ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

"Να γράψω ιστορία"! (HD video)

"Να γράψω ιστορία"! (HD video) 

22/9/2012 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.00 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Ο Πάουλο Μασάντο θέλει να αφήσει γερά το στίγμα του στον Θρύλο
Τον περίμεναν υπομονετικά και δεν έχασαν. Πολλοί φίλοι του Θρύλου βρέθηκαν στο Red Store για να τα πουν απο κοντα με τον Πάουλο Μασάντο και να τον αποθεώσουν. Φυσικά εκεί ήταν και το olympiacos24.gr, με τον Δημήτρη Αργείτη.

Ο Πορτογάλος αρτίστας έχει γίνει αγαπητός στον λαό του Ολυμπιακού και αυτό φάνηκε και κατά την σημερινή (22/9) παρουσία του στην μπουτίκ της ομάδας στον ΝΑΟ.

Μικροί και μεγάλοι θαυμαστές του είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν ένα αυτόγρφαφο του μέσου του Ολυμπιακού, ο οποίος έστειλε και το δικό του μήνυμα.
"Δεν έχω δείξει όσα μπορώ, αλλά σιγά σιγά θα καταφέρω να φτάσω στην απόδοση που επιθυμώ γιατί θέλω να γράψω ιστορία με τον Ολυμπιακό και να αφήσω γερά το στίγμα μου στην ομάδα", είπε αρχικά ο Μασάντο και συνέχισε αναφερόμενος στην ανταπόκριση του κόσμου, που ήταν στην μπουτίκ: "Πολύ ωραίο να νιώθεις ότι ο κόσμος σε αγαπάει και έρχεται να φωτογραφηθεί μαζί σου και να παρει αυτόγραφα. Αυτό δείχνει πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός, που παίζει παντα με στόχο την κορυφή σε Ελλάδα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη, και χρειάζεται αυτόν τον κόσμο δίπλα του".

Για το αν θα επηρεάσει την ομάδα η ήττα απο την Σάλκε: "Δεν είναι πάντα κάτι το αρνητικό μια ήττα. Μετά απο τρεις μέρες όταν παίζεις έναν αγώνα, μπορείς να ανακάμψεις νικώντας και να αλλάξει η ψυχολογία προς το καλύτερο".
Δείτε το video.



www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου