ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Η ομιλία του Ζαρντίμ στην προπόνηση

Η ομιλία του Ζαρντίμ στην προπόνηση

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε αναλυτικά στους ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι με τη Σάλκε και έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης. Διαβάστε τι είπε ο Πορτογάλος.
Στην προπόνηση της Τετάρτης (19/9), μία ημέρα μετά την ήττα από τη Σάλκε στην πρεμιέρα του Champions League, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν θέλησε να πει πολλά λόγια στους παίκτες. Ανέλαβε την ευθύνη για το αρνητικό αποτέλεσμα και άφησε τα περισσότερα για την προπόνηση της Πέμπτης (20/9).

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε κάποια πράγματα στους παίκτες του για το παιχνίδι της περασμένης Τρίτης (18/9) με αντίπαλο τη Σάλκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Οι ερυθρόλευκοι άρχισαν με ήττα τις υποχρεώσεις τους στο Champions League και ο Πορτογάλος προπονητής υπογράμμισε στους ποδοσφαιριστές του πως δεν πρέπει να χάνουν τη συγκέντρωσή τους πάνω στο χορτάρι και ιδιαίτερα στην άμυνα.

"Είχαμε κι εμείς καλά διαστήματα στην αναμέτρηση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι το 35ο λεπτό. Δεν είχε μόνο η Σάλκε καλά διαστήματα στα ματς. Πρέπει, όμως, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να αποφεύγουμε το εύκολο λάθος", τόνισε ο Ζαρντίμ και στάθηκε στις στημένες φάσεις, στις οποίες ο Ολυμπιακός παρουσίασε πρόβλημα και δέχθηκε το πρώτο γκολ από τη γερμανική ομάδα.

"Χρειάζεται περισσότερη συγκέντρωση στην άμυνα και στις στημένες φάσεις. Πρέπει να δώσουμε μεγάλη βάση στις στημένες μπάλες, οι οποίες κρίνουν τα παιχνίδια κατά 50%", είπε χαρακτηριστικά στους παίκτες του ο 38άχρονος τεχνικός, ο οποίος πιστεύει και δικαιολογημένα ότι σε τόσο υψηλό επίπεδο οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Και οι στημένες φάσεις παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των αγώνων, ιδιαίτερα σε επίπεδο Champions League. Το έχει πει και ο κορυφαίος προπονητής του πλανήτη, Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδωσε σύνθημα ανασύνταξης και ζήτησε δύο νίκες μέχρι το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Λονδίνο. "Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε με τη Σάλκε και να κοιτάξουμε να κερδίσουμε οπωσδήποτε τα δύο ματς που ακολουθούν στο Πρωτάθλημα κόντρα σε Πανθρακικό και Ατρόμητο. Μετά πρέπει να σκεφτούμε την Άρσεναλ και να έχουμε ξανά στο μυαλό μας την Ευρώπη", ήταν το μήνυμα του κόουτς προς τους παίκτες της ομάδας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου