ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


Διαφορα απο SUPER LEAGUE

18/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

*Τοκειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολα τα νεα της SUPER LEAGUE

Έμπρακτη στήριξη 

17/9/2012

Έμπρακτη στήριξη
Τα άσχημα αποτελέσματα δεν κλονίζουν την εμπιστοσύνη του Γιάννη Αλαφούζου στον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» πέραν της στήριξης που παρείχε τηλεφωνικά στον Πορτογάλο προπονητή μετά την ήττα από τον Πανθρακικό πιθανώς να μεταβεί σήμερα στην Παιανία για να του μιλήσει και να στείλει μήνυμα στους παίκτες. Στόχος του είναι να διαβεβαιώσει την ομάδα ότι έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές της και να δώσει σύνθημα αντεπίθεσης αρχής γενομένης από το προσεχές ματς.

Αλλαγές στο ΔΣ

Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Αλαφούζος προχωρά σε αλλαγές στο ΔΣ, που θα επικυρωθούν στη συνεδρίαση που θα γίνει τελικά όχι αύριο, αλλά την Παρασκευή. Αμφίβολο είναι αν θα παραμείνει στην προεδρία ο Δημήτρης Γόντικας, καθώς φήμες τον θέλουν προβληματισμένο από την οικονομική κατάσταση. Θέση αντιπροέδρου θα πάρει ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστος Παναγόπουλος, ενώ αναβαθμισμένο ρόλο θα έχει ο Κώστας Ελευθεράκης. Αντίθετα, δεν επιβεβαιώνεται ότι θα αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου και εκπροσώπου της ΠΑΕ σε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα στελεχώσει την ΠΑΕ από άτομα δικής του εμπιστοσύνης, ενώ θα προχωρήσει σε μείωση των λειτουργικών εξόδων της ομάδας και σε αναζήτηση χρημάτων από επιχειρηματίες, καθώς διαφορετικά η ομάδα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ρευστότητας τους επόμενους μήνες.

«Θα έρθει το γκολ…»

Ψύχραιμος και καθησυχαστικός εμφανίζεται ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής ανέλυσε διεξοδικά με τους συνεργάτες του όσα έγιναν στο ματς με τον Πανθρακικό, αν και στη χθεσινή προπόνηση δεν είπε το παραμικρό στους παίκτες του. Ο 66χρονος τεχνικός φαίνεται να θεωρεί το πρόβλημα στο γκολ παροδικό και να είναι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του δημιουργεί ευκαιρίες.

Από σήμερα αρχίζει η προετοιμασία για το ματς της Πέμπτης με τη Μάριμπορ στη Σλοβενία (22:05) για την πρεμιέρα του Europa League. Ο Περικλής Παπαπαναγής που παρακολούθησε την προσεχή αντίπαλο στο 5-1 επί της Αλουμίνι έχει παραδώσει την έκθεση στον Φερέιρα. Ο τελευταίος ετοιμάζει αλλαγές στο προσεχές ματς, με την επιστροφή των Μπουμσόνγκ και Κατσουράνη στο βασικό σχήμα, ενώ πιθανότατα θα παίξει από την αρχή και ο Βελάσκες.

Είχε Κασίγιας και Ρέινα παγκίτες 

17/9/2012

Είχε Κασίγιας και Ρέινα παγκίτες 
Πριν από χρόνια ήταν ο βασικός τερματοφύλακας στις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας, αφήνοντας στον πάγκο τον Ίκερ Κασίγιας και τον Πέπε Ρέινα! Ο λόγος για τον Τζόναθαν Λόπες, ο οποίος ήταν ο MVP του αγώνα της Βέροιας στην έδρα του Λεβαδειακού. Πλέον ο 31χρονος γκολκίπερ δηλώνει μέσω της SportDay πως: «Εχω πάθος και δεν φοβάμαι. Πιστεύω σε εμένα και θα προσπαθήσω σε κάθε ματς να είμαι ο καλύτερος».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζόναθαν Λόπες στη SportDay

Για το αν προχθές πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του

«Οχι. Ημουν καλός, αλλά έχω αγωνιστεί και καλύτερα».

Για την υποδοχή των συμπαικτών του μετά το τέλος του αγώνα

«Ολοι μου έδωσαν συγχαρητήρια. Ομως να σου πω κάτι; Αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν έκανα κάτι το ξεχωριστό. Θέλω να παίξω σε υψηλό επίπεδο και η παρουσία μου στη Βέροια είναι ένα μεγάλο κίνητρο για εμένα».

Για το μέλλον του

«Είμαι παντρεμένος με παιδιά. Σύντομα η οικογένεια θα έρθει στην Ελλάδα. Είμαι αυτό που βλέπετε. Εχω πάθος και δεν φοβάμαι. Πιστεύω σε εμένα και θα προσπαθήσω σε κάθε ματς να είμαι ο καλύτερος».

Ψυχραιμία και υπομονή 

17/9/2012

Ψυχραιμία και υπομονή
«ΑΕΚ σημαίνει… δεν απογοητεύομαι».

Το σύνθημα αυτό αποτελεί οδηγό για όλους στις τάξεις της ομάδας μετά τη χθεσινή… παγωμάρα της ισοφάρισης από τον Άρη που χάλασε μία βραδιά που προδιαγραφόταν ευχάριστη και πολλά υποσχόμενη για το μέλλον.

Η «Ένωση» όδευε προς την πρώτη της νίκη, είχε κερδίσει το χειροκρότημα περίπου 20.000 φίλων της και παρουσίαζε τη δυναμική της υπό το βλέμμα των Κιθ Χάρις και Δημήτρη Βιντιάδη, μέχρι το τέρμα του Αγκάνθο να… χαλάσει το κλίμα.

Οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και παρέμειναν στα χαμηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα. Στην ΑΕΚ αντιμετωπίζουν την κατάσταση με ψυχραιμία και υπομονή. Θεωρούν πως με λίγη… ρέντα και σταδιακή βελτίωση στην αγωνιστική εικόνα η αναρρίχηση στη βαθμολογία είναι θέμα χρόνου.

Ψυχραιμία και υπομονή χρειάζεται, ωστόσο, και για τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Οι υποψήφιοι επενδυτές απέφυγαν τις δηλώσεις, αλλά φέρονται να σχημάτισαν εξαιρετικές εντυπώσεις από την εικόνα του ΟΑΚΑ. Όχι πως περίμεναν το χθεσινό ματς για να σχηματίσουν γνώμη για τη δυναμική της ΑΕΚ ως συλλόγου, αλλά σίγουρα ένα γήπεδο με 20.000 φιλάθλους να χειροκροτούν ακόμη και μετά το τέλος του ματς ήταν σίγουρα ένα θετικό σημάδι για αυτούς.

Μέσα σε δέκα μέρες το πολύ θα υπάρχει οριστική κατάληξη στην υπόθεση, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. O Κιθ Χάρις (που αναχωρεί σήμερα από την Ελλάδα) και o Δημήτρης Βιντιάδης εξακολουθούν να αναλύουν και να επεξεργάζονται τα στοιχεία που έχουν πάρει από την ΠΑΕ και θα αποφασίσουν σύντομα. Ίσως περιμένουν και ένα… σημάδι από την Πολιτεία για τη ρύθμιση των χρεών πριν το πράξουν, ενώ φαίνεται πως έχουν πειστεί για τη δυνατότητα δημιουργίας γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μοναδικό πρόβλημα είναι η έλλειψη χρόνου. Τα χρέη συσσωρεύονται για την ΠΑΕ, ο κίνδυνος προσφυγών είναι διαρκής και η υπομονή των πιστωτών εξαντλείται. Καλά τα 141.060 ευρώ των εισπράξεων από τον χθεσινό αγώνα, αλλά χρειάζονται πάρα πολύ περισσότερα για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο.

Ο φόβος του Βλάχου

Ο Βαγγέλης Βλάχος εμφανίζεται βέβαιος ότι σύντομα τα αποτελέσματα θα έρθουν για την ομάδα του. Θεωρεί πως στα προσεχή παιχνίδια θα παίρνει αυτό που αξίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά παράλληλα ανησυχεί μήπως όσο δεν έρχονται οι νίκες το άγχος αρχίσει να καταβάλει τους ως επί το πλείστον νεαρούς παίκτες του βλέποντας την ομάδα στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Κρίσιμο ματς με ΟΦΗ

Από σήμερα η προσοχή όλων στρέφεται στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Εκεί θα επιδιώξει η ΑΕΚ να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά πιθανώς να έχει απώλειες. Παναγιώτης Λαγός και Βαλεντίνος Βλάχος αποχώρησαν με θλάσεις και σήμερα θα υποβληθούν σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού τους. Σίγουρα, πάντως, επανέρχεται ο Νίκος Κουρέλλας, που εξέτισε την τιμωρία του.

Βιτόλο: «Εμείς το πιστεύουμε» 

17/9/2012

Βιτόλο: «Εμείς το πιστεύουμε»
Την πίστη ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να αναστρέψει την εις βάρος του κατάσταση εξέφρασε ο Βίκτορ Βιτόλο. «Κανένα πρωτάθλημα δεν τελειώνει την τρίτη αγωνιστική», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός χαφ και πρόσθεσε: «Εμείς το πιστεύουμε πως μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση και να διορθώσουμε τα λάθη που έχουμε κάνει».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βίκτορ Βιτόλο στην «Πράσινη»

Για την ήττα από τον Πανθρακικό

«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά έπειτα από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι για αυτή την ήττα. Δεν πιστεύω ότι την αξίζαμε, αλλά η ευθύνη είναι ξεκάθαρα δική μας. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να πετύχουμε ένα γκολ. Θα έπρεπε να έχουμε εκμεταλλευτεί μία από αυτές, αλλά δεν το καταφέραμε και σε μία φάση προς το τέλος το πληρώσαμε και δεχθήκαμε αυτό το γκολ. Είναι πραγματικά κρίμα και απογοητευτικό».

Για τη συνέχεια

«Δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε πολλά για αυτό που έγινε. Αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Να δούμε τι κάνουμε λάθος και να το διορθώσουμε άμεσα, γιατί δεν έχουμε άλλα περιθώρια».

Για το γεγονός ότι η διαφορά από την κορυφή είναι στους επτά βαθμούς

«Δυστυχώς η αλήθεια είναι πως από πολύ νωρίς έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη διαφορά, μέσα σε μόλις τρεις αγωνιστικές. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τα παρατήσουμε, αλλά αντίθετα να πεισμώσουμε. Ακριβώς επειδή είναι πολύ νωρίς στη σεζόν, έχουμε τα περιθώρια για να αναστρέψουμε τα δεδομένα. Αρκεί να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας. Κανένα πρωτάθλημα δεν τελειώνει την τρίτη αγωνιστική. Εμείς το πιστεύουμε πως μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση και να διορθώσουμε τα λάθη που έχουμε κάνει έως τώρα. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για αυτό».

Γκερέιρο: «Σκέφτομαι επιστροφή στη Βραζιλία, αν…» 

17/9/2012

Γκερέιρο: «Σκέφτομαι επιστροφή στη Βραζιλία, αν…»
Η επιστροφή στην εθνική Πολωνίας είναι ο μεγάλος στόχος για τον Ρότζερ Γκερέιρο κι αν δεν τον πετύχει σκέφτεται σοβαρά την επόμενη σεζόν να επιστρέψει στην… πραγματική του πατρίδα, τη Βραζιλία.

Ο μέσος της ΑΕΚ μίλησε στον Τύπο της χώρας του καφέ εστιάζοντας στην επιθυμία του να αγωνιστεί στο Μουντιάλ του 2014.

«Θέλω να κάνω μια καλή σεζόν με την ΑΕΚ και να κληθώ ξανά στην εθνική Πολωνίας. Τώρα που άλλαξε ο προπονητής, ξέρω πως η πόρτα είναι ανοικτή και μπορώ να επιστρέψω. Είμαι 30 χρονών και έχω πολλά να προσφέρω», τόνισε ο 30χρονος άσος και πρόσθεσε:

«Αν δεν κληθώ στην εθνική Πολωνίας του χρόνου, θα σκεφτώ την επιστροφή μου στη Βραζιλία. Είμαι επαγγελματίας και δεν μπορώ να δώσω προτεραιότητα σε καμία ομάδα. Θα ήταν ωραίο να επιστρέψω σε μια ομάδα με την οποία έχω καλές αναμνήσεις. Είχα ένα καλό πέρασμα από τη Φλαμένγκο και ο κόσμος δεν με έχει ξεχάσει. Έκανα διακοπές στο Ρίο ντε Τζανέιρο και ο κόσμος με αναγνώριζε και μου ζητούσε να επιστρέψω. Αυτό είναι πολύ καλό. Ίσως να επιστρέψω και να αποδείξω πως μπορώ να προσφέρω ως μέσος».

Μετά την απομάκρυνση του Φράντισεκ Σμούντα, ο Γκερέιρο βλέπει πιθανή την επάνοδό του στην εθνική Πολωνίας. «Το 2008 είχαμε μία ομάδα με μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας και αρκετούς παίκτες άνω των 30 χρονών. Τα τελευταία χρόνια είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο με πολλούς νεότερους παίκτες με ταλέντο, όπως ο Μπλαστσικόφσκι και ο Λεβαντόφσκι. Πιστεύω πως μπορούμε να προκριθούμε στο Μουντιάλ και μπορώ να αποτελέσω μέλος της ομάδας», ανέφερε.

Όσο για τη θέση που αγωνίζεται, είπε: «Δύσκολα θα παίξω ξανά στα άκρα. Είμαι μέσος και πιστεύω πως μπορώ να αποδώσω καλύτερα στο συγκεκριμένο ρόλο. Για το λόγο αυτό δεν επέστρεψα στη Βραζιλία. Όλοι ακόμη νομίζουν πως είμαι ακραίος».


Η τυπική αμοιβή του Παπαδόπουλου 

17/9/2012

Η τυπική αμοιβή του Παπαδόπουλου 
Μόλις 1.500 ευρώ είναι τα χρήματα που αμείβεται κάθε μήνα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στον Πανθρακικό. Τα τελευταία χρόνια ο 31χρονος επιθετικός δεν είχε ανάλογη πορεία με το ξεκίνημά του και έψαχνε μία ομάδα να τον εμπιστευτεί.

Ο «Παπ» τα έπαιξε όλα για όλα με την επιλογή του να αγωνιστεί στην Κομοτηνή και ζητούσε μία μόνο ευκαιρία, χωρίς να πληρωθεί. Για αυτό τον λόγο ζήτησε να παίρνει το συγκεκριμένο ποσό το μήνα και προχθές «απάντησε» στους επικριτές του.

Εν τω μεταξύ, κανείς δεν γιόρτασε μέχρι πρωίας τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ο λόγος είναι ότι ο Σάββας Παντελίδης είχε προγραμματίσει χθες πρωινή προπόνηση στις 9 το πρωί! Πριν από την προπόνηση έγινε μια συζήτηση μεταξύ παικτών και τεχνικού.

Όσον αφορά τον Γιάννη Στάθη, είναι ο τρίτος παίκτης του Πανθρακικού που τραυματίζεται στις ισάριθμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος μετά τους Λαδάκη και Μιχαλόπουλο.

Σανίνο: «Ήθελα λίγο χρόνο…» 

17/9/2012

Σανίνο: «Ήθελα λίγο χρόνο…»
Την άποψη ότι ήθελε περισσότερο χρόνο για να πετύχει η Παλέρμο τα επιθυμητά αποτελέσματα εξέφρασε ο Τζιουζέπε Σανίνο, μιλώντας στον ιταλικό Τύπο μετά την απόλυσή του.

Οι Σικελιανοί έχουν έναν βαθμό στους τρεις πρώτους αγώνες της Serie A, έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ. Μάλιστα, μετά το 1-1 με την Κάλιαρι ο πρόεδρος του συλλόγου, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, προχώρησε στη λύση της συνεργασίας τους.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τζαμπαρίνι για την ευκαιρία που μου έδωσε. Ίσως αυτός να ήταν ο μοναδικός τρόπος που έπρεπε να φύγω. Ήλπιζα να είχα περισσότερο χρόνο να κάνω τη δουλειά μου, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ, επίσης, τους παίκτες για τις προσπάθειές τους», τόνισε ο πρώην προπονητής της Παλέρμο, ο οποίος θα αντικατασταθεί από τον Γκασπερίνι. 

«Απλά βρέθηκε μπροστά μου ο Παναθηναϊκός…» 

17/9/2012

«Απλά βρέθηκε μπροστά μου ο Παναθηναϊκός…»
Χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε, το οποίο έδωσε και τη νίκη στον Πανθρακικό αλλά χωρίς ίχνος… εκδίκησης προς την παλιά του ομάδα, τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, o Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο 31χρονος επιθετικός δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω για τα όσα ακολούθησαν ενώ σχολίασε και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι «πράσινοι», τονίζοντας πως δεν βολεύει καθόλου τον επιθετικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας:

Για τη νίκη του Πανθρακικού επί του Παναθηναϊκού: «Το σημαντικό είναι να μιλάς μέσα στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό. Επειδή μιλάνε όλοι για μένα και το γκολ που πέτυχα πρέπει να πούμε πως όλα τα παιδιά στην ομάδα έδωσαν το κάτι παραπάνω, το πίστεψαν, το πάλεψαν και πήραμε μια μεγάλη νίκη.

Δεν αλλάζει τίποτα αυτή η νίκη. Στόχος της ομάδας είναι η παραμονή. Το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα δύσκολο αφού είναι πολλές οι ομάδες που θα παλέψουν να παραμείνουν στην Σουπερλίγκα. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο και θέλουμε να τον δούμε στο γήπεδο στο επόμενο ματς».

Για το πως πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανθρακικό: «Εγώ έχω πάντα διάθεση για ποδόσφαιρο. Μίλησα με τον κόουτς πριν πάω στον Πανθρακικό και για το μόνο που συζητήσαμε είναι πως με πιστεύουν και θέλουν να τους βοηθήσω».

Για το πως αισθάνθηκε για το γκολ που πέτυχε αλλά και τον τρόπο που αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός: «Εγώ είμαι χαρούμενος που πέτυχα το γκολ, τίποτα άλλο. Ο Παναθηναϊκός απλά βρέθηκε μπροστά μου. Για μένα ο τρόπος που αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός δεν βολεύει τον επιθετικό. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο επιθετικός συμμετέχει στο παιχνίδι. Δεν νομίζω πως φταίει ο κεντρικός επιθετικός. Η ομάδα έχει τρεις καλούς παίκτες πίσω από τον επιθετικό που ξέρουν να κρατούν την μπάλα και πρέπει να περιμένει περισσότερα από αυτούς.

Δεν θέλω να πω κάτι για όσα ακολούθησαν (σ.σ. είχε πει πως αφιερώνει το γκολ στους υγιείς φιλάθλους του Παναθηναϊκού)».

Για το πως βλέπει το πρωτάθλημα μέχρι τώρα: «Εγώ είμαι αισιόδοξος για το πρωτάθλημα. Σίγουρα οι περισσότερες ομάδες φτιάχτηκαν τις τελευταίες ημέρες, όπως η ΑΕΚ, ο Άρης, ακόμα και η δική μου ομάδα. Αλλά πιστεύω πως όσο περνά ο καιρός θα δούμε καλύτερο πρωτάθλημα».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι του και για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον ποδοσφαιριστή: «Από μικρούς σε ηλικία παίκτες έχω ξεχωρίσει τον Γιαννιώτα του Άρη, τον Φούντα της ΑΕΚ. Είναι πολλά τα παιδιά και είναι καλό να παίζουν. Είναι ευκαιρία για εκείνους να εξελιχθούν και να βελτιωθούν, να δείξουν ότι μπορούν.

Στόχος μου είναι να βγάλω μια σεζόν γεμάτη. Να βοηθήσω τον Πανθρακικό να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου πάνω από όλα».

Θεραπεία Λαγός και Βλάχος 

17/9/2012

Θεραπεία Λαγός και Βλάχος
Πρόγραμμα φυσιοθεραπείας άρχισαν οι δύο λαβωμένοι από το χθεσινό ματς της ΑΕΚ με τον Άρη, Παναγιώτης Λαγός και Βαλεντίνος Βλάχος.

Ο έμπειρος αριστερός εξτρέμ και ο νεαρός δεξιός μπακ της «Ένωσης» αποχώρησαν από την αναμέτρηση με θλάσεις και σήμερα θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής τους, όπως και αν θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Όσοι έπαιξαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Ο Βαγγέλης Βλάχος αποφάσισε να δώσει ρεπό στους παίκτες του την Τρίτη, αλλά την Τετάρτη τους περιμένει ξανά στα Σπάτα για διπλή προπόνηση.

«Δουλειά μου είναι το γκολ…» 

17/9/2012

«Δουλειά μου είναι το γκολ…»
Το ιδανικό ντεμπούτο έκανε με την φανέλα του Άρη ο Νταβίντ Αγκάνθο. Ο επιθετικός των «κίτρινων» πέτυχε το τέρμα που έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στους Θεσσαλονικείς στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ και ο Ισπανός τόνισε σε ραδιοφωνικό σταθμό πως το γκολ απλά είναι η δουλειά του.

Επίσης, ο Αγκάνθο επισήμανε πως η ομάδα στο μέλλον θα τα πάει ακόμα καλύτερα και ελπίζει να μείνει για αρκετά χρόνια στην Θεσσαλονίκη ενώ επόμενος στόχος του είναι να πανηγυρίσει γκολ στο «Κλ. Βικελίδης».

Αναλυτικά όσα είπε ο Νταβίντ Αγκάνθο στον «Libero 107,4»:

Για το αν ήταν το ιδανικό ντεμπούτο:
«Σίγουρα κάπως έτσι το περίμενα αλλά το σημαντικό ήταν ο βαθμός που πήρε η ομάδα στην Αθήνα και όχι το ό,τι το ντεμπούτο μου συνδυάστηκε με γκολ, που ήταν βέβαια ιδανικό για μένα».

Για το τι είπε στην κάμερα στον πανηγυρισμό του: «Το αφιέρωσα στη μητέρα μου γιατί την αγαπάω πολύ».

Για το ό,τι από τον Άρη έλειπε ένας παίκτης που να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα: «Νιώθω πολύ ικανοποιημένος από την εξέλιξη του πρώτου παιχνιδιού. Ήρθα να λύσω αυτό το πρόβλημα του Άρη. Δουλειά μου είναι το γκολ. Πριν έρθω στη Θεσσαλονίκη ακούστηκαν πολλά πράγματα για τη φυσική μου κατάσταση. Ήρθα να αποδείξω πολλά πράγματα. Ελπίζω να τα καταφέρω και να μείνω πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη».

Για το χρόνο προσαρμογής που θα χρειαστεί αυτός και οι παίκτες που δεν έκαναν προετοιμασία: «Ελπίζω πως δεν θα χρειαστούμε πολύ χρόνο. Είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα και στις συνθήκες τις ομάδες και στη συνθήκες τις ζωής εδώ. Ελπίζω κι εμείς που δεν έχουμε κάνει προετοιμασία να προσαρμοστούμε γρήγορα, να μην κάνουμε λάθη τακτικής, έχουμε έναν άνθρωπο στα αποδυτήρια που μας έκανε να αισθανθούμε όμορφα και φυσικά τους οπαδούς μας που από τις πρώτες μου βόλτες με κάνουν να νιώθω οικεία. Η ομάδα χρειάζεται καλές εμφανίσεις και χρειάζεται βαθμούς».

Για το πόσο μόνος νιώθει στην επίθεση και πόσο δύσκολο είναι να πρέπει να κάνει τη μία φάση γκολ: «Είναι δύσκολος ο ρόλος μου, λίγο άχαρος. Είμαι όμως επαγγελματίας και πρέπει να εγκλιματιστώ στις απαιτήσεις. Υπάρχει ένα καλό σύνολο παικτών, θα μάθουν τον τρόπο παιχνιδιού μου, εγώ θα μάθω τον δικό τους τρόπο παιχνιδιού, θα είμαστε υπό την τακτική επιτήρηση του προπονητή και πιστεύω ότι θα πάμε καλά».

Για την παράδοση των Ισπανών στον Άρη: «Γνωρίζω πολλά άτομα από αυτά που έχουν δουλέψει στον Άρη, είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και να μην απογοητεύσω τους οπαδούς και τους ανθρώπους που με επέλεξαν για αυτή τη θέση. Έχουμε μία ομάδα που χτίζεται υπό δύσκολες οικονομικές συνθήκες αλλά πρέπει να αφήσουμε το οικονομικό στην άκρη, να δουλέψουμε σκληρά και να έχουμε τον κόσμο μας δίπλα μας».

Στην ευχή να σκοράρει τώρα και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την επόμενη Κυριακή είπε: «Είναι ο επόμενος στόχος μου, το επόμενο γκολ να το πανηγυρίσω με τους οπαδούς μας».

Αθανασιάδης: «Πρέπει να μας στηρίξει ο κόσμος» 

17/9/2012

Αθανασιάδης: «Πρέπει να μας στηρίξει ο κόσμος» 
Τη στήριξη του κόσμου ζήτησε ο Στέφανος Αθανασιάδης στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να χτίσει μία νέα ομάδα. Ο αρχηγός του «Δικέφαλου του Βορρά» τόνισε πως δεν πρέπει στα αρνητικά αποτελέσματα ο κόσμος να κατακρίνει τους νεαρούς παίκτες.

Ακόμη, ο 23χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο… βάρος του να φοράει το περιβραχιόνιο, αλλά και στους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον “Libero 107.4”:

Για το φαινόμενο των ανατροπών:
«Από το πρώτο λεπτό η ομάδα έδειξε ότι θέλει να νικήσει. Είχαμε πάθος, αλλά ήρθε πάλι μία άτυχη στιγμή χωρίς φάση και δεχτήκαμε το γκολ. Μετά το τέρμα, είχαμε ένα 10λεπτο στο οποίο ήμασταν αποσυντονισμένοι, χάσαμε την συγκέντρωση μας. Μπήκαμε στα αποδυτήρια και είπαμε ότι δε γίνεται πάλι να δεχόμαστε γκολ χωρίς καμία φάση. Ήμασταν αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και τα καταφέραμε».

Για το ότι έχει αναλάβει τις εκτελέσεις πέναλτι:
«Είναι από την προετοιμασία αυτή η εντολή. Μετά από κάθε προπόνηση, χτυπάω μερικά στους δικούς μας τερματοφύλακες. Χθες πήρα τη μπάλα, την έστησα, δε σκεφτόμουν τίποτα και ευτυχώς μπήκε. Είναι και θέμα ψυχολογίας, γιατί χθες είχε όλη η ομάδα ψυχολογία. Μετά τη γρήγορη ισοφάριση, ψάχναμε το δεύτερο γκολ. Είχα επιλέξει από την αρχή, εκείνη την πλευρά. Είδα που κινήθηκε ο τερματοφύλακας, περίμενα με το βηματάκι. Αν έχεις επιλέξει μία πλευρά, καλύτερα να το στείλεις από εκεί».

Για τον δικό του ρόλο:
«Το είχα πει και στην αρχή της σεζόν. Πιστεύω ότι φέτος είναι χρονιά που τελειώνει ένα παιχνίδι και είμαι ευχαριστημένος. Προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι από την αρχή. Πρέπει να βγαίνω έξω από την περιοχή, στα πλάγια και μέσα από τις προπονήσεις πιστεύω θα το βελτιώσω περισσότερο για να βοηθήσω την ομάδα. Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα. Με το σύστημα που παίζουμε, ο επιθετικός πρέπει να βγαίνει στα πλάγια για να ανοίγει χώρους. Μακάρι να έρχονται παίκτες από πίσω, να σκοράρουν».

Για τις καθυστερήσεις των παικτών του Αστέρα:
«Μετά το γκολ βλέπαμε αυτήν την καθυστέρηση. Είναι και θέμα του διαιτητή, να δείξει ότι δε μπορούν να κάνουν καθυστέρηση συνέχεια. Στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθούσαν με τον τρόπο τους να μας εκνευρίσουν, αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και πετύχαμε τα δύο γκολ».

Για το ότι πλέον είναι αρχηγός του ΠΑΟΚ:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Υπάρχουν μεγάλες ευθύνες, γιατί το να είναι αρχηγός στον ΠΑΟΚ είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Φέτος, πιστεύω μπορώ να αντεπεξέλθω και σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να είσαι το παράδειγμα και εντός και εκτός γηπέδου. Ξέρω πως αισθάνονται οι μικροί, ήμουν και εγώ έτσι και για αυτό τους έχω από κοντά».

Για το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν:
«Ο κόσμος πρέπει να δείξει στήριξη. Είμαστε μια νέα ομάδα, με νέα παιδιά, γιατί στο άσχημο αποτέλεσμα, να "πέσουμε" πάνω στα νέα παιδιά, δεν είναι και το καλύτερο… Όλοι θέλουμε να κερδίζει η ομάδα, αλλά πρέπει να υπάρχει στήριξη και ενωμένοι να καταφέρουμε κάτι καλό για τον ΠΑΟΚ».

Για τον Λόρενς:
«Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και θα βοηθήσει περισσότερο στη ομάδα και χθες είχε σημαντικό ρόλο μέσα στην ομάδα».

Για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη:
«Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν είμαστε στο Γιουρόπα Λιγκ. Έπρεπε να μπούμε πιο συγκεντρωμένοι στη Βιέννη. Δε μπήκαμε όπως θα έπρεπε, όπως ήταν οι απαιτήσεις του αγώνα. Για αυτό καταφέραμε και χάσαμε την πρόκριση. Ηταν γενικά, μία πολύ κακή βραδιά για όλο τον ΠΑΟΚ».

Για τους στόχους την τρέχουσα περίοδο:
«Ο ΠΑΟΚ είτε έχει έμπειρους, είτε νέα παιδιά οι στόχοι είναι μεγάλοι. Πιστεύω, φέτος, να καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο. Κάτι που τα προηγούμενα χρόνια, φτάσαμε κοντά, αλλά δεν το κατακτήσαμε».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια:
«Οταν ξέρεις ότι τα οικονομικά είναι καλά, σίγουρα το μυαλό σου δεν πάει σε αυτό το κομμάτι. Πιστεύω ότι φέτος θα είναι μία καλή χρονιά και σε αυτό. Μπορεί οι παίκτες να συζητούν για τα οικονομικά, αλλά όταν μπαίνουν μέσα στο γήπεδο, δεν το σκέφτονται καθόλου».

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη:
«Πιστεύω θα είναι δύσκολο. Η Ξάνθη έχει πολύ καλή ομάδα. Μακάρι να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Έχουμε μία εβδομάδα να ετοιμαστούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι το Σάββατο σε αυτόν τον αγώνα».

Φερέιρα: «Απογοητευτικοί, ασόβαροι, αδιάφοροι» 

17/9/2012

Φερέιρα: «Απογοητευτικοί, ασόβαροι, αδιάφοροι» 
Μπροστά στον κίνδυνο να χαθεί από νωρίς οριστικά το… τρένο του τίτλου, ο Ζεσουάλντο Φερέιρα χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα προκειμένου να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι άφησαν τρεις βαθμούς στην έδρα του Πανθρακικού (1-0).

Πριν την σημερινή προπόνηση στην Παιανία, ο Πορτογάλος τεχνικός έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους: «Με έχετε απογοητεύσει έως τώρα. Είστε ασόβαροι. Δουλεύουμε τόσο καλά και τόσο σκληρά στις προπονήσεις και στο γήπεδο παρουσιαζόμαστε διαφορετικοί. Λες και δεν είστε οι ίδιοι άνθρωποι. Όταν βγαίνετε στο γήπεδο, παίζετε όπως να 'ναι. Δεν έχετε συγκέντρωση, δεν έχετε πειθαρχία, δεν βγάζετε πάθος, μοιάζετε πολλές φορές να μην σας ενδιαφέρει. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά σας».

Συνεχίζοντας την αυστηρή κριτική του, είπε: «Παίξαμε με δύο αντιπάλους (, ΠΑΣ, Πανθρακικός) από τους οποίους είμαστε ανώτεροι και εσείς τους κάνατε να φαίνονται σούπερ. Δεν μπορεί να χαρίζουμε γκολ και βαθμούς σε ομάδες τις οποίες μπορούμε να νικήσουμε εύκολα. Εμείς είμαστε ο Παναθηναϊκός, όχι ο αντίπαλος».

Και επέμεινε: «Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι εκπροσωπούμε τον Παναθηναϊκό και οφείλουμε να δείχνουμε την ανάλογη εικόνα. Μας ακολουθεί παντού κόσμος και δεν πρέπει να τον απογοητεύουμε. Ακόμα και όταν χάνουμε, αυτός πρέπει να ξέρει ότι τα έχουμε δώσει όλα. Όχι να του δίνουμε την αίσθηση ότι δεν ενδιαφερόμαστε».

Εν συνεχεία έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση: «Μόνο με δουλειά και αλλαγή νοοτροπίας μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Τώρα παίζουμε με τη Μάριμπορ στη Σλοβενία και μετά σε ουδέτερη έδρα με τον Ατρόμητο. Δεν θέλω να δω παρόμοια φαινόμενα. Θέλω να κάνουμε μία νέα αρχή, γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει για όλους μας».

Τέλος, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον ρόλο των Ελλήνων παικτών της ομάδας: «Από εσάς που έχετε γεννηθεί εδώ και αντιλαμβάνεστε καλύτερα τι συμβαίνει, που ξέρετε τι σημαίνει ο Παναθηναϊκός, περιμένω πιο πολλά. Πρέπει να βοηθάτε τους συμπαίκτες σας, να τους δίνετε να καταλάβουν που ήρθαν. Πάρτε πρωτοβουλίες, επιτέλους».

* Και τυπικά σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League με τη Μάριμπορ. Το κλίμα είναι βαρύ μετά την νέα απώλεια που έφερε την ομάδα στο -7 από την κορυφή, όλοι όμως βλέπουν την αναμέτρηση στη Σλοβενία ως μια καλή ευκαιρία για μια νέα αρχή. Πέραν των Λαγού και Φουρλάνου, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα λόγω των μικροπροβλημάτων που αντιμετωπίζουν, όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι για το ματς της Πέμπτης. Σε χαλαρούς ρυθμούς γυμνάστηκαν όσοι πήραν χρόνο συμμετοχής απέναντι στον Πανθρακικό.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα Μπάνγκσμπο» 

17/9/2012

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα Μπάνγκσμπο»
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος με την οποία γνωστοποιεί ότι οι πληρωμές θα ξεκινήσουν κανονικά, παρά το νέο φιρμάνι που ήρθε από τη FIFA ύψους 200.000 το οποίο αφορά στην περίπτωση του εργοφυσιολόγου, Γενς Μπάνγκσμπο.

Οι «κυανέρυθροι» δεν θα παρεκκλίνουν των οικονομικών τους υποχρεώσεων και στόχος τους είναι να… συμμαζέψουν τις οφειλές του συλλόγου.


Αναλυτικά

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ γνωστοποιεί πως δεν την απασχολεί κανένα "θέμα Μπάνγκσμπο" και πως τίποτα δεν είναι ικανό να εκτροχιάσει τον προγραμματισμό των πληρωμών της.


Δομάζος: «Ας κάνουμε λίγη υπομονή» 

17/9/2012|

Δομάζος: «Ας κάνουμε λίγη υπομονή»
Να μην βιάζεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού να κρίνει την ομάδα του μια και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, υποστήριξε ο Μίμης Δομάζος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν μπορούμε να ρίξουμε τα βάρη στον προπονητή», συμπλήρωσε ο παλιός άσος του τριφυλλιού, που ζήτησε υπομονή από τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίμης Δομάζος στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας:

-Πως σας φαίνεται η αρχή του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα;
«Είναι αρχή ακόμα, ομάδα είναι, ας κάνουμε λίγη υπομονή για να δούμε. Εντάξει, μπορεί ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται εφτά βαθμούς πίσω, αλλά μόνο τρία παιχνίδια έχουν γίνει. Νομίζω πως και οι άλλες ομάδες θα χάσουν βαθμούς».

-Ποιο είναι το κυριότερο πρόβλημα; Οι ευκαιρίες που δεν μπαίνουν γκολ ή κάτι άλλο;
«Ναι, αυτό είναι το κυριότερο. Τα γκολ που χάνονται».

-Ο προπονητής μίλησε με τους παίκτες και αγχώνεται για το τι φταίει; Θεωρείτε πως μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα;
«Δεν μπορούμε να ρίξουμε τα βάρη στον προπονητή. Έχω μιλήσει πολλές φορές και με καλά λόγια για τον Φερέιρα. Αυτός, κάνει υπομονή. Το θέμα είναι μέχρι πότε θα κάνει υπομονή και ο κόσμος όμως. Ο λαός του Παναθηναϊκού θέλει νίκες και την ομάδα πρώτη».

Αντωνιάδης: «Μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση» 

17/9/2012

Αντωνιάδης: «Μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση»
Την αυτοσυγκέντρωση των επιθετικών που δεν βάζουν την μπάλα στα δίχτυα παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δημιουργεί ευκαιρίες, θεωρεί ο Αντώνης Αντωνιάδης ως το κυριότερο πρόβλημα του «τριφυλλιού».

«Υπάρχουν δύο στράικερ παλαιάς και ένας νέας κοπής. Δεν γίνεται σωστή διαχείριση κατά την άποψη μου», είπε μεταξύ άλλων ο «ψηλός» στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Θα υπάρξει βελτίωση αλλά όχι θεαματική», συμπλήρωσε ο παλιός άσος των «πράσινων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Αντωνιάδης στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας.

«Υπάρχει πρόβλημα στο γκολ. Υπάρχουν δύο σέντερ φορ παλαιάς και ένας νέας κοπής και θέλει λίγο καλύτερη διαχείριση κατά την εκτίμησή μου. Παρά ταύτα, η ομάδα κάνει πολλές ευκαιρίες και δεν υπάρχει η κατάλληλη αυτοσυγκέντρωση για να μπει το γκολ.

- Δεν ανησυχείτε;

«Κοιτάξτε, βελτίωση θα υπάρξει, αλλά το θεωρώ δύσκολο να είναι θεαματική. Ξεκινήσαμε με μείον 2, κερδίσαμε εκτός και μετά είχαμε δύο ατυχή αποτελέσματα. Είναι τρίτο ματς όμως, δεν πρέπει να είμαστε κάθετοι. Έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Πρέπει να περιμένουμε. Μπορούμε να έχουμε μια άποψη, αλλά πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή. Δεν υπάρχει μόνο αγωνιστικό πρόβλημα αλλά και οικονομικό. Κι εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό».

Επιστροφή και τακτική για Ξάνθη 

17/9/2012

Επιστροφή και τακτική για Ξάνθη
Η Ξάνθη επέστρεψε στην βάση της το μεσημέρι της Δευτέρας, αφού διανυκτέρευσε στην Κέρκυρα μετά την ολοκλήρωση του ματς απέναντι στην τοπική ομάδα. Τακτική περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να βλέπει όλους τους παίκτες του να συμμετέχουν κανονικά.

Το 1-1 απέναντι στην Κέρκυρα δεν κρίνεται ικανοποιητικό στις τάξεις της ακριτικής ομάδας, ιδιαίτερα αν ληφθούν υπόψη οι πολλές χαμένες ευκαιρίες. Παρόλα αυτά όλοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι με τους Φαίακες και ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια.

Η ομάδα της Ξάνθης πραγματοποίησε προπόνηση στα Πηγάδια αμέσως μετά την επιστροφή της, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει την ευκαιρία να δουλέψει με όλους τους παίκτες του πάνω στον τομέα της τακτικής, καθώς δεν κανείς τους δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

«Θέμα χρόνου να το γυρίσει η ΑΕΚ»! 

17/9/2012

«Θέμα χρόνου να το γυρίσει η ΑΕΚ»!
Έτοιμος να… βάλει στοίχημα για τη βαθμολογική ανάκαμψη της ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο τερματοφύλακας της «Ένωσης» απέδωσε στην απειρία και την τύχη τα κακά αποτελέσματα ως τώρα.

Δήλωσε πεπεισμένος λοιπόν ότι με υποστήριξη του κόσμου σαν αυτή που -όπως τόνισε- τον έκανε να μην πιστεύει στ’ αυτιά του την Κυριακή, είναι θέμα χρόνου η ομάδα να ανατρέψει την κατάσταση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κωνσταντόπουλος στην εκπομπή «Insiders» του Βασίλη Σαμπράκου

Για το αν θα εξηγούνταν τόσο φτωχό βαθμολογικό ξεκίνημα στην Αγγλία: «Θα ήταν εύκολο να το εξηγήσω γιατί εκεί και μεγάλες ομάδες κάνουν κακό ξεκίνημα ενίοτε. Έγινε μεγάλη ανανέωση στην ομάδα μας και είναι μια λογική εξήγηση γι’ αυτό που συμβαίνει. Το θετικό όμως είναι ότι παίζουμε καλά. Εφόσον γίνεται αυτό, εγώ είμαι αισιόδοξος πως θα γυρίσει όλο αυτό που υπάρχει τώρα».

Για την εικόνα της ΑΕΚ στα παιχνίδια: «Παίξαμε τρία ματς όπου ήμασταν καλύτεροι, εκτός από εκείνο της Ξάνθης που θα έπρεπε να λήξει ισόπαλο. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και θα έπρεπε να νικήσουμε. Η απειρία όμως και το ότι δεν βάζουμε εύκολα το γκολ έχουν παίξει το ρόλο τους. Αν το καταφέρουμε, να βάλουμε μαζεμένα 2-3 γκολ, θα λυθούν τα πόδια των παιδιών. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Μπορεί λοιπόν να μην κάνουμε γκολ, αλλά το ανησυχητικό θα ήταν να μην κάνουμε ευκαιρίες».

Για το πώς βοηθάει τα νέα παιδιά: «Πριν από αγώνες, στις προπονήσεις ό,τι μπορείς να προσφέρεις στα νέα παιδιά -από θέμα γνώσεων, ψυχολογίας- το δίνεις. Είναι επαγγελματίες όμως πλέον, έχουν συνειδητοποιήσει που παίζουν και αρχίζουν να το δείχνουν. Ελπίζουμε όλοι ότι ο χρόνος που θα χρειαστεί για να ρολάρουν θα είναι μικρός».

Για τη συνολική παρουσία της ΑΕΚ: «Πολλοί άλλοι περίμεναν χειρότερη την ΑΕΚ μετά τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ και γενικότερα λόγω της απειρίας. Για μένα είναι ευχάριστο αυτό που συμβαίνει, το πρόσωπο που δείχνουμε. Το ότι δεν έρχονται τα αποτελέσματα είναι θέμα ατυχίας και απειρίας. Η καριέρα μου, όμως, με έχει διδάξει πως ό,τι σου παίρνει η τύχη, στο δίνει αργότερα στο γήπεδο».

Για τη συμπαράσταση του κόσμου: «Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός. Και στα δυο ματς στο ΟΑΚΑ και στην Ξάνθη που νιώθαμε ότι παίζαμε στην έδρα μας. Σε συγκεκριμένα σημεία του ματς χθες, δεν πίστευα στ’ αυτιά μου, στο πόσο έντονα μας συμπαραστεκόταν ο κόσμος. Είναι προς τιμήν όλων των φιλάθλων της ΑΕΚ η στήριξη που μας προσφέρουν. Είναι μεγάλο πράγμα σε οποιαδήποτε ομάδα -πόσω μάλλον σε μια τέτοια νεανική- το χειροκρότημα στο τέλος του ματς. Ο κόσμος βλέπει λοιπόν και εκτιμά την προσπάθεια. Αν κερδίζαμε 1-0 και ήμασταν αδιάφοροι, δεν θα το εκτιμούσε και δεν θα μας χειροκροτούσε όσο χθες».

Για το αν μπορεί να «χτίσει» σε αυτή την ομάδα η ΑΕΚ: «Επειδή έχω ζήσει καταστάσεις ανανέωσης και στην Αγγλία, το πιο υγιές πράγμα είναι το σταδιακό χτίσιμο μιας ομάδας. Αν δεν υπάρχει αυτή η επιλογή, κοιτάς να χτίσεις από τις ακαδημίες. Έτσι θα σου μείνουν στη χειρότερη περίπτωση 4-5 παίκτες που θα μπορείς να αξιοποιήσεις αγωνιστικά ή να τους πουλήσεις στη συνέχεια».

Για το ποιος είναι ο στόχος της ομάδας: «Κακά τα ψέματα. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ ανεξαρτήτως ρόστερ και συνθηκών. Πρέπει να μπαίνουμε πάντα στο γήπεδο για να νικάμε. Θα είναι πετυχημένη η χρονιά αν τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Αν αυτό συνδυαστεί και με 20.000 κόσμο που θα μας χειροκροτεί ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αυτό θα είναι υπέροχο».

Για το αν μπορεί να ανατρέψει η ΑΕΚ την κατάσταση: «Είμαι αισιόδοξος γιατί βλέπω τα πράγματα από μέσα. Βλέπω την ικανότητα που υπάρχει και νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου να γυρίσουν υπέρ μας τα πράγματα. Να μας “πάει” κι εμάς λίγο η μπάλα και να αρχίσουν σιγά-σιγά να έρχονται και τα αποτελέσματα».

Αναστόπουλος: «Υπάρχει πέναλτι στον Σίσιτς» 

17/9/2012

Αναστόπουλος: «Υπάρχει πέναλτι στον Σίσιτς» 
Παράπονα από την διαιτησία είχε ο Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο. Ο έμπειρος τεχνικός διαμαρτύρεται για την φάση του Μίρνες Σίσιτς και θεωρεί πως υπάρχει πέναλτι, ενώ παράλληλα έχει παράπονα και από τους ίδιους του τους παίκτες.

«Είχαμε δύο άτυχες στιγμές στο παιχνίδι, αλλά η πλέον καθοριστική φάση ήταν το πεντακάθαρο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Σίσιτς. Αν εκεί κάναμε το 2-1 ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Το θέμα είναι ότι κάναμε τρία γκολ και δεν νικήσαμε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Είμαστε μία νέα ομάδα και θα δουλέψουμε τις αδυναμίες μας. Τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με την ΑΕΚ που δεν παύει να είναι ένας μεγάλος σύλλογος».

Ακόμα άφησε και αιχμές για τον διαιτητή: «Πρώτη φορά είδα διαιτητή στο γήπεδο να είναι και βοηθός γιατρού. Αφού το είδα κι αυτό είμαι ευχαριστημένος».

Ελευθερόπουλος: «Στόχος η βιωσιμότητα της ομάδας» 

17/9/2012

Ελευθερόπουλος: «Στόχος η βιωσιμότητα της ομάδας» 
Μπορεί το τρία στα τρία να έχει φέρει ενθουσιασμό στην ομάδα του Πανιωνίου, όμως ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος κρατάει χαμηλούς τόνους. Ο νεαρός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα έχει πολύ δρόμο για να κερδίσει την σωτηρία, παρά το γεγονός πως είναι στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

«Ήταν το καλύτερό μας ματς μέχρι στιγμής. Ήμασταν πολύ παραγωγικοί. Και αυτογκόλ να μπει για να μπει πρέπει να κάνεις κάτι μέσα στο γήπεδο και οι παίκτες μου έκαναν πάρα πολλά. Νομίζω ότι αυτά τα παιδιά από τη στιγμή που ξεκίνησαν την 1η Ιουλίου μέχρι σήμερα, μοχθούν για το καλύτερο», είπε αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου.

Και προσέθεσε: «Οι παίκτες μου αξίζουν κάτι πραγματικά καλό, αλλά πάντα για εμάς πρωταρχικός στόχος είναι η βιωσιμότητα της ομάδας και η παραμονή στην κατηγορία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και σε εκείνους που δεν αγωνίζονται και περιμένουν υπομονετικά την ευκαιρία τους γιατί τραβούν και τους υπόλοιπους προς τα πάνω».

Στη συνέχεια ζήτησε τη στήριξη του κόσμου της ομάδας: «Περιμένουμε περισσότερο δίπλα μας τον κόσμο. Έχω καταλάβει ότι είναι πολύ περισσότερος από αυτόν που ήξερα. Είναι δύσκολο για τα παιδιά να γυρνάνε στο σπίτι τους και να έχουν προβλήματα, αλλά αυτή είναι η κατάσταση και θα παλέψουμε».

Για τον Στέφανο Γουναρίδη, είπε: «Τον έχω παρακολουθήσει, είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Ακόμα και οι μεγάλοι γκολκίπερ κάνουν λάθη», είπε σχετικά ο "Ελέ".

Περιμένει… συμμόρφωση 

18/9/2012

Περιμένει… συμμόρφωση
Την αγωνιστική μεταμόρφωση της ομάδας του και τη… συμμόρφωση των παικτών του Παναθηναϊκού μετά τη χθεσινή κατσάδα για την αγωνιστική τους συμπεριφορά περιμένει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, αρχής γενομένης από το ματς της Πέμπτης με τη Μάριμπορ στη Σλοβενία για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχοντας και την πλήρη στήριξη της διοίκησης είναι αποφασισμένος να τηρήσει σκληρή στάση απέναντι σε όσους δεν επιδεικνύουν το δέον πρόσωπο εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων, ενώ έχει το ελεύθερο να κάνει ό,τι κρίνει απαραίτητο-δίχως να κοιτάζει ονόματα ή συμβόλαια-για να αλλάξει την κατάσταση. Το μήνυμα, λοιπόν, εστάλη, και μένει να φανεί αν… ελήφθη.

Έδειξε τις σκέψεις του

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει στη Σλοβενία, με τον Βύντρα να επανέρχεται στο δεξί άκρο της άμυνας και τους Μπουμσόνγκ-Βελάσκες ως στόπερ, όπως και τον Κατσουράνη στο κέντρο. Η ενδεκάδα που «έδειξε» ο 66χρονος τεχνικός αποτελείτο από τους: Καρνέζη, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βιτόλο, Κατσουράνη, Ζέκα, Κουίνσι, Σισοκό και Φορναρόλι. Πάντως δεν αποκλείεται να δούμε τον Μαρίνο είτε δεξιά είτε στα χαφ, αλλά και τον Κατσουράνη ως στόπερ.

Τελευταία φορά με τσάρτερ

Ο Παναθηναϊκός θα αναχωρήσει αύριο με πτήση τσάρτερ για τη Σλοβενία. Είναι η τελευταία φορά στα ματς των ομίλων του Europa League που θα συμβεί αυτό, καθώς στα παιχνίδια με Τότεναμ και Λάτσιο θα μεταβεί με το αεροπλάνο της… γραμμής στο πλαίσιο των περικοπών που γίνονται, αλλά και από τη στιγμή που υπάρχουν συχνές και απευθείας πτήσεις για Λονδίνο και Ρώμη αντίστοιχα.

Οι σκέψεις του Γόντικα και η περίπτωση Μακρόπουλου

Για την επόμενη Τρίτη αναβλήθηκε το ΔΣ της ΠΑΕ, που θα επικυρώσει και τις αλλαγές στο σχήμα της διοίκησης. Άγνωστο παραμένει αν θα συνεχίσει στη θέση του προέδρου ο Δημήτρης Γόντικας, καθώς δεν επιθυμεί να έχει το δικαίωμα υπογραφής και τις ευθύνες που αυτή συνεπάγεται. Λέγεται-μάλιστα-πως για μία παλαιότερη οφειλή είχε δεσμευτεί η περιουσία του και δεν θέλει να βρεθεί σε ανάλογη θέση. Εφόσον δεν παραμείνει στην προεδρία της ΠΑΕ, πιθανός αντικαταστάτης είναι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος. Θέση αντιπροέδρου θα πάρει ο συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστος Παναγόπουλος.

* Άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιθεώρησαν το γήπεδο της Λιβαδειάς εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο την ερχόμενη Δευτέρα. Ήδη γίνονται επαφές με τους κατόχους διαρκείας για να δουν πόσοι θα μεταβούν στη Βοιωτία για το παιχνίδι. Όσο για τα εισιτήρια, αναμένεται να εκδοθούν 2.000-2.500.

Λάζαρ: «Μας δίνουν αυτοπεποίθηση» 

18/9/2012

Λάζαρ: «Μας δίνουν αυτοπεποίθηση» 
Τη στήριξη των οπαδών του ΠΑΟΚ και στους αγώνες με υποδεέστερους αντιπάλους ζήτησε ο Κοστίν Λάζαρ, μιλώντας στη SportDay. «Σίγουρα θα έρθουν στα ντέρμπι, όμως εμείς τους χρειαζόμαστε κι όταν αντιμετωπίζουμε ομάδες που δεν είναι τόσο δυνατές, μια και μας δίνουν αυτοπεποίθηση», τόνισε ο Ρουμάνος χαφ. «Αν διαθέτουμε πολλή αυτοπεποίθηση κι αρκετή τύχη στο παιχνίδι μας, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και το πρωτάθλημα, μια και υπάρχουν πολλές αποδυναμωμένες ομάδες», πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κοστίν Λάζαρ στη «SportDay»

Είσαι ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Αστέρα κι όπως αυτή ήρθε;

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, όμως στο δεύτερο ημίχρονο αφήσαμε πίσω όλα τα προβλήματα και την κακή ψυχολογία μας και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, κερδίζοντας τον αγώνα».

Πώς αισθάνθηκες που επέστρεψες στο βασικό σχήμα, μετά την απουσία σου λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική Ρουμανίας;

«Νιώθω πολύ καλά. Οταν παίζεις μέσα σε μια εβδομάδα δύο παιχνίδια με την Εθνική, αυτή είναι η καλύτερη προπόνηση που θα μπορούσες να έχεις».

Πού οφείλεται το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ και μετά ανατρέπει το σκορ;

«Ισως μάς λείπει λίγη αυτοπεποίθηση. Εχουμε μια νέα ομάδα, με νεαρούς παίκτες που χρειάζονται χρόνο για να αποκτήσουν την απαραίτητη εμπειρία και να διαχειρίζονται τα παιχνίδια».

Πώς σου φαίνεται ότι πέρυσι έπαιζες με τον Γκαρσία παρτενέρ στο κέντρο και φέτος αγωνίζεσαι με τον Κάτσε;

«Ο Κάτσε είναι ένας καλός νεαρός παίκτης. Χρειάζεται, όμως, πολλά πράγματα ακόμη. Πάντως είναι θετικό ότι συμπεριλαμβάνεται στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ξέρουν τι θέλουν μέσα στο γήπεδο και μας βοηθάει».

Ποιος είναι τελικά ο φετινός σας στόχος;

«Σίγουρα μπορούμε να κάνουμε ό,τι και πέρυσι, ενώ αν διαθέτουμε πολλή αυτοπεποίθηση κι αρκετή τύχη στο παιχνίδι μας, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και το πρωτάθλημα, μια και υπάρχουν πολλές αποδυναμωμένες ομάδες. Πάντως είναι νωρίς για να αναφερόμαστε σε τέτοιους στόχους. Καλύτερα να μιλήσουμε γι' αυτά μετά το μισό τού πρωταθλήματος».

Πώς σου φάνηκε η σχεδόν άδεια (σε σχέση με τα παιχνίδια του πρόσφατου παρελθόντος) Τούμπα στο παιχνίδι με τον Αστέρα;

«Κι οι φίλαθλοί μας έχουν τις κακές και τις καλές τους περιόδους. Σίγουρα θα έρθουν στα ντέρμπι, όμως εμείς τους χρειαζόμαστε κι όταν αντιμετωπίζουμε ομάδες που δεν είναι τόσο δυνατές, μια και μας δίνουν αυτοπεποίθηση».

Δύσκολη αναμονή 

18/9/2012

Δύσκολη αναμονή
Πάνω από ένα τηλέφωνο κι έναν υπολογιστή περιμένοντας μία κλήση ή ένα e-mail από την Αγγλία είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Ο Κιθ Χάρις αναχώρησε χθες για το Λονδίνο, σε λίγες μέρες θα τον ακολουθήσει ο Δημήτρης Βιντιάδης, και οι διοικούντες την «Ένωση» είναι σε αναμμένα κάρβουνα για την απόφασή τους αν θα επενδύσουν στην ΠΑΕ.

Η σιγή ιχθύος που κράτησαν οι δύο ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών, καθώς δεν είχαν καμία ουσιαστική επαφή με τη διοίκηση στο διάστημα της παραμονής τους στην Ελλάδα, μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως. Υπάρχουν οι αισιόδοξοι που θεωρούν πως δεν είχαν λόγο να πουν κάτι, από τη στιγμή που επεξεργάζονται στοιχεία και από εκεί θα εξαρτηθεί αν θα επενδύσουν, αλλά και οι απαισιόδοξοι που εξέλαβαν τη στάση τους ως… απογοήτευση. Όπως και να’ χει, στην ΑΕΚ αγωνιούν και θα συνεχίσουν να το κάνουν για τουλάχιστον μία εβδομάδα ακόμη.

Ο Κιθ Χάρις και ο Δημήτρης Βιντιάδης «ζυγίζουν» τα υπέρ και κατά επένδυσης στην ΑΕΚ. Στην πρώτη κατηγορία είναι η δεδομένη δυναμική του συλλόγου, η προοπτική κατασκευής γηπέδου, αλλά και το φθηνό ρόστερ μετά την αναγκαστική ανανέωση του καλοκαιριού. Στη δεύτερη, ο κίνδυνος για οποιαδήποτε επένδυση στην Ελλάδα αυτή την εποχή, αλλά και τα χρέη της ΠΑΕ προς πιστωτές και κράτος που ειδικά αν δεν ρυθμιστούν ευνοϊκά υποθηκεύουν το μέλλον της ομάδας.

Φήμες θέλουν την πλευρά των υποψηφίων επενδυτών να επιχειρεί άνοιγμα προς τον Νίκο Νοτιά ζητώντας τη συμπαράστασή του στο νέο εγχείρημα, αλλά είναι αμφίβολο αν αυτό θα έχει κάποιο αποτέλεσμα.

Μαθήματα ψυχραιμίας

Το βάρος στην ψυχολογία των παικτών του έχει ρίξει ο Βαγγέλης Βλάχος, αφού εκεί εστιάζει τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την ομάδα του φοβούμενος μήπως επηρεαστούν και αγχωθούν βλέποντας την ΑΕΚ στον ένα βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές. Ο τεχνικός της «Ένωσης» είναι αρκετά ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία με μοναδική ένσταση τα ατομικά λάθη που συνεχίζει να πληρώνει ακριβά η ομάδα του. Θέλει, ωστόσο, από τους «κιτρινόμαυρους» να μην παρασύρονται από τον ενθουσιασμό τους αλλά και να μην απογοητεύονται όταν κάτι δεν πηγαίνει κατ’ ευχήν.

Το ρεπό της Τρίτης θα αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές, ενώ από την Τετάρτη θα αρχίσει η προετοιμασία εν όψει του κρίσιμου αγώνα με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή στο Ηράκλειο. Εκτός μάχης για το ματς αυτό είναι ο Παναγιώτης Λαγός που θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα (θα επιστρέψει μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου για τις εθνικές ομάδες) και ο Βαλεντίνος Βλάχος, που πιθανότατα θα επιστρέψει στο επόμενο ματς με τον Πανιώνιο. Αντίθετα, επανέρχεται ο Κουρέλλας που εξέτισε την τιμωρία του.

* Την επιβολή προστίμου στον Θωμά Τσίτα για την αποβολή του στο ματς της δεύτερης ομάδας με τον Άρη εισηγήθηκε ο Βαγγέλης Βλάχος.

Οι δοκιμές τελείωσαν… 

18/9/2012

Οι δοκιμές τελείωσαν… 
Έτοιμος να εγκαταλείψει τους πειραματισμούς και να αφήσει στον πάγκο όσους παίκτες του Άρη δεν πείθουν μέσα στο γήπεδο παρουσιάζεται ο Μάκης Κατσαβάκης.

Η νέα άσχημη εμφάνιση των «κίτρινων» έχει προβληματίσει τον Σερραίο τεχνικό, ο οποίος τις τελευταίες μέρες έχει δεχθεί δριμεία κριτική για τις επιλογές του και σκέφτεται να μην προχωρήσει σε περαιτέρω δοκιμές προσώπων στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Πρόθεση του 59χρονου προπονητή είναι οι Θεσσαλονικείς να δημιουργήσουν περισσότερες ευκαιρίες από το επόμενο παιχνίδι κιόλας με την Κέρκυρα και να μπορέσουν να βρουν ευκολότερα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Κατσαβάκης σκέφτεται να άρει την εμπιστοσύνη που έχει δείξει σε κάποιους παίκτες, οι οποίοι δεν τον έχουν δικαιώσει μέχρι σήμερα και να δώσει ευκαιρίες σε αυτούς που τα δίνουν όλα σε κάθε προπόνηση του Άρη.

Εκείνο που χρειάζεται να προσέξουν οι «κίτρινοι» είναι το δημιουργικό κομμάτι, αφού κανένας από τους παίκτες δεν δείχνει διάθεση να αναλάβει πρωτοβουλίες και γίνουν λάθη σε θεωρητικά εύκολες φάσεις.

«Χρειαζόμαστε μία καλή εμφάνιση και μία νίκη. Δεν γίνεται να μην μπορούμε να κάνουμε ούτε μία καλή πάσα. Αυτό δεν χρειάζεται προπονητή», έλεγε μεταξύ άλλων ο προπονητής των Θεσσαλονικέων.

Μαύρος: «Ως εδώ με τη διαιτησία!» 

18/9/2012

Μαύρος: «Ως εδώ με τη διαιτησία!»
Έξαλλος με την αντιμετώπιση που έχει η ΑΕΚ από τη διαιτησία δηλώνει ο Θωμάς Μαύρος στην «Ώρα των Σπορ». Ο πρόεδρος της ΠΑΕ επιβεβαίωσε πως εξέφρασε παράπονα στον ρέφερι Κομίνη στην ανάπαυλα του αγώνα με τον Άρη και προειδοποίησε πως αν συνεχίσει να διακρίνει πως η ομάδα του αδικείται, θα αλλάξει στάση.

«Ναι, κατέβηκα στα αποδυτήρια για να μιλήσω με τον κ. Κομίνη και να του ζητήσω να παίξει 50-50. Εκείνος υποσχέθηκε να το κάνει, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν είδαμε κάτι τέτοιο. Δεν βλέπω φαντάσματα και δεν αναφέρομαι στη φάση του Κατσικοκέρη στο 54’, που κατά τη γνώμη μου δεν ήταν πέναλτι. Αλλά με τα σφυρίγματά του είδαμε πού πάει το πράγμα και γι’ αυτό ο κόσμος αντιδρούσε συνέχεια και με το δίκιο του», τόνισε ο θρύλος της ΑΕΚ και πρόσθεσε:

«Δεν θέλω να ασχολούμαι με τη διαιτησία, αλλά συνεχίστηκαν και με τον Άρη αυτά που βλέπουμε από το πρώτο ματς και δεν μιλάμε. Ως εδώ όμως! Ζητάμε σε κάθε ματς το 50-50, όχι μόνο στα δικά μας, αλλά σε όλο το πρωτάθλημα. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει το ανθρώπινο λάθος, αλλά να μην υπάρχουν σφυρίγματα που να σε οδηγούν σε σκέψη ότι δεν είναι ανθρώπινο το λάθος. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, δεν θα αντέξουμε για πολύ και θα αλλάξουμε στάση».

Ράγιος: «Μου χρωστάει η τύχη…» 

18/9/2012

Ράγιος: «Μου χρωστάει η τύχη…»
Για την ατυχία που τον «αγκάλιασε» το Σάββατο το απόγευμα στην Τούμπα στο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ μίλησε στη SportDay o Ρούμπεν Ράγιος. «Ισως να πρόκειται για παγκόσμιο ρεκόρ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισπανός χαφ. «Τώρα είναι σίγουρο ότι κάτι μου χρωστάει η τύχη, οπότε περιμένω ότι στον επόμενο αγώνα θα πετύχω τουλάχιστον ένα γκολ», πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρούμπεν Ράγιος στη SportDay

«Ισως να πρόκειται για παγκόσμιο ρεκόρ. Πριν από μερικά χρόνια, με τη φανέλα της Γέιδα, είχα δύο δοκάρια», δήλωσε ο 26χρονος παίκτης. Τι σκεφτόταν, όμως, μετά από κάθε άτυχη φάση;

«Μετά το πρώτο δοκάρι είπα ότι είμαι άτυχος, αλλά δεν πειράζει, θα συνεχίσω να προσπαθώ και θα επιχειρήσω να σκοράρω αργότερα». Στη συνέχεια, το νέο σουτ που εξαπέλυσε βρήκε ξανά το δοκάρι μετά την απόκρουση του Γλύκου: «Ηταν διαφορετική φάση αυτή, αφού ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε πολύ όμορφη απόκρουση, αλλά και πάλι ήμουν άτυχος, καθώς η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και δεν κατέληξε στα δίχτυα. Ομως είχα πίστη και πίστευα ότι θα σκοράρω στη συνέχεια».

Όσον αφορά το τρίτο δοκάρι, τόνισε: «Εκεί κατάλαβα ότι απλά δεν ήταν η μέρα μου και είμαι άτυχος. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο». Στη συνέχεια, ο Ισπανός ανέφερε: «Τώρα είναι σίγουρο ότι κάτι μου χρωστάει η τύχη, οπότε περιμένω ότι στον επόμενο αγώνα θα πετύχω τουλάχιστον ένα γκολ!».

Καταλήγοντας, ο Ράγιος τόνισε «Μόνο ο Αστέρας υπάρχει στο μυαλό μου. Θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται με τον Αστέρα. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Τόσο πίσω από τον επιθετικό όσο και δεξιά ή αριστερά είναι το ίδιο για μένα».

Εξώδικο Κιντή σε Τσακίρη 

18/9/2012

Εξώδικο Κιντή σε Τσακίρη 
Εξώδικο στον Κωνσταντίνο Τσακίρη έστειλε ο Γιώργος Κιντής, όπως γράφει σήμερα (18/09) η SportDay. Ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου αξιώνει χρήματα από τον πρώην μεγαλομέτοχο της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ. Ωστόσο, ο τελευταίος δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και σκέφτεται να απαντήσει με αγωγή κατά του 44χρονου δικηγόρου.

Όλα αυτά μία μέρα μετά την ανακοίνωση των Νεοσμυρνιωτών για οφειλές στον Μπάνγκσμπο. Ο Δανός εργοφυσιολόγος είχε φτάσει κάποια στιγμή να είναι τεχνικός διευθυντής στον Πανιώνιο και, παρότι ερχόταν μία φορά στην Ελλάδα ή έκανε σωστά τη δουλειά του, η FIFA ενημέρωσε τους «κυανέρυθρους» ότι του οφείλουν 220.000 ευρώ.

Πανιώνιος-ΟΦΗ 2-1

17/9/2012

Πανιώνιος-ΟΦΗ 2-1 (Τελικό) 
Την τρίτη νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα πήρε ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ. Με δύο αυτογκόλ του Σίσιτς στο 30' και του Βάντο στο 54' σκόραραν οι γηπεδούχοι, ενώ η μείωση του σκορ για τους Κρητικούς ήρθε στο 84' με αυτογκόλ του Κουλουχέρη. 


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου