ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Σε μεταμοσχευση νεφρου ο Γκαλεττι

Σε μεταμοσχευση νεφρου ο Γκαλεττι

18/9/2012 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Με τις ευχές μας παικταρά!
Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, Λουτσιάνο Γκαλέτι, θα υποβληθεί σύντομα σε μεταμόσχευση νεφρού.
Ποιός θα είναι ο δωρητής; Ο πατέρας του, καθώς οι εξετάσεις του έδειξαν πως υπάρχει συμβατότητα για να προχωρήσει η εγχείρηση.
Η επέμβαση θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου σε ειδική κλινική στο Μπουένος Άιρες, με τον ίδιο τον Γκαλέτι να αισιοδοξεί ότι μπορεί να παίξει και πάλι ποδόσφαιρο.
«Ο πατέρας μου ήταν αθλητής και το νεφρό του είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αν όλα πάνε καλά, σε 20 μέρες θα μπορώ να αρχίσω τρέξιμο σε αργούς ρυθμούς, ενώ σε ενάμιση μήνα θα μπορώ να προπονούμαι. Οι γιατροί μού είπαν πως αν όλα εξελιχθούν ομαλά, μπορώ να επιστρέψω στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
«Όταν είχε διαγνωστεί το πρόβλημα υγείας μού είχαν πει ότι δεν θα μπορώ να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, αλλά ανυπομονώ για την επέμβαση και θέλω να αγωνιστώ ξανά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός.
Ο ALEX WEB RADIO/TV αλλα και ολος ο κοσμος του Ολυμπιακου σου ευχεται καλη επιτυχια στην επεμβαση Λουτσι...και να γυρισεις υγιης και δυνατος στα γηπεδα.


ALEX WEB RADIO/TV


Πηγή woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου