ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Το σκεπτικό για τον Φετφατζίδη

Το σκεπτικό για τον Φετφατζίδη 

21/9/2012

Το σκεπτικό για τον Φετφατζίδη 
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανθρακικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι Πειραιώτες θέλουν να αφήσουν στην άκρη την ήττα και την μέτρια εμφάνιση απέναντι στη Σάλκε, συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Μία από αυτές είναι η πιθανή είσοδος του Γιάννη Φετφατζίδη στην «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα. Μετά την πώληση του Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποιεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης τον Πάουλο Μασάντο.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής ο 26χρονος χαφ δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα από τη συγκριμένη θέση. Για αυτό τον λόγο ο Ζαρντίμ προσανατολίζεται να βάλει τον Φετφατζίδη σε μία θέση που γνωρίζει αρκετά καλά και είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στη θητεία του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στη χθεσινή προπόνηση ο διεθνής μεσοεπιθετικός έπαιξε σε αυτή τη θέση καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος και, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα ξεκινήσει κόντρα στους νεοφώτιστους. Στον Ολυμπιακό περιμένουν πολλά από τον «Φέτφα», αφού είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει αρκετές παραστάσεις τα τελευταία χρόνια και έχει πάρει ευκαιρίες και στην Εθνική Ελλάδας. Πάντως, δεν αποκλείεται ο Ζαρντίμ να επιλέξει τον Αμπντούν.

Εκτός από τον 22χρονο άσο, ο Πορτογάλος δοκίμασε αρκετά πρόσωπα στη χθεσινή προπόνηση. Συγκεκριμένα, σε σχέση με τον μεσοβδόμαδο αγώνα χρησιμοποίησε τον Φέισα αντί του Μοτνέστο και μαζί με τον Ιμπαγάσα και τον Μανιάτη συμπλήρωναν την τριάδα στα χαφ. Σέντερ φορ ήταν ο Τζεμπούρ, ενώ δεξιά στην επίθεση δοκιμάστηκαν διαδοχικά οι Ντιόγο, Φουστέρ και Αμπντούν. Από την πλευρά του, ο Μήτρογλου αγωνίστηκε με τους αναπληρωματικούς.

Εν τω μεταξύ, οι ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Βασίλης Τοροσίδης στον τετρακέφαλο είναι πιθανό να φέρουν ξανά στο δεξί άκρο της άμυνας τον Τάσο Παπάζογλου. Το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Κοντρέρας με τον Μανωλά, ενώ κάποια στιγμή με τους βασικούς έπαιξε και ο Σιόβας. Στο αριστερό άκρο, όπως πάντα, ήταν ο Χολέμπας. Όσον αφορά τον τερματοφύλακα, οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι θα επιστρέψει ξανά ο Κάρολ.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου