ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Κεκλεισμένων των θυρών στα Ιλίσια

Κεκλεισμένων των θυρών στα Ιλίσια

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (11/4) θα αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό στα Ιλίσια (16:30), αλλά το πιθανότερο είναι το ματς να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, καθώς οι γηπεδούχοι δεν έχουν την δυνατότητα να σφραγίσουν τα εισιτήρια.
Απίστευτο και όμως... ελληνικό. Δίχως την δυνατότητα προσέλευσης κόσμου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση Ηλυσιακός - Ολυμπιακός την Τετάρτη (11/4) το απόγευμα (16:30) στα Ιλίσια, στην αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α1.

Και αυτό διότι η ΚΑΕ Ηλυσιακός χρωστάει χρήματα, κοντά στις 25.000 ευρώ, ώστε να αποκτήσει φορολογική ενημερότητα. Και αν δεν βρει τα λεφτά ώστε να καλύψει τις υποχρεώσεις της, τότε δεν θα μπορέσει να σφραγίσει τα εισιτήρια για την αναμέτρηση, κάτι που αναμένεται να γίνει και πράξη.

Η διοίκηση του Ηλυσιακού κάνει τα αδύνατα-δυνατά ώστε να δώσει το συγκεκριμένο ποσό, αλλά βρίσκεται σαφώς σε πολύ δύσκολη θέση. Οι κιτρινόμαυροι, μάλιστα, περίμεναν πως και πως αυτό το παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλος (Ολυμπιακός) προσφέρεται στο να γεμίσει το γήπεδο τους, έχοντας και τα ανάλογα έσοδα.

www.redplanet.gr/
Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι το ματς να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, με τις δύο ομάδες να έχουν την δυνατότητα να βάλουν στο γήπεδο λίγα άτομα τα οποία θα βρίσκονται σε σχετική λίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου