ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Η Θύρα 7 Νυρεμβέργης τίμησε τους Πρωταθλητές

Η Θύρα 7 Νυρεμβέργης τίμησε τους Πρωταθλητές

Μέλη της Θύρας 7 Νυρεμβέργης έδωσαν το "παρών" στο γήπεδο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάμπεργκ και τίμησαν τους Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.
 
Στο γήπεδο όπου ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε και νίκησε με σκορ 81-96 την Μπάμπεργκ, έδωσαν το "παρών" ορισμένα μέλη της Θύρας 7 από την Νυρεμβέργη. Έλληνες φίλαθλοι όπου ζουν στην γερμανική πόλη.
Οι Έλληνες ομογενείς φίλαθλοι του Ολυμπιακού, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, τίμησαν τους Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, προσφέροντας μία πλακέτα στον αρχηγό των ερυθρολεύκων, Βασίλη Σπανούλη.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού που ζουν στην γερμανική πόλη ευχαρίστησαν τους παίκτες του Ολυμπιακού για την καταπληκτική σεζόν που πραγματοποίησαν πέρσι και τους ευχήθηκαν να έχουν ανάλογη συνέχεια και την ερχόμενη σεζόν.

Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης η παρουσία τους ήταν θερμή από τις εξέδρες του σταδίου, ενώ θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας και στα δύο ερχόμενα φιλικά της παιχνίδια στην πόλη, τόσο απέναντι στην Χίμκι το Σάββατο (22/9), όσο και κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ την Κυριακή (23/9).


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου