ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Τζεμπούρ: "Μπορούμε να προκριθούμε"

Τζεμπούρ: "Μπορούμε να προκριθούμε"

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση στους "16", παρά την ήττα στην πρεμιέρα, καθώς έχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας.


Ο Ραφίκ Τζεμπούρ, σχολίασε: "Εμείς από την αρχή προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά και να μπούμε δυνατά στο ματς. Δεν γίνεται πάντα να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση και να κάνουμε γκολ κάθε ευκαιρία. Αν το κάναμε θα ήμασταν η... Ρεάλ.

Κυνηγήσαμε το γκολ, κάναμε το 1-1, αλλά δεχτήκαμε πολύ γρήγορα το δεύτερο γκολ και αυτό ματς κόστισε. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας, να πάρουμε τον έλεγχο. Δεν το καταφέραμε, καθώς δεχτήκαμε πίεση.

Ναι, πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Δεν χρειάζεται όμως να μιλάμε θεωρητικά. Πρέπει να μιλήσουμε με πράξεις, μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα μετά την ήττα μας αυτή τα πράγματα στον όμιλο έγιναν περίπλοκα, αλλά είμαστε στην αρχή. Και πέρσι χάσαμε στην πρεμιέρα από την Μαρσέιγ στο γήπεδο μας, αλλά είδατε πως διεκδικήσαμε την πρόκριση μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Είμαι αισιόδοξος και ειλικρινά πιστεύω πως αν παίξουμε με βάση της δυνατότητες μας μπορούμε να περάσουμε στους "16". Έχω πίστη και εμπιστοσύνη στην ομάδα."

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου