ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...
19/9/2012
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ



*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις απο ολη την Ευρωπη

ΙΣΠΑΝΙΑ

 

«Μνημόνιο» και στο ισπανικό ποδόσφαιρό…

19/9/2012
«Μνημόνιο» και στο ισπανικό ποδόσφαιρό…
Η οικονομική κρίση στην Ισπανία υποχρεώνει τις ομάδες των δύο πρώτων επαγγελματικών κατηγοριών να έχουν αρχίσει να λαμβάνουν υπόψη τις οικονομικές τους ατασθαλίες προς το δημόσιο. Έτσι μετά από έντονες αντιδράσεις πολιτών και πολιτικών κομμάτων στην εφετινή αγωνιστική σεζόν ανακοινώθηκε από την ισπανική κυβέρνηση ότι για πρώτη χρονιά οι ομάδες έχουν αρχίσει να αποπληρώνουν μέρος των χρεών τους προς το δημόσιο.

Και η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για ποσά τόσο μικρά που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν «αδιάφορα». Ίσα –ίσα το αντίθετο.

Τα χρέη των ισπανικών ομάδων αγγίζουν τα 750 εκατομμύρια ευρώ από φόρους που δεν έχουν καταβληθεί και άλλα 600 εκατομμύρια ευρώ για χρήματα που θα πρέπει να έχουν δώσει για το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης!

Το αποτέλεσμα που ανακοίνωσαν οι ισπανοί είναι το αποτέλεσμα του πλάνου που συμφωνήθηκε και πλέον ακολουθείται από τις ομάδες τον περασμένο Απρίλιο και καθορίζει το πλαίσιο που θα κινηθούν οι ομάδες μέσα στα επόμενα οικονομικά έτη για να μπορέσουν να αρχίσουν την αποπληρωμή των χρεών τους.

«Πρόκειται για την πρώτη φορά που βλέπουμε τα ποσά αυτά να μειώνονται μετά από αρκετά δεκαετίες», ανέφερε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου αθλητισμού, Μιγκέλ Καρδενάλ ο οποίος επεσήμανε ότι μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε η απόφαση των ομάδων να κινηθούν σε… ρηχά νερά στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Σε αριθμούς… Παρατηρήθηκε ότι υπήρξε μείωση κατά 65% στο συνολικό ποσό που σπατάλησαν οι ομάδες της Πριμέρα και της Σεγούντα Ντιβισιόν.

Ρόσι σε… τιμή ευκαιρίας

19/9/2012
Ρόσι σε… τιμή ευκαιρίας
Μετά τις αρχικές συζητήσεις του καλοκαιριού, που δεν έφεραν ουσιαστικό αποτέλεσμα, η διοίκηση της Βιγιαρεάλ αποφάσισε να «βάλει τιμή» στον Τζουζέπε Ρόσι και να ανοίξει το δρόμο για τις διαπραγματεύσεις με όποια ομάδα επιθυμεί να αποκτήσει τον Ιταλό επιθετικό. Οι Ισπανοί δεν είχαν ξεκαθαρίσει το ποσό που αξίωναν για να παραχωρήσουν τον 25χρονο άσο, κάτι που κάνουν τώρα.

Αν και είναι τραυματισμένος και η επιστροφή του στην ενεργό δράση δεν τοποθετείται πριν από το Μάρτιο του επόμενου έτους, εντούτοις ο Τζουζέπε Ρόσι απασχόλησε πολλές ομάδες στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο υποβιβασμός της Βιγιαρεάλ άνοιξε την «όρεξη» στη Ρόμα, τη Μίλαν και τη Φιορεντίνα, που περισσότερο από τις υπόλοιπες έδειξαν να θέλουν τον 25χρονο επιθετικό. Τελικά καμία δεν κατάφερε να αποκτήσει τον παίκτη, με τη Βιγιαρεάλ να μην ξεκαθαρίζει το ποσό που αξιώνει για να τον πουλήσει.

Σύμφωνα με την Ιταλική εφημερίδα «Tuttosport» οι Ισπανοί έχουν πάρει την απόφαση να παραχωρήσουν τον Ρόσι τον ερχόμενο Ιανουάριο. Οι ενδιαφερόμενοι, όμως, θα πρέπει να καταβάλουν ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 15 εκατ. ευρώ. Μάλιστα η εφημερίδα αναφέρει πως η αρχική σκέψη ήταν για ένα ακόμα μεγαλύτερο ποσό, αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του παίκτη και η επιστροφή του προς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ανάγκασαν τους ανθρώπους της Βιγιαρεάλ να προχωρήσουν σε… εκπτώσεις.

Μόντριτς: «Για αυτό ήρθα στη Ρεάλ»

19/9/2012
Μόντριτς: «Για αυτό ήρθα στη Ρεάλ»
Παιχνίδια όπως το χθεσινό της Ρεάλ Μαδρίτης που επικράτησε με σκορ 3-2 της Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της αναμέτρησης είναι ο λόγος για τον οποίο υπέγραψε ο Λούκα Μόντριτς στην ισπανική ομάδα, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος μετά τη λήξη του αγώνα. Ο Κροάτης χαφ μπήκε στα τελευταία 15 λεπτά του ματς και δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη της «βασίλισσας».

«Ήρθα στη Ρεάλ Μαδρίτης για να παίξω σε παιχνίδια σαν αυτό. Είχε πολλές συναισθηματικές αλλαγές ο αγώνας και έμοιαζε με έναν τελικό. Κάναμε μία μεγάλη εμφάνιση απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να κερδίσουμε στο τέλος», ανέφερε αρχικά ο διεθνής μέσος και μίλησε για τις πρώτες του μέρες στη Μαδρίτη:

«Είναι ακόμα καλύτερα από ό,τι περίμενα. Τα πάντα είναι απίστευτα από τη μέρα που έφτασα εδώ. Μου αρέσει κάθε στιγμή».

Καταλήγοντας, ο Μόντριτς αναφέρθηκε στους οπαδούς της ομάδας: «Η ατμόσφαρα ήταν απίστευτη και όταν κερδίζεις όπως κάναμε εμείς τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα. Θέλω να ευχαριστώ τους οπαδούς για την υποστήριξή τους και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για το υπόλοιπο της σεζόν».
ΑΓΓΛΙΑ


Μόγες: «Θα μας δώσει γκολ ο Μιραλάς»

19/9/2012
Μόγες: «Θα μας δώσει γκολ ο Μιραλάς»
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Κέβιν Μιραλάς στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικού τη Δευτέρα στο ισόπαλο 2-2 της Έβερτον με τη Νιούκαστλ. Ο Σκωτσέζος τεχνικός θεωρεί πως σύντομα ο Βέλγος προπονητής θα προσφέρει λύσεις στα «ζαχαρωτά».

«Δημιούργησε μόνος του 3-4 ευκαιρίες. Πιστεύω πως πήγε καλά. Αποτελεί για μας έναν επιπλέον παίκτη που μπορεί να μας δώσει γκολ. Μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές, αλλά και σε κεντρικό ρόλο. Είχε πετύχει πολλά γκολ στην Ελλάδα και πιστεύω πως μπορούσε κανείς να δει ότι κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα προσπαθούσε να σουτάρει ή να σκοράρει. Ελπίζω να τα καταφέρει στη συνέχεια», τόνισε ο προπονητής της αγγλικής ομάδας.

Το πρώτο επεισόδιο του Being Liverpool

19/9/2012
Το πρώτο επεισόδιο του Being Liverpool
Η ώρα των ...αποκαλυπτηρίων στην Ευρώπη πλησιάζει, με το ντοκιμαντέρ για τη Λίβερπουλ να προβάλλεται την Παρασκευή στη Μεγάλη Βρετανία.

Το Being Liverpool έκανε, ήδη, πρεμιέρα στην Αμερική και το england365.gr σας παρουσιάζει το πρώτο επεισόδιο. Το The Silver Shovel, όπως είναι ο τίτλος για το α’ μέρος, στις οθόνες σας.

Η Λίβερπουλ έδωσε άδεια για πλήρη πρόσβαση στην εταιρεία παραγωγής του ντοκιμαντέρ, με τις κάμερες του «Fox» να μπαίνουν στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Μέλγουντ, σε όλους τους χώρους του «Anfield» ακόμη και στα σπίτια των ποδοσφαιριστών.

Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε, ήδη, στις ΗΠΑ και το βράδυ της Παρασκευής κάνει πρεμιέρα και στο Νησί.

Το england365.gr σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το πρώτο επεισόδιο της σειράς, πριν καν προβληθεί.

Η ομοφοβία πιο συχνή από το ρατσισμό

19/9/2012
Η ομοφοβία πιο συχνή από το ρατσισμό
Αίσθηση προκαλεί μελέτη που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη, σύμφωνα με την οποία κρούσματα ομοφοβίας παρατηρούνται πιο συχνά σε σχέση με τα αντίστοιχα ρατσισμού, στα αγγλικά γήπεδα. Η έρευνα έγινε από διακομματική επιτροπή του αγγλικού κοινοβουλίου, με τους αρμόδιους φορείς να κάνουν λόγο για «ανησυχητικά συμπεράσματα».

Την ώρα που όλες οι προσπάθειες της Πρέμιερ και της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας επικεντρώνονται στην καταπολέμηση του ρατσισμού, μία νέα έρευνα έρχεται να αλλάξει …τις προτεραιότητες.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από δικομματική επιτροπή, «η ομοφοβία είναι ενδεχομένως μεγαλύτερο πρόβλημα για το ποδόσφαιρο σε σχέση με άλλες μορφές βίας», με το «25% των φιλάθλων να θεωρεί πως στο ποδόσφαιρο επικρατούν τέτοιες τάσεις», και μόλις «το 10%» να πιστεύει το ίδιο για το ρατσισμό.

Ταυτόχρονα, «το 14% των ερωτηθέντων παραδέχθηκε πως έχει ακούσει ομοφοβικά συνθήματα» στα γήπεδα. Από την πλευρά της, η FA δεν έχει σχολιάσει επίσημα τα στοιχεία, ωστόσο κύκλοι της ομοσπονδίας κάνουν λόγο για «ανησυχητικά φαινόμενα, τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν δραστικά».
ΙΤΑΛΙΑ

Ινσίνιε, έχεις… πακέτο

19/9/2012
Ινσίνιε, έχεις… πακέτο
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Λορέντσο Ινσίνιε μετά την προπόνηση της Τρίτης. Ο νεαρός άσος της Νάπολι παρέλαβε ένα δέμα που περιείχε τη φανέλα του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, μαζί με μια κάρτα γραμμένη από τον πρώην ηγέτη της Γιουβέντους. Τις προηγούμενες μέρες ο Ινσίνιε είχε εκφράσει το παράπονό του γιατί δεν πρόλαβε παίξει αντίπαλος και να ανταλλάξει τη φανέλα του με τον Άλεξ.

Η τρίτη αγωνιστική του Καμπιονάτο θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του Λορέντσο Ινσίνιε. Ο νεαρός επιθετικός της Νάπολι μπήκε στη θέση του Έντινσον Καβάνι στο ματς με την Πάρμα και κατάφερε μετά από λίγα δευτερόλεπτα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «παρτενοπέι».

Θέλοντας να γιορτάσει το γκολ αυτό, ο Ινσίνιε εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο της Νάπολι φέρνοντας γλυκά για να κεράσει τους συμπαίκτες του. Όμως εκεί τον περίμενε μία έκπληξη. Βρήκε ένα δέμα, με παραλήπτη αυτόν, απεσταλμένο από το είδωλό του, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Ανοίγοντας το δέμα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρήκε μια φανέλα του Άλεξ, καθώς και ένα σημείωμα στο οποίο ο πρώην ηγέτης της Γιουβέντους έδινε τα συγχαρητήριά του στον Ινσίνιε, τόσο για την εμφάνισή του με την εθνική Ιταλίας, όσο και για το γκολ που πέτυχε στο ματς με την Πάρμα.

Ο Ινσίνιε πριν λίγες μέρες είχε παραπονεθεί πως δεν πρόλαβε να παίξει αντίπαλος του Ντελ Πιέρο και δεν κατάφερε να του ζητήσει να αλλάξουν τις φανέλες τους στο τέλος του αγώνα. Με αυτό το δώρο μπόρεσε να αποκτήσει τη φανέλα του ποδοσφαιριστή που θαυμάζει περισσότερο, εκπληρώνοντας ένα όνειρό του.

Σκέψεις στη Μίλαν για Μπενίτεθ

19/9/2012
Σκέψεις στη Μίλαν για Μπενίτεθ
Το ξεκίνημα της Μίλαν τη φετινή σεζόν, μόνο θετικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και ήδη έχουν αρχίσει να υπάρχουν μουρμούρες προς το πρόσωπο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Οι «ροσονέρι» μετρούν ήδη δύο ήττες στο Καμπιονάτο, ενώ στην πρεμιέρα του Champions League, παραχώρησαν ισοπαλία χωρίς τέρματα στην Άντερλεχτ.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η διοίκηση δεν αποκλείει το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Ιταλού τεχνικού, αν συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα και μια από τις λύσεις που μπορεί να εξεταστεί, είναι αυτή του Ράφα Μπενίτεθ. Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται στο ταμείο ανεργίας από τον Δεκέμβριο του 2010, όταν αποχώρησε από τον πάγκο της συμπολίτισσας Ίντερ. Μια άλλη λύση, που ενδεχομένως να προκύψει, είναι αυτή της προώθησης του Μάουρο Τασότι, που βρίσκεται στη θέση του βοηθού προπονητή.

Την ίδια ώρα, το όνομα του Ράφα Μπενίτεθ ακούγεται αρκετά έντονα και για τον πάγκο της Σαουθάμπτον. Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «As», το μέλλον του Νάιτζελ Άντκινς είναι αβέβαιο, καθώς στο ξεκίνημα της Πρέμιερ Λιγκ μετράει τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Τους… έσπασαν τα αφτιά

19/9/2012
Τους… έσπασαν τα αφτιά
Σύλλογος καταναλωτών της Ιταλίας είναι έτοιμος να κάνει μήνυση στη διοίκηση της Μίλαν. Αιτία, η μεγάλη ένταση των ηχείων του Σαν Σίρο, που έχει προκαλέσει προβλήματα ακοής σε αρκετούς από αυτούς.

Η διοίκηση της Μίλαν δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα ήρεμη αυτή την εποχή. Η ομάδα δεν έχει ξεκινήσει με το «δεξί» τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της, ο προπονητής της βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας, οι δημοσιογράφοι αναζητούν τους υπαίτιους για το κακό ξεκίνημα και οι φίλαθλοι απαιτούν άμεση βελτίωση της εικόνας της αγαπημένης τους ομάδας.

Μέσα σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα ζήτημα, που ενδέχεται να απασχολήσει τους νομικούς της ομάδας. Ένας από τους πιο σημαντικούς συλλόγους καταναλωτών, η codacons, είναι έτοιμη να καταθέσει μήνυση στη διοίκηση της Μίλαν. Ο λόγος είναι η ένταση που έχουν τα ηχεία του Σαν Σίρο.

Πολλοί φίλαθλοι έχουν διαμαρτυρηθεί γιατί τα μηνύματα που ακούγονται από τα ηχεία πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος των αγώνων, παίζονται σε εντάσεις πολλών ντεσιμπέλ. Τόσο που μερικοί έχουν αντιμετωπίσει ακόμα και προβλήματα υγείας, με πονοκεφάλους, αλλά και προσωρινή απώλεια ακοής.

Τα μηνύματα αυτά, που τις περισσότερες φορές είναι διαφημιστικά, έχουν προκαλέσει την οργή και όσων βρίσκονται γύρω από το γήπεδο, όπως οι μικροπωλητές και οι εργαζόμενοι στη γύρω περιοχή.

Μένει να δούμε αν οι υπεύθυνοι της Μίλαν φροντίσουν να ρυθμίσουν την ένταση των ηχείων, ώστε η ανακοίνωση των διαφημιστικών μηνυμάτων να πάψει να γίνεται ενοχλητική ή και επιβλαβής.

«Ο Μάξι Λόπες θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον Πατσίνι»

19/9/2012
«Ο Μάξι Λόπες θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον Πατσίνι»
Την έκπληξή του για την απόδοση του Μάξι Λόπες στα πρώτα ματς της αγωνιστικής περιόδου, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Σαμπντόρια, Εντουάρντο Γκαρόνε. Ο παράγοντας της ομάδας της Γένοβας έδωσε το παρόν σε εκδήλωση οργανωμένων οπαδών της «Σαμπ» και τόνισε πως αν ο Αργεντινός συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό, θα ξεπεράσει γρήγορα στη συνείδηση των οπαδών ακόμα και τον Τζαμπάολο Πατσίνι.

Ξεκίνησε το φετινό Καμπιονάτο προερχόμενη από τη δεύτερη κατηγορία, έχοντας ένα βαθμό ποινής, αλλά με μεγάλες προσδοκίες. Η Σαμπντόρια από την αρχή της σεζόν παρουσιάστηκε αποφασισμένη να πρωταγωνιστήσει και να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος, αποφεύγοντας την «κινούμενη άμμο» των τελευταίων θέσεων.

Οι πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος απέδειξαν πως η ομάδα του Τσίρο Φεράρα είναι φτιαγμένη για σπουδαία πράγματα. Τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και ο ενθουσιασμός των οπαδών της στα ύψη.

Αυτόν τον ενθουσιασμό συμμερίζεται και ο αντιπρόεδρος της Σαμπντόρια, Εντουάρντο Γκαρόνε. «Η εκκίνηση του Καμπιονάτο ήταν εξαιρετική. Η δουλειά του προπονητή αποδίδει καρπούς και είμαι βέβαιος πως μας περιμένουν ακόμα καλύτερες μέρες. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, βέβαια και να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά.»

Ποιόν παίκτη ξεχώρισε ο Γκαρόνε σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές; «Αν και δεν μου αρέσει να μιλάω για κάθε παίκτη ξεχωριστά, αφού όλοι έχουν παίξει πολύ καλά ως τώρα, αυτός που με εξέπληξε είναι ο Μάξι Λόπες. Όλοι έλεγαν πως είναι ένας σπουδαίος επιθετικός, αλλά σκοράρει λίγο. Αν συνεχίσει έτσι θα πετύχει σπουδαία πράγματα. Μπορεί να ξεπεράσει στις καρδιές των οπαδών μας ακόμα και τον Πατσίνι, που είναι το απόλυτο είδωλο, κυρίως των νεαρότερων σε ηλικία», απάντησε ο αντιπρόεδρος της «Σαμπ».

Αποφεύγει το χειρουργείο ο Ακουϊλάνι

19/9/2012
Αποφεύγει το χειρουργείο ο Ακουϊλάνι
Ευχάριστες ειδήσεις περίμεναν το απόγευμα της Τρίτης τον Βιντσέντζο Μοντέλα και αφορούσαν την κατάσταση της υγείας του Αλμπέρτο Ακουϊλάνι. Ο Ιταλός μέσος πιθανότατα θα αποφύγει την εγχείρηση στο τραυματισμένο γόνατό του και θα προσπαθήσει μέσα από συντηρητική αγωγή να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.

Οι στόχοι της φετινής Φιορεντίνα είναι υψηλοί. Αυτό έγινε σαφές από τη μεταγραφική περίοδο, όταν οι άνθρωποι των «βιόλα» φρόντισαν να κρατήσουν το μεγάλο αστέρι τους, τον Στέβαν Γιόβετιτς, αλλά και να ενισχύσουν περεταίρω την ομάδα, με μεταγραφές ικανότατων ποδοσφαιριστών. Ένας από αυτούς είναι ο Αλμπέρτο Ακουϊλάνι, που αποκτήθηκε για να δώσει ποιότητα στο χώρο του κέντρου.

Στο τελευταίο ματς της Φιορεντίνα, ωστόσο, ο Ακουϊλάνι δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο. Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για πιθανή εγχείρηση, που θα άφηνε τον παίκτη εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα νέα που φτάνουν, όμως, από τη Φλωρεντία, είναι ευχάριστα για τον Ακουϊλάνι. Σύμφωνα με την «Corriere dello sport» οι γιατροί επανεκτίμησαν την κατάσταση του γονάτου και πρότειναν ένα συνδυασμό φυσιοθεραπειών και φαρμακευτικής αγωγής, για να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Με τον τρόπο αυτό η επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην αγωνιστική δράση ενδέχεται να γίνει πολύ σύντομα, προς μεγάλη ικανοποίηση του προπονητή του, Βιντσέντζο Μοντέλα.

Ξανά στο χειρουργείο ο Στάνκοβιτς

19/9/2012
Ξανά στο χειρουργείο ο Στάνκοβιτς
Αναβάλλεται εκ νέου η επιστροφή του Ντέγιαν Στάνκοβιτς στην αγωνιστική δράση, αφού ο Σέρβος άσος θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση στο πόδι. Αυτό ανακοίνωσε μέσω του επίσημου σάιτ της η Ίντερ.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης πορείας της Ίντερ τα τελευταία χρόνια, με τις συνεχόμενες κατακτήσεις πρωταθλημάτων και την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης, με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς. Ο Σέρβος μέσος με την τεχνική του κατάρτιση, την ευκολία στο σκοράρισμα και το δυναμισμό του, αποτελούσε μια αξιόπιστη λύση για κάθε προπονητή της Ίντερ.

Ο νέος τεχνικός των «νερατζούρι» Αντρέα Στραματσόνι, όμως, δεν έχει καταφέρει ακόμα να χρησιμοποιήσει τον Στάνκοβιτς, αφού από την περασμένη άνοιξη ο Σέρβος μέσος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον Αχίλλειο τένοντα. Το Μάιο, μάλιστα, υποβλήθηκε σε εγχείρηση για τη λύση του προβλήματος. Οι γιατροί υπολόγιζαν πως στα μέσα Σεπτεμβρίου ο Στάνκοβιτς θα επανερχόταν στα γήπεδα.

Ο Σέρβος, όμως, είναι υποχρεωμένος να υποβληθεί σε νέα επέμβαση, όπως ανακοίνωσε η Ίντερ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

«Η Ίντερ ανακοινώνει πως ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς θα εγχειριστεί στον Αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού του. Σκοπός είναι να επανεξεταστεί και να καθαριστεί ο τένοντας, μετά την πρώτη επέμβαση του περασμένου Μαΐου», αναφέρει η ανακοίνωση της Ίντερ.

Η επιστροφή του Ντέγιαν Στάνκοβιτς στην αγωνιστική δράση θα ανακοινωθεί μετά την επέμβαση και αφού οι γιατροί διαπιστώσουν την πρόοδο του τραύματος του παίκτη.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ
για τον ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου