ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

«Κάποιοι επιμένουν να χτυπούν τον Ολυμπιακό»

«Κάποιοι επιμένουν να χτυπούν τον Ολυμπιακό» 

21/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

«Κάποιοι επιμένουν να χτυπούν τον Ολυμπιακό»
Με νέα επίσημη τοποθέτησή του, ο Σάββας Θεοδωρίδης, απάντησε σε όσους, όπως αναφέρει, συνεχίζουν να «χτυπούν» τον Ολυμπιακό και προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα στην ομάδα. Επιπλέον, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, επισήμανε την προσπάθεια που κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» για ανανέωση και ελληνοποίηση σε μία εποχή που η επένδυση είναι πολύ δύσκολη υπόθεση.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, στην δήλωσή του, τονίζει ότι η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο της και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι στο τέλος της σεζόν στο «λιμάνι» θα πανηγυρίζουν το 40ο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η δήλωση του Σάββα Θεοδωρίδη:

Με μεγάλη λύπη και ενώ όλη η ομάδα μας έχει επικεντρωθεί στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, βλέπω ότι κάποιοι άνθρωποι επιμένουν να χτυπούν τον Ολυμπιακό.

Δυστυχώς, κάποιοι, ενδεδυμένοι και με κόκκινο μανδύα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από πανεπιστημιακούς που θα κάνουν τον προπονητή. Δεν έχει ανάγκη από ανθρώπους που ασκούν τη δριμύτατη κριτική τους, διαλέγοντας μάλιστα μια μέρα που ο κύριος αντίπαλος μας έχει υποστεί οδυνηρή ήττα και όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται μαζί του.

Δεν θα ασχοληθούμε παραπάνω με αυτούς που καλλιεργούν την εσωστρέφεια ούτε με ΜΜΕ που νομίζουν ότι θα διοικήσουν τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός έχει διοίκηση με όραμα, με τεράστιες επενδύσεις σε χρονιές που δεν επενδύει κανείς και με μια στόχευση καθαρή: Τώρα που ο καιρός μας ευνοεί, αυτή τη χρονιά, κάνουμε την δική μας ανανέωση. Ανανέωση ηλικιακή αλλά και ταυτόχρονο μπόλιασμα της ομάδας με ελληνικό στοιχείο! Αυτός είναι ο λόγος που σαρώσαμε την ελληνική αγορά και πήραμε όλα τα μεγάλα ταλέντα!

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας στηρίξει σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Θαύματα δε γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη, χρειάζεται υπομονή, στήριξη και πάνω από όλα, δουλειά. Και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος του δρόμου θα πανηγυρίσουμε και για το νταμπλ και για το 40ο πρωτάθλημα και το 4ο αστέρι στη φανέλα μας αλλά και για μια καλή ευρωπαϊκή παρουσία. Επίσης θα χαιρόμαστε διπλά γιατί θα έχουν μπεί τα θεμέλια μιας ομάδας δεκαετίας!

Σάββας Θεοδωρίδης
Αντιπρόεδρος Π.Α.Ε. Ολυμπιακός 



www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου