ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Η αποχώρηση και η… γραβάτα στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού!

Η αποχώρηση και η… γραβάτα στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού!


Εντύπωση έκανε η χθεσινή αποχώρηση του Μάνου Μαυροκουκουλάκη από το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού λίγη ώρα μετά την έλευση του. Ο λόγος που έφυγε ήταν ο τσακωμός του με τον Δημήτρη Γόντικα για μια… γραβάτα.
Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης κρατούσε μια γραβάτα για να την κάνει δώρο στον Νικόλα Πατέρα, αλλά μόλις έμαθε ότι ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν θα παρευρεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο έγινε έξω φρενών, αναφέροντας: «Τι είναι αυτά; Δεν είναι εδώ; Μα εξαιτίας του βρισκόμαστε σε όλη αυτή τη διαδικασία, είναι δυνατόν να μη ν βρίσκεται εδώ;».
Στον Μαυροκουκουλάκη απάντησε ο Δημήτρης Γόντικας: «Σε παρακαλώ σταματά να τα κάνεις όλα αυτά εδώ. Είναι αστείο να γίνονται αυτά τα πράγματα στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού», τόνισε ο α’ αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ. Η συνέχεια είναι γνωστή με τον Μαυροκουκουλάκη να αποχωρεί εκνευρισμένος από τα γραφεία.
(Πηγή) gazzetta.gr
 Ο ΑLEX WEB RADIO/TV ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΟΤΙ.....Ο ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ LIVE ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΓΩΝΑ....ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ....
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ....ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!
ΑΝΤΕ...ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!

1 σχόλιο:

  1. Τσατσοι και ρουφιανοι μια ζωη. Τα αγαπημενα παιδια της 21ης Απριλιου τα βαζελια. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή