ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόβλημα για «Ζ» το Κόπα Άφρικα

Πρόβλημα για «Ζ» το Κόπα Άφρικα 

10/9/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ


Με τρεις Αφρικανούς στη σύνθεσή του (Τζεμπούρ, Αμπντούν, Ντιακιτέ), και με την Αλγερία και το Μάλι να έχουν σχεδόν προκριθεί στο Κόπα Άφρικα, είναι λογικό ο Ζαρντίμ να προβληματίζεται για τις μελλοντικές απουσίες.
Μετά την επικράτηση της Αλγερίας εκτός έδρας επί της Λιβύης (0-1), και την νίκη του Μάλι επί της Μποτσουάνα (3-0), είναι πολύ πιθανόν και οι δύο χώρες να προκριθούν στο προσεχές Κόπα Άφρικα. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως ο Ολυμπιακός ίσως στερηθεί τις υπηρεσίες τριών βασικών παικτών του. Ο λόγος για τους Αλγερινούς Ραφίκ Τζεμπούρ, Τζαμέλ Αμπντούν, και τον ποδοσφαιριστή από το Μάλι, Ντιρσά Ντιακιτέ.
Μεγαλύτερες πιθανότητες να κληθεί στην Εθνική της χώρας του έχει ο «τρομοκράτης», αλλά σε περίπτωση που κληθούν και οι τρεις τότε ο Ζαρντίμ θα χρειαστεί να τους αντικαταστήσει για τρεις με τέσσερις αγωνιστικές στις αρχές του 2013. Εκείνη την περίοδο ευτυχώς ο Ολυμπιακός δεν θα έχει κάποιο ντέρμπι, αλλά δίνει τρία ματς εκτός έδρας.
Συγκεκριμένα το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στη Σούπερ Λίγκα από την 16η με την 19η αγωνιστική που συμπίπτουν με τον Κόπα Άφρικα είναι το εξής:
16η Βέροια - Ολυμπιακός
17η Λεβαδειακός - Ολυμπιακός
18η Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα
19η Πανθρακικός - Ολυμπιακός 
www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου