ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

"Κοιτάμε μπροστά"

"Κοιτάμε μπροστά" 

19/9/2012 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Ο Γιάννης Μώραλης έριξε το σύνθημα για την επόμενη μέρα
Η δουλειά συνεχίζεται αφού είναι αρχή ακόμα και ο δρόμος είναι μακρύς. Στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία την αρνητική πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ και κοιτούν μπροστά. Κάτι που τονισε και ο Γιάννης Μώραλης σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Σάλκε.

Ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός τόνισε ότι υπάρχουν άλλα πέντε παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ και ότι πέρσι έκαναν ανάλογο ξεκίνημα, αλλά στην συνέχεια ήταν εξαιρετικοί και έχασαν στο τέλος την πρόκριση.Κάτι ανάλογο μπορεί να γίνει και φέτος.

«Δεν είναι και ότι καλύτερο να ξεκινάς στο Τσάμπιονς Λιγκ με μια εντός έδρας ήττα. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου και όπως θυμάστε πέρσι, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ήττα στην έδρα του, αλλά στη συνέχεια κατάφερε και άλλαξε τα πράγματα, χάνοντας την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική. Πιστεύω να συμβεί κάτι ανάλογο και φέτος. Σίγουρα όμως αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου καλό.

Έχουμε ακόμα πέντε αγωνιστικές μπροστά μας ώστε να προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας και να πάρουμε και κάποια εκτός έδρας αποτελέσματα, όπως κάναμε και πέρσι.
Είναι προφανές ότι δεν πρέπει να αφήνουμε βαθμούς στην έδρας μας αλλά ο Ολυμπιακός, όπως όλες οι μεγάλες ομάδες, πρέπει να συνεχίζουν και να αντιδρούν. Οπότε κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια και αφήνουμε πίσω μας αυτό το αποτέλεσμα», επεσήμανε. 


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου