ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Σούπερ οι Νέοι

Σούπερ οι Νέοι 

22/9/2012 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.00 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Χατ τρικ πέτυχε ο Ιωαννίδης
Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα Κ20 του Θρύλου για το σχετικό πρωτάθλημα της Superleague. Πιο συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι υποδέχθηκαν τον Πανθρακικό τον οποίο και συνετριψαν με 4-0. Η ομάδα του Μπερντ Στορκ έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα και θα πάει με άλλον αέρα στο ματς της ερχόμενης Τετάρτη, με την Μαρσέιγ, στην Μασσαλία, για την 3η αγωνιστική του NextGen Series.
Πρωταγωνιστής στο ματς με τον Πανθρακικό ήταν ο Ιωαννίδης, που σημείωσε χατ τρικ (2', 38', 56'), ενώ το άλλο τέρμα πέτυχε ο Λύρας στο 68'.

Η σύνθεση του Θρύλου: Βλάχος, Καραγκούνης, Λυκογιάννης (53' Δημακάκος), Ρουγκάλας, Πίντο, Ε. Σιώπης, Δ. Σιώπης, Βουτσιώτης (60' Ρίξπουν), Σουκιάς, Λύρας (70' Πασαλίδης), Ιωαννίδης.


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου