ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Εισιτήρια και την Τρίτη για το ΟΣΦΠ-Σάλκε

Εισιτήρια και την Τρίτη για το ΟΣΦΠ-Σάλκε

17/9/2012
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Εισιτήρια και την Τρίτη για το ΟΣΦΠ-Σάλκε

Και το πρωί της Τρίτης θα διατίθενται στους φιλάθλους του Ολυμπιακού εισιτήρια για το πρώτο παιχνίδι στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Σάλκε.

Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή της η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να βρεθούν αύριο το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από το πρωί στο γήπεδο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση


Από την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, ανακοινώνεται ότι συνεχίζεται και την Τρίτη, (18/09) η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» (είσοδος VIP), με ώρες διάθεσης 10:00-14:00, τηλέφωνο πληροφοριών 210 4800901, φαξ: 210 4800935.

Επίσης θα διατεθούν εισιτήρια διαφόρων τιμών που επεστράφησαν από την φιλοξενούμενη ομάδα, για τον αγώνα απέναντι στην Σάλκε, από τα εκδοτήρια της Θύρας 25 και από το επίσημο site του Ολυμπιακού, με ώρες διάθεσης 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Παρακαλούμε όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει εισιτήρια μέσω Internet με χρήση πιστωτικής κάρτας από το επίσημο site του Ολυμπιακού (www.olympiacos.org) ή μέσω Citibank, όπως προσέλθουν στο γήπεδο έγκαιρα για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

ΣύνδεσμοςΤα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού.

πηγη:WWW.SPORT-FM.GR

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου