμερα στον ΟΦΗ δεν περισσεύει κανείς. Απαιτείται ενότητα και συστράτευση όλων».

Όπως ανέφερε, δε, ο κ. Μιχαλόπουλος, ο κ. Κουράκης δεν θα δώσει το «παρών» στη συνάντηση που θα έχουν πρώην πρόεδροι της ομάδας την Μεγάλη Τρίτη (10/4) στο ξενοδοχείο Astoria, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου