ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Κανονικά ο Τοροσίδης

Κανονικά ο Τοροσίδης 

21/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Κανονικά ο Τοροσίδης
Στις υπηρεσίες του Βασίλη Τοροσίδη για τον κυριακάτικο αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» υπολογίζει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον διεθνή μπακ να προπονείται κανονικά με τους υπόλοιπους «ερυθρόλευκους» και να μην έχει κανένα πρόβλημα στο σημερινό πρόγραμμα.

Ο 27χρονος παίκτης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στον τετρακέφαλο και είναι πιθανό να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών, αν δεν αποφασίσει ο Ζαρντίμ να τον προφυλάξει και στη θέση του να χρησιμοποιήσει τον Τάσο Παπάζογλου.

Στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού οι παίκτες δούλεψαν αρκετά στο κομμάτι της τακτικής και στα τελειώματα των φάσεων. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδινε διαρκώς οδηγίες κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, στο οποίο οι ποδοσφαιριστές ήταν χωρισμένοι σε δύο ομάδες.

Όσον αφορά τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, δούλεψε μόνος του και συνέχισε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης. Η προετοιμασία για τον Πανθρακικό θα ολοκληρωθεί αύριο, με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Πάντως, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας για το παιχνίδι με τους Ακρίτες. Μία από αυτές είναι η πιθανή είσοδος του Γιάννη Φετφατζίδη στην «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα. Μετά την πώληση του Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποιεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης τον Πάουλο Μασάντο.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής ο 26χρονος χαφ δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα από τη συγκριμένη θέση. Για αυτό τον λόγο ο Ζαρντίμ προσανατολίζεται να βάλει τον Φετφατζίδη σε μία θέση που γνωρίζει αρκετά καλά και είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στη θητεία του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δοκιμάζεται σε αυτή τη θέση και, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα ξεκινήσει κόντρα στους νεοφώτιστους. Στον Ολυμπιακό περιμένουν πολλά από τον «Φέτφα», αφού είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει αρκετές παραστάσεις τα τελευταία χρόνια και έχει πάρει ευκαιρίες και στην Εθνική Ελλάδας. Πάντως, δεν αποκλείεται ο Ζαρντίμ να επιλέξει τον Αμπντούν.

Εκτός από τον 22χρονο άσο, ο Πορτογάλος αλλάξει και άλλα πρόσωπα σε σχέση με τον μεσοβδόμαδο αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Φέισα να χρησιμοποιηθεί αντί του Μοτνέστο και μαζί με τον Ιμπαγάσα και τον Μανιάτη να είναι η τριάδα στα χαφ. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Τζεμπούρ, ενώ δεξιά στην επίθεση διεκδικούν θέσης οι Ντιόγο, Φουστέρ και Αμπντούν.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου