ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Προπόνηση σε τριτοκοσμικές συνθήκες!

Προπόνηση σε τριτοκοσμικές συνθήκες!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τις προπονήσεις στο Παπαστράτειο αλλά κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Το νερό δεν θερμαίνεται (!), οι παίκτες κάνουν μπάνιο στα σπίτια τους αφού δεν υπάρχει ζεστό νερό στις ντουζιέρες και όπως γίνεται αντιληπτό, δεν μπορούν να διεξαχθούν επίσημα ματς στο κολυμβητήριο.
Ξεκίνησαν οι προπονήσεις του Ολυμπιακού στο Παπαστράτειο, ωστόσο αυτές πραγματοποιούνται κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Ακόμη και τριτοκοσμικές θα μπορούσε να τις χαρακτηρίσει κάποιος!
Οι ερυθρόλευκοι είναι αναγκασμένοι να προπονούνται σε μια πισίνα όπου το νερό δεν θερμαίνεται και οι προπονήσεις γίνονται σε θερμοκρασίες ΚΑΤΩ του κανονικού!

Όσο ο καιρός είναι καλός, η κατάσταση ψιλοαντέχεται αλλά υπό αυτές τις συνθήκες φυσικά και δεν γίνεται εκεί επίσημος αγώνας πόσο μάλλον παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ!  Επιπροσθέτως θα πρέπει να πούμε ότι οι παίκτες κάνουν ντους στα σπίτια τους καθώς δεν έχει ζεστό νερό στις ντουζιέρες...

Εδώ συμβαίνει το εξής παράδοξο, που προκαλεί εύλογες απορίες: Το κολυμβητήριο χρωστάει στη ΔΕΠΑ. Το κολυμβητήριο είναι Δημόσιο (ανήκει στο κράτος), η ΔΕΠΑ επίσης. Η μία τσέπη δηλαδή χρωστάει στην άλλη και δεν μπορούν τόσους μήνες να βρουν λύση; Πραγματικά απίστευτο, αλλά και πραγματικό στην Ελλάδα του 2012!

Είναι φανερό πλέον πόσο σημαντικό θα ήταν για τον Ολυμπιακό ένα κολυμβητήριο που θα ανήκε αποκλειστικά στον σύλλογο. Σημαντικό όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους αλλά και για να μην είναι αναγκασμένη η ομάδα να αντιμετωπίζει προβλήματα τέτοιας φύσεως.

Προς το παρών, το σίγουρο είναι πως εάν δεν βρουν λύση ΓΓΑ και ΔΕΠΑ, την άλλη βδομάδα θα γελάσει όλη η Ευρώπη!


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου