ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Μανωλάς: «Θα παρουσιαστούμε καλύτεροι»

Μανωλάς: «Θα παρουσιαστούμε καλύτεροι» 

22/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.00 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Μανωλάς: «Θα παρουσιαστούμε καλύτεροι»
Βέβαιος πως ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί καλύτερος στα επόμενα παιχνίδια είναι ο Κώστας Μανωλάς.

Ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως η ομάδα διατηρεί πάντα υψηλές βλέψεις, χρειάζεται όμως χρόνο για να δέσει.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Μανωλά στην κάμερα της Nova:

Φαντάζομαι θα θεωρείς πως η ήττα απ' την Σάλκε δε θα πρέπει να λειτουργήσει αποπροσανατολιστικά, καθώς όπως λένε όλοι στον Ολυμπιακό, πρώτος στόχος ήταν και είναι το πρωτάθλημα.

«Σίγουρα, πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα το πρωτάθλημα, αλλά να μην ξεχνάμε και το κύπελλο. Πάντα έχουμε υψηλές βλέψεις γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα. Και έτσι κοιτάμε και το Τσάμπιονς Λιγκ όπου ευελπιστώ στη συνέχεια να είμαστε καλύτεροι και να πάρουμε νίκες οι οποίες θα μας φέρουν την πρόκριση».

Πάντως, επειδή στην ομάδα υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες, όπως και καινούργιος προπονητής, πιστεύεις πως χρειάζεται πίστωση χρόνου για να βελτιώσει την εικόνα της;

«Παίζουμε κάποια νέα παιδιά, όπως εγώ, ο Σιόβας. Είναι και ο Παπάζογλου που έπαιζε από πέρυσι. Έχει έρθει ο Μασάντο. Όλοι είμαστε καλοί παίκτες. Χρειαζόμαστε χρόνο για να δέσουμε σαν ομάδα. Πιστεύω ότι στη συνέχεια του πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λιγκ θα παρουσιαστούμε καλύτεροι και θα μπορέσουμε ν' ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις που έχει ο κόσμος του Ολυμπιακού».

Σε προσωπικό επίπεδο, έχεις προσαρμοστεί στη νέα σου ομάδα;

«Όλα τα παιδιά με έχουν καλοδεχθεί εδώ στον Ολυμπιακό. Αισθάνομαι καλά. Είμαι χαρούμενος. Δεν είναι εύκολα, γιατί στον Ολυμπιακό πρέπει να κερδίζεις συνέχεια. Βέβαια, σε κάθε αγώνα θέλω να δίνω το 120% των δυνάμεών μου. Να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει. Και όσο το δυνατόν να τα πηγαίνω καλύτερα στο γήπεδο».

Ποια είναι η άποψή σου για τον Πανθρακικό που προέρχεται από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού;

«Σίγουρα, ο Πανθρακικός είναι μία καλή ομάδα. Τον είδαμε και απέναντι στον Παναθηναϊκό να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Και ο Παναθηναϊκός έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες. Σημασία έχει ότι κέρδισε 1-0. Και θα πρέπει να είμαστε και εμείς προσεκτικοί, ώστε να μη δεχθούμε γκολ μέσα στο Καραϊσκάκη και να μπορέσουμε να πάρουμε μία άνετη νίκη».

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ;

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι υπέροχος. Σε κάθε αγώνα μας στήριξε πάρα πολύ. Βέβαια, δεν μπορέσαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ να του δώσουμε τη χαρά της νίκης. Όμως, αυτό που θέλω να πω είναι ότι εμείς μέσα στο γήπεδο θα δίνουμε το 100%, ώστε να τους κάνουμε χαρούμενους με κάθε νίκη της ομάδας».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου