ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE



Διαφορα απο SUPER LEAGUE

18/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

*Τοκειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολα τα νεα της SUPER LEAGUE

Νούνο Κοέλιο: «Τώρα υπάρχει ο Άρης» 

18/9/2012

Νούνο Κοέλιο: «Τώρα υπάρχει ο Άρης» 
Αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Μπενφίκα, παρότι αποχώρησαν ο Αξέλ Βίτσελ (για την Ζενίτ) και ο Χάβι Γκαρθία (για την Μάντσεστερ Σίτι), εμφανίστηκε ο Νούνο Κοέλιο, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του. Ο Πορτογάλος χαφ τόνισε ότι προτεραιότητα για εκείνον αποτελεί ο Άρης και στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στους «αετούς».

«Είναι δύο σπουδαίοι παίκτες που παίζουν στην ίδια θέση με εμένα, αλλά πιστεύω ότι αν επέστρεφα τον Γενάρη δεν θα είχα ευκαιρίες να αγωνιστώ. Έτσι δεν αξίζει καν να το σκέφτομαι. Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό με τον Άρη και να επιστρέψω στο τέλος της σεζόν στην Μπενφίκα και να διεκδικήσω μία ευκαιρία», τόνισε ο 24χρονος μέσος.

Μπάγεβιτς: «Κοιτάμε τον Παναθηναϊκό» 

18/9/2012

Μπάγεβιτς: «Κοιτάμε τον Παναθηναϊκό» 
Το σύνθημα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος έδωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μιλώντας στους παίκτες του Ατρομήτου κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Οι Περιστεριώτες δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Πλατανιά στην Κρήτη και οι πολλές ισοπαλίες συνεχίστηκαν στη μεγαλόνησο. Επίσης, ο Σερβοέλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας απέναντι στους Κρητικούς.

«Κάνατε καλή προσπάθεια. Είδατε όμως ότι πρέπει να βάζουμε την μπάλα μέσα για να κερδίζουμε. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και αν έμπαινε μία απ' αυτές, θα είχαμε απλοποιήσει τα πράγματα. Ξεχνάμε τον Πλατανιά και κοιτάμε τον Παναθηναϊκό. Μόνο εκεί θέλω να έχετε το μυαλό σας πλέον για να πάρουμε αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο 64χρονος τεχνικός.

Μία δυσάρεστη είδηση επιφύλασσε η χθεσινή προπόνηση στον Μπάγεβιτς. Ο Στάθης Ταυλαρίδης δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα, αφού τραυματίστηκε και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση στην ποδοκνημική. Σήμερα αναμένεται να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης.

Ένα μήνα εκτός ο Στάθης 

18/9/2012

Ένα μήνα εκτός ο Στάθης 
Τις υπηρεσίες του Γιάννη Στάθη θα στερηθεί ο τεχνικός του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης για ένα μήνα.

Ο 25χρονος αμυντικός, ο οποίος αποχώρησε με πόνους από την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν θλάση δευτέρου βαθμού στους προσαγωγούς.

Στα υπόλοιπα σήμερα, Τρίτη (18/9) θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση της τέταρτης αγωνιστικής, στην οποία θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό (23/9, 20:30).

Λόρενς: «Βράζει το αίμα των οπαδών του ΠΑΟΚ» 

18/9/2012

Λόρενς: «Βράζει το αίμα των οπαδών του ΠΑΟΚ» 
Μεγάλη ομάδα χαρακτήρισε ο Λίαμ Λόρενς τον ΠΑΟΚ. «Αυτό που δεν είχα αντιληφθεί είναι πόσο μεγάλη ομάδα είναι», τόνισε ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε: «Φαίνεται ότι το αίμα του κόσμου βράζει και οι οπαδοί έχουν μεγάλο πάθος για την ομάδα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λίαμ Λόρενς στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά»

Για τη νίκη επί του Αστέρα και το γκολ που σημείωσε

«Η νίκη είναι νίκη και αυτό μετράει στο τέλος. Είναι σημαντικό ακόμη και όταν κάποιες φορές δεν παίζεις τόσο καλά να μπορείς να κερδίζεις. Υπάρχουν ματς που μπορεί να παίξουμε καλά, αλλά να μην κερδίσουμε, αλλά σε αυτήν την περίπτωση κρατάμε τη νίκη. Ήταν σημαντικό το γκολ που σημείωσα, καθώς με αυτό ξεκίνησε η αντεπίθεση στο ματς και τελικά φτάσαμε στη νίκη. Εγώ θέλω να βοηθάω με κάθε τρόπο. Με γκολ, με ασίστ και ό,τι άλλο μπορώ να κάνω...».

Για τις εντυπώσεις του μετά από ένα μήνα παρουσίας στον ΠΑΟΚ

«Ερχόμενος στον ΠΑΟΚ ήξερα ότι έχει φανατικούς και παθιασμένους οπαδούς και ότι η πόλη ζει και αναπνέει με την ομάδα. Αυτό που δεν είχα αντιληφθεί είναι πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ. Ήξερα ότι είναι μία από τις 3-4 μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, αλλά μάλλον δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Και γι' αυτό όλοι οι παίκτες προσπαθούμε να δίνουμε πάντα ό,τι καλύτερο μπορούμε για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο. Είναι μεγαλύτερη ομάδα απ' ότι πίστευα, αυτό είναι γεγονός. Στην Αγγλία ξέρουμε τις καλές ελληνικές ομάδες και ο ΠΑΟΚ είναι μέσα σε αυτές Αυτό δεν είναι είδηση... Αλλά μέχρι να έρθω στη Θεσσαλονίκη δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ και πόσο μεγάλες προσδοκίες υπάρχουν».

Για τις φιλοδοξίες του στον ΠΑΟΚ

«Φέτος θέλουμε να κερδίσουμε κάποιον τίτλο. Μεγάλος στόχος είναι να βρεθούμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για το πώς πήρε την απόφαση να αφήσει το αγγλικό ποδόσφαιρο και να έρθει στην Ελλάδα

«Όταν η προηγούμενη ομάδα μου, η Πόρτσμουθ υποβιβάστηκε από την Τσάμπιονσιπ, με ενημέρωσαν ότι δεν μπορεί ο σύλλογος να αντέξει το συμβόλαιο μου. Χάρισα κάποια χρήματα και έμεινα ελεύθερος. Υπήρξαν προτάσεις για μένα από άλλες αγγλικές ομάδες, αλλά δεν κάλυπταν τη φιλοδοξία μου. Τότε κάποιος από τον ΠΑΟΚ τηλεφώνησε στον μάνατζέρ μου. Του μετέφερε μία πρόταση και του τόνισε ότι τα χρονικά περιθώρια ήταν στενά για να προλάβει η ομάδα να με δηλώσει για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Δεν το σκέφτηκα και πολύ. Είπα στον μάνατζέρ μου "πάμε στην Ελλάδα να κλείσουμε! Του είπα πάμε (σ.σ.: το επανέλαβε στα ελληνικά!) και έτσι ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη, είχα την πρώτη γνωριμία με την ομάδα και έκλεισα. Αποφάσισα να έρθω στον ΠΑΟΚ μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες. Κι όταν είδα την πόλη, μίλησα με τον προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας. Τελικά ήταν μία εύκολη απόφαση για μένα».

Για το ποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ μπορούν να παίξουν στην Πρέμιερ Λιγκ

«Αρκετοί! Ο Κλάους, ο Γεωργιάδης, ο Λάζαρ, ο Κατσικάς ("όπως έπαιξε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης με εντυπωσίασε...)».

Για το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα σε σχέση με την Αγγλία

«Σίγουρα υπάρχουν διαφορές, αλλά το αγωνιστικό επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα είναι πολύ καλό. Αυτό ήταν μία έκπληξη για μένα. Η πιο μεγάλη διαφορά έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι, την αυτονομία που μπορούν να έχουν οι ομάδες στην Αγγλία από τα μεγάλα έσοδα που έχουν και οι καλύτερες υποδομές σε γήπεδα, εγκαταστάσεις και προπονητικά κέντρα. Στην Αγγλία υπάρχουν 5-6 ομάδες που είναι σε τοπ επίπεδο και μετά οι περισσότεροι σύλλογοι είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο. Αυτό ισχύει αναλογικά και στην Ελλάδα. Υπάρχουν 4-5 ομάδες που είναι πιο ψηλά από τις υπόλοιπες, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός... Στην Ελλάδα, όμως, υπάρχουν κι άλλες καλές ομάδες, όπως είναι ο Ατρόμητος για παράδειγμα.

Ίσως ο κόσμος στο εξωτερικό νομίζει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο υψηλού επιπέδου, αλλά όταν ήρθα στην Ελλάδα διαπίστωσα με έκπληξη ότι όλες οι ομάδες προσπαθούν να παίξουν στρωτό ποδόσφαιρο. Την προηγούμενη εβδομάδα παίξαμε με μία ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία που δεν την ήξερα (σ.σ. Πανσερραϊκός) και διαπίστωσα πώς και αυτή η ομάδα προσπαθεί να παίξει ορθολογικό ποδόσφαιρο. Στην Αγγλία οι περισσότερες ομάδες δεν προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο όπως στην Ελλάδα. Επιμένουν στις μεγάλες μπαλιές από την άμυνα κι ό,τι γίνει. Γι' αυτό και εντυπωσιάστηκα με το επίπεδο του ποδοσφαίρου γενικότερα στην Ελλάδα
».

Για τις υποδομές που υπάρχουν στην Αγγλία σε σχέση με την Ελλάδα

«Στο αγγλικό ποδόσφαιρο υπάρχουν εκατομμύρια λίρες που εισρέουν από παντού. Σ' αυτό τον τομέα, των εσόδων, τα λεφτά είναι τρελά στην Αγγλία. Αλλά το επίπεδο του ποδοσφαίρου δεν είναι τόσο κακό όσο νομίζετε στην Ελλάδα και οι διαφορές με την Αγγλία είναι μικρότερες. Πέρσι ο ΠΑΟΚ πήγε και κέρδισε μέσα στο Λονδίνο την Τότεναμ! Αυτό δε νομίζω ότι είναι τυχαίο... Ακόμη και που ήταν έκπληξη. Ο ΠΑΟΚ και κάποιες ομάδες στην Ελλάδα έχουν πολύ καλό επίπεδο. Ίσως ο ίδιος ο κόσμος στην Ελλάδα υποτιμά τις δυνατότητες που υπάρχουν στη χώρα σας».

Για τα κίνητρα που έχει στα 30 του χρόνια

«Εχω μεγάλη όρεξη για ποδόσφαιρο και θέλω πάντα να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο που μπορώ. Και φυσικά πάντα παίζω για να κερδίζω. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Γι' αυτό ήρθα από την Αγγλία στην άλλη άκρη της Ευρώπης στην Ελλάδα, για να παίξω στον ΠΑΟΚ. Ήρθα σε ένα από τα τοπ κλαμπ της Ελλάδας για να παλέψω για υψηλούς στόχους. Εξτρά κίνητρο για μένα είναι η Εθνική ομάδα. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει αν συγκεντρωθώ στον ΠΑΟΚ και να τα πάω όσο πιο καλά γίνεται στην Ελλάδα, γιατί μέσω των καλών εμφανίσεών μου με τον ΠΑΟΚ μπορεί να κληθώ ξανά στην Εθνική».

Για τον τρόπο ζωής και την οικονομική κρίση στην Ελλάδα

«Πολλοί φίλοι, μου έλεγαν ότι πρέπει να προσέξω που επέλεξα τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου λόγω της κρίσης. Για να είμαι ειλικρινής όμως δεν μπορώ να καταλάβω την κρίση στη Θεσσαλονίκη. Όπου και να πάω για φαγητό ή για καφέ, τα μαγαζιά είναι πάντα γεμάτα με κόσμο. Κρίση υπάρχει παντού, όχι μόνο στην Ελλάδα. Και στην Αγγλία υπάρχει κρίση. Αλλά προφανώς οι Έλληνες δεν κλείνονται μέσα στα σπίτια τους παρά τα όσα προβλήματα υπάρχουν. Είναι διαφορετική η νοοτροπία τους. Αλλά μου αρέσει ο τρόπος που ζείτε. Και μου αρέσει ήδη πολύ και η Θεσσαλονίκη».

Για τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ

«Ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολλούς καλούς ταλαντούχους νεαρούς παίκτες. Αυτό είναι καλό για την ομάδα, γιατί έτσι δεν χρειάζεται να ξοδεύει και πολλά χρήματα σε μεταγραφές. Σίγουρα όμως οι νεαροί χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν και να προσφέρουν περισσότερα. Δεν θέλω να αδικήσω κάποιους προσπαθώντας να ξεχωρίσω ορισμένους. Στο ξεκίνημα της σεζόν τα πηγαίνει πολύ καλά ο Κάτσε, Ο Πέλκας είναι ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης... Ο "Στάφυ" (σ.σ.: Σταφυλίδης) είναι πολύ καλός, ενώ υπάρχουν και άλλοι με καλές προδιαγραφές».

Για το επαναστατικό πνεύμα των Ιρλανδών που αρέσει στους Έλληνες και ειδικά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

«Ως λαοί οι Ελληνες και ο Ιρλανδοί έχουν πολλά κοινά και μοιάζουν πολύ. Είναι άνθρωποι ωραίοι και άνετοι, με μεγάλο πάθος. Σαφώς και αυτό αποτελεί ακόμη ένα κοινό στοιχείο. Φαίνεται ότι το αίμα του κόσμου του ΠΑΟΚ βράζει και οι οπαδοί έχουν μεγάλο πάθος για την ομάδα. Αυτό που αρέσει πολύ. Και εγώ νιώθω ότι έχω επαναστατικό πνεύμα και βγάζω μεγάλο πάθος στο παιχνίδι μου. Προσπαθώ, πάντα, να τα δίνω όλα μέχρι το τέλος. Είμαι μαχητής και το δείχνω μέσα στα γήπεδο... θέλω να κερδίζω πάντα και παντού. Ακόμη και στις προπονήσεις. Το πάθος για τη νίκη και η μαχητικότητα είναι δύο πολύ βασικά κομμάτια του χαρακτήρα μου».

Για το αν αποδέχεται το χαρακτηρισμό μαχητής

«Σίγουρα! Ξεκίνησα από χαμηλά και πέρασα από όλες τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας μέχρι να φτάσω στην Πρέμιερ Λιγκ. Από τη Μάνσφιλντ και τις πιο χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας έφτασα στη Σάντερλαντ και στη Στόουκ. Ποτέ δε μου χαρίστηκε τίποτα και πάντα πάλευα σκληρά και έδινα τις μάχες μου για να φτάσω όσο ψηλότερα μπορούσα. Νομίζω όμως ότι όλος ο ΠΑΟΚ,όλη η ομάδα έχει ιδιαίτερα μαχητικό πνεύμα».

Για το παρ’ ολίγον ρεκόρ στις εκτελέσεις πέναλτι

«Ήθελα ακόμη ένα πέναλτι για να ισοφαρίσω το ρεκόρ που υπήρχε στην Αγγλία (Ο Φράνσις Λι, με καριέρα σε Μπόλτον, Μάντσεστερ Σίτι και Ντέρμπι από το 1959 μέχρι το 1976 και 234 γκολ, κρατούσε το ρεκόρ από τη σεζόν 1971-72 με 14/14 πέναλτι). Στο τελευταίο ματς της σεζόν 2003-04 η Μάνσφιλντ αντιμετωπίζαμε την Καρλάιλ. Αν πετύχαινα το πέναλτι θα κερδίζαμε την Καρλάιλ και θα υποβιβαζόταν. Τελικά αστόχησα, η Καρλάιλ πήρε την ισοπαλία και κέρδισε την παραμονή της και εγώ έχασα το ρεκόρ, το οποίο έμεινε στον Φράνσις Λι που είχε 14/14 εύστοχα πέναλτι...».

Για τους κοινούς γνωστούς με Δώνη, Γεωργιάδη

«Ο κόουτς ήταν συμπαίκτης με τον Άγγλο ατζέντη μου τον Φέρδερστοουν, ο οποίος ήταν τότε παίκτης στην ομάδα νέων της Μπλάκμπερν. Γνωρίζονταν από παλιά παρότι ελικά ο ατζέντης μου δεν έπαιξε στην πρώτη ομάδα. Ο Γεωργιάδης ήταν συμπαίκτης με ένα φίλο μου τον Άντι Γκρίφιν, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στη Στόουκ. Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ έστειλα στον Γκρίφιν μία φωτογραφία μου με τον Γιώργο (σ.σ. Γεωργιάδη) για να του δείξω ποιον βρήκα στην Ελλάδα».

Για το γεγονός ότι οι δύο τελευταίοι πρόεδροι του ΠΑΟΚ είναι βετεράνοι ποδοσφαιριστές

«Είναι σημαντικό για μία ομάδα να έχει ανθρώπους που έχουν παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, σε σημαντικά πόστα. Δεν τα ήξερα όλα αυτά για τον ΠΑΟΚ πριν έρθω, αλλά σταδιακά μαθαίνω ολοένα και περισσότερα. Είναι σημαντικό να υπάρχουν στην ομάδα άνθρωποι που έχουν τέτοιες ευρωπαϊκές εμπειρίες και γνωρίζουν καλά την τεχνογνωσία του ποδοσφαίρου, όπως αυτοί που βρίσκονται στον ΠΑΟΚ...».

«Διεκδικούμε με αξιώσεις την παραμονή» 

18/9/2012

«Διεκδικούμε με αξιώσεις την παραμονή» 
Ικανοποιημένος από την απόδοση της Κέρκυρας στην αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στην Skoda Ξάνθη, όπου οι Φαίακες κατέκτησαν τον πρώτο τους βαθμό δήλωσε ο Νίκος Αναστασόπουλος.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας τόνισε πως όσο περνάει ο καιρός θα βρουν καλύτερο ρυθμό ενώ επισήμανε πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να παραμείνουν στην κατηγορία.

«Η Κέρκυρα έδειξε κόντρα στην Ξάνθη ότι παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκει τα πατήματά της και θα παίζει καλύτερα για να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή στην κατηγορία. Και οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στις προπονήσεις και τους αγώνες, για να φέρουμε την ομάδα στο καλύτερο δυνατό επίπεδο», ήταν τα λόγια του Αναστασόπουλου.

Στα αγωνιστικά, μετά το χθεσινό ρεπό (17/9) οι παίκτες της Κέρκυρας θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (23/9) κόντρα στον Άρη.

Έτοιμος ο Ουσέρο 

18/9/2012

Έτοιμος ο Ουσέρο 
Ο Φερνάντο Ουσέρο του Αστέρα Τρίπολης προπονήθηκε κανονικά και έτσι το πρόβλημα τελειώνει για τον Σάκη Τσιώλη, πριν καν δημιουργηθεί. Ο Ισπανός μέσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Πλατανιά για την τέταρτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Παράλληλα, σημαντικό για τον Έλληνα τεχνικό είναι πως κανονικά προπονούνται πλέον, οι Καρντάσιο και Καλαντζής, οι οποίοι σύντομα θα είναι σε θέση να αγωνιστούν και να κάνουν το ντεμπούτο τους στη νέα τους ομάδα.

Αντίθετα, εκτός για προληπτικούς λόγους έμεινε ο Φραγκουλάκης, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Την Τετάρτη αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και να τεθεί στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού. 
 

Ειδικό πρόγραμμα στην Αθήνα για Ηρακλή 

18/9/2012

Ειδικό πρόγραμμα στην Αθήνα για Ηρακλή
Ένας από τους μεγάλους άτυχους της φετινής χρονιάς, ο Ανδρέας Ηρακλής, βρίσκεται στην Αθήνα όπου θα πραγματοποιήσει ειδικό πρόγραμμα με φυσιοθεραπείες προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά στο γόνατό του όσο το δυνατό συντομότερα.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη υπέστη ρήξη χιαστού και αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μέσα στο 2013.
Ο Ηρακλής θα παραμείνει στην πρωτεύουσα για περίπου ένα μήνα και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 23 Οκτωβρίου.

Εκεί θα ξεκινήσει χαλαρό τρέξιμο και ασκήσεις ενδυνάμωσης ώστε να επανέλθει σιγά-σιγά στις κανονικές προπονήσεις.

Εισιτήρια για Τούμπα ζήτησε ο Άρης 

18/9/2012

Εισιτήρια για Τούμπα ζήτησε ο Άρης
Εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής ζήτησε η ΠΑΕ Άρης με έγγραφο που έστειλε προς τον «Δικέφαλο του βορρά». Οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν τα εισιτήρια, αρκεί βέβαια να γίνει κάτι ανάλογο και στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο «Κλ. Βικελίδης».

Διάθεση για μετακίνηση οπαδών ανάμεσα στις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης είναι ξεκάθαρη, με τον Άρη να ζητάει 2.500 εισιτήρια για την Τούμπα. Το αίτημα του ΠΑΟΚ να πάρει εξίσου εισιτήρια στο δεύτερο γύρο είναι δεδομένο. Εφόσον ικανοποιηθεί, τότε θα υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως δεν αρκεί αυτό, καθώς θα πρέπει να συμφωνήσει και η αστυνομία, της οποίας η θέση αυτή τη στιγμή είναι άγνωστη.

Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει η απάντηση των «κίτρινων» για το αν μπορούν να χορηγήσουν στη «ρεβάνς» εισιτήρια και να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Τρίβει τα χέρια του ο Ελευθερόπουλος 

18/9/2012

Τρίβει τα χέρια του ο Ελευθερόπουλος
Επιστροφή σε φουλ ρυθμούς είχε η προπόνηση της Τρίτης (18/9) για τον Χρήστο Αραβίδη.

Ο επιθετικός των «κυανέρυθρων» ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και έτσι ο προπονητής του «Ιστορικού», Δημήτρης Ελευθερόπουλος, θα τον έχει στα πλάνα του για το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό.

Εκτός από την επιστροφή του Αραβίδη ο Έλληνας τεχνικός για το ματς της Λειβαδιάς θα υπολογίζει και τον Λεωνίδα Καμπάνταη, ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε στον αγώνα με τον ΟΦΗ, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο.

Ωστόσο, στο ματς με τους Βοιωτούς θα είναι 100% έτοιμος. Τώρα όσον αφορά τον Διαμαντάκο η περίπτωσή του δεν εμπνέει ανησυχία το ιατρικό επιτελείο, αφού το χτύπημα που… κληρονόμησε στο ματς με τους Κρητικούς δεν ήταν κάτι σοβαρό. 

Δεν συναντήθηκα με τον Κιθ Χάρις 

19/9/2012

«Δεν συναντήθηκα με τον Κιθ Χάρις» 
Σε κατηγορηματική διάψευση των πληροφοριών που δημοσιοποιήθηκαν (και) μέσω επιστολής του Μιχάλη Τροχανά και τον ήθελαν να έχει συναντηθεί με τον Κιθ Χάρις προχώρησε ο Γιάννης Βούρος.

Με γραπτή του δήλωση ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με τον υποψήφιο επενδυτή και ότι πιθανή επιθυμία του να λάβει πληροφορίες για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια θα μπορούσε να ικανοποιηθεί από τη σχετική επιτροπή που έχει συσταθεί.

Αναλυτικά η δήλωση του Βούρου αναφέρει

«Λυπάμαι αλλά οι πληροφορίες που διοχετεύτηκαν όσον αφορά συνάντησή μου με τον κ. Κιθ Χάρις, είναι εντελώς λανθασμένες. Δεν έχω συναντήσει ποτέ τον κ. Χάρις και δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί του, ούτε καν στο τηλέφωνο.

Αν επιθυμούσε να συλλέξει στοιχεία και πληροφορίες που θα του ήταν χρήσιμες για την πιθανή κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια θα μπορούσε σαφώς να τις ζητήσει, από την επιτροπή γηπέδου που έχει συσταθεί, από 4 μελή της ΠΑΕ και 4 της ερασιτεχνικής ακριβώς γι' αυτό το σκοπό»
.


«Από εμάς εξαρτάται» 

19/9/2012

«Από εμάς εξαρτάται» 
Το σύνθημα για το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μάριμπορ, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Europa League, έδωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε χθες στιγμιότυπα από τα παιχνίδια με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπου οι Σλοβένοι ηττήθηκαν με σκορ 1-0 μέσα στην έδρα τους, και το 5-1 κόντρα στην Αλουμίν για το πρωτάθλημα. «Θα προσπαθήσουν να πάρουν κάτι θετικό, αλλά δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε», τόνισε ο 66χρονος προπονητής.

Αρχικά ο Φερέιρα τους είπε: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που στηρίζεται κυρίως στο σύνολο και όχι στις μονάδες. Δεν έχει παίκτες που κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Μπορούμε να τους νικήσουμε, είναι στο χέρι μας, αρκεί να παίξουμε σαν Παναθηναϊκός και όχι όπως παίζουμε στα τελευταία παιχνίδια. Είναι το πρώτο παιχνίδι με το οποίο επιστρέφουμε στους ομίλους μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και πρέπει η πρώτη εντύπωση να είναι καλή. Το πρώτο παιχνίδι πάντα κρύβει δυσκολίες. Ο αντίπαλός μας με τον ενθουσιασμό του γηπεδούχου θα προσπαθήσει να πάρει κάτι θετικό, αλλά δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε. Πρέπει να νικήσουμε και να αρχίσουμε θετικά αυτή την προσπάθεια στους ομίλους».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος επέστησε την προσοχή σε δύο ποδοσφαιριστές της Μάριμπορ: «Οι ακραίοι τους χαφ είναι και οι πιο επικίνδυνοι παίκτες. Παίζουν και στα δύο άκρα και οι δύο συνήθως με ανάποδο πόδι. Ο ένας είναι ο αρχηγός τους (σ.σ.: ο Ταβάρες) και στο 4-4-2 μπορεί να παίξει και κοντά στο φορ. Φέτος στα περισσότερα παιχνίδια έχουν παίξει 4-3-3, αλλά υπάρχει περίπτωση να παίξουν και 4-4-2 με ρόμβο. Ο άλλος ακραίος(σ.σ.: ο Ιμπραΐμι) είναι ικανός ντριμπλέρ, πολύ καλός στο "ένας εναντίον ενός" και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα».

Η αποστολή του «τριφυλλιού» θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ στις 11:00 από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το Μάριμπορ. Το ραντεβού στην Παιανία είναι για τις 9:45 και από εκεί με το πούλμαν οι παίκτες θα πάνε στο αεροδρόμιο. Στην Αθήνα θα μείνουν οι Σο, Πετρόπουλος, Ταμπάκης, Λαγός, Φουρλάνος, Μπαρμπαρούσης, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Μαρινάκης, Κουσίδης. Ο Σο πάει κάθε μέρα και καλύτερα, αλλά είναι δεδομένο ότι ο Φερέιρα δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του πριν μηδενίσει το ρίσκο για υποτροπή.

Γεμίζει το κέντρο

Με ενισχυμένη τη μεσαία γραμμή σκέφτεται να παρατάξει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον Παναθηναϊκό στο αυριανό παιχνίδι με την Μάριμπορ. Ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε τον Χριστοδουλόπουλο στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Μαρίνος διεκδικεί τη θέση του Ζέκα στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με τη δοκιμή που έκανε στη χθεσινή προπόνηση, ο Καρνέζης ήταν στο τέρμα, ο Βύντρα στο δεξί και ο Σπυρόπουλος στο αριστερό άκρο της άμυνας, Μπουμσόνγκ και Βελάσκες στόπερ, Κατσουράνης, Βιτόλο και Ζέκα στο χώρο του κέντρου, αλλά και τους Σισοκό και Κουίνσι να βοηθούν από τα άκρα τον Χριστοδουλόπουλο. Στην πορεία του διπλού ο Πορτογάλος προπονητής αντικατέστησε τον τελευταίο με τον Φορναρόλι.

Τα λέει με Βγενόπουλο

Συνάντηση με τον Ανδρέα Βγενόπουλο θα έχει σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος. Το ραντεβού των δύο ανδρών δεν έχει σχέση με τα χρήματα, που είναι να βάλει ο «Mr MIG» στην ΑΜΚ, όμως είναι σίγουρο ότι θα συζητήσουν για τις αλλαγές που θα γίνουν στη διοίκηση του Παναθηναϊκού και στη θέση του προέδρου της ΠΑΕ.


Έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο 

19/9/2012

Έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο 
Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για την έκβαση της πιθανής επένδυσης των Βιντιάδη και Χάρις στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Παρόλα αυτά, στην Ένωση θέλουν να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο και ετοιμάζουν το plan B για να δουν πόσα χρήματα χρειάζεται για να βγει ο σύλλογος μέχρι να απαντήσουν οι επενδυτές. Μόνο για τα απολύτως απαραίτητα στον «Δικέφαλο» απαιτούνται περίπου 500.000 ευρώ.

Από αυτά οι 200.000 ευρώ αντιστοιχούν σε ΙΚΑ, Εφορία και οι 300.000 ευρώ, αν βρεθούν, προορίζονται για τους νυν παίκτες που οι περισσότεροι είναι απλήρωτοι από την αρχή της σεζόν.

Δεν τελειώνουν, όμως, εδώ οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ και μέχρι το τέλος του μήνα χρειάζονται περίπου 2,5 εκατ. ευρώ. Η ΠΑΕ κάνει ό,τι μπορεί να ξεπληρώσει τη ληξιπρόθεσμη δόση του άρθρου 44, αλλά την 1η Οκτωβρίου διπλώνει και η επόμενη (επίσης 1,25 εκατ. ευρώ) δόση. Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες να πληρωθεί και η Εφορία για τα εκτός άρθρου 44 χρέη της ΠΑΕ.

Ανεξάρτητα από την πορεία των συζητήσεων με τους Βιντιάδη και Χάρις, στην ΑΕΚ οφείλουν να είναι έτοιμοι και να μη χάνουν χρόνο για πιθανές εκπλήξεις. Αν κι εφόσον προχωρήσει το ενδιαφέρον των επενδυτών για την Ένωση, ένα από τα θέματα που θα πρέπει να αποσαφηνιστούν άμεσα είναι το προπονητικό.

Μέχρι στιγμής η ΠΑΕ δεν έχει δώσει ούτε ευρώ στην ιδιοκτήτρια Μεσογαία Α.Ε., μολονότι η σύμβαση προβλέπει ενοίκιο σχεδόν 600.000 ευρώ.

Όλα στο… 99 

19/9/2012

Όλα στο… 99
Η υπόθεση που αφορά το άρθρο 99 απασχολεί σε καθημερινή βάση τον Άρη και η απόφαση του πολυμελούς πρωτοδικείου θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τόσο τις διοικητικές όσο και οικονομικές εξελίξεις.

Όλα δείχνουν ότι αύριο το πρωί θα κατατεθεί η αίτηση για έκδοση προσωρινής διαταγής, αφού το κείμενο του δικογράφου έχει ετοιμαστεί από τους τρεις δικηγόρους που έχουν αναλάβει την υπόθεση (Χριστοφορίδης, Τσομίδης, Αργυριάδης).

Επίσης, χθες υπέγραψαν οι Ζαμπέτας και Αθανασιάδης που ήταν η μία εκκρεμότητα που απέμενε. Η πιο πιθανή μέρα να εκδοθεί η απόφαση είναι η Παρασκευή και αν είναι θετική, τότε οι Θεσσαλονικείς θα πάρουν βαθιά ανάσα και θα «παγώσουν» για το επόμενο δίμηνο που έχουν εγείρει Sportvision και Grundig.

Μεγαλύτερος, βέβαια, είναι ο κίνδυνος που υπάρχει από τις προσφυγές των πρώην παικτών και προπονητών, εφόσον φυσικά αποδεχτεί την απόφαση η ΕΠΟ. Οι «κίτρινοι» εκτιμούν ότι η πιθανή έκδοση προσωρινής διαταγής θα έχει θετικό αντίκτυπο και στο θέμα των χρεών προς το Δημόσιο, αφού θα δώσει τη δυνατότητα για επιμήκυνση των δόσεων.

Τέλος, η υπαγωγή στο άρθρο 99 θεωρείται κλειδί και για την ύπαρξη επενδυτικού ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ, κάτι που με χρέη 22 τουλάχιστον εκατομμυρίων και μη διακανονισμένα σε βάθος χρόνου θεωρείται απλησίαστο όνειρο.

Ανεβαίνει ο Κάστσελαν 

19/9/2012

Ανεβαίνει ο Κάστσελαν
Έντεκα μέρες βρίσκεται στην Κομοτηνή το νέο απόκτημα του Πανθρακικού ο Μλάντεν Κάστσελαν.

Ο Μαυροβούνιος χαφ δεν ήταν σε ομάδα από τα τέλη Ιουνίου, όμως ήταν σε καλή φυσική κατάσταση και χάρη στο ειδικό πρόγραμμα που ακολούθησε το προηγούμενο διάστημα κατάφερε να καλύψει το χαμένο έδαφος από τους συμπαίκτες του.

Ο Σάββας Παντελίδης είδε τον 29χρονο να προπονείται κανονικά και όπως όλα δείχνουν, ο τεχνικός των νεοφώτιστων θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή τού αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Πέρα από τα γνωστά προβλήματα, ο Ντενίζ Μπαϊκαρά δεν προπονείται λόγω ενός αιματώματος στον τετρακέφαλο, αλλά δεν είναι τίποτα ανησυχητικό.

Βλέπουν το χρώμα του χρήματος… 

19/9/2012

Βλέπουν το χρώμα του χρήματος… 
Πολύ καλό είναι το κλίμα στις τάξεις του Πανιωνίου, ύστερα από τις τρεις νίκες που έχει πετύχει στις ισάριθμες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο, θα γίνει καλύτερο, αφού για σήμερα έχουν προγραμματιστεί πληρωμές που αποτελούν την ελάχιστη ανταμοιβή για την προσπάθεια που καταβάλλουν οι νεαροί -ως επί το πλείστον- παίκτες της ομάδας.

Δεν έχει διευκρινιστεί, βέβαια, το ποσό που θα μοιραστεί στους ποδοσφαιριστές και στους υπαλλήλους της ΠΑΕ, αλλά το ότι ύστερα από πολλούς μήνες θα μοιραστούν χρήματα αποτελεί αναμφίβολα το γεγονός της ημέρας.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. συζητήθηκαν και διαδικαστικά θέματα που αφορούν τον προσεχή αγώνα με τον Λεβαδειακό, ενώ δεν πάρθηκε απόφαση για το Απήλιον.

Την αλλάζουν επίπεδο 

19/9/2012

Την αλλάζουν επίπεδο
Τέσσερα, αν όχι πέντε, νέα πρόσωπα αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα της Βέροιας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με την απόκτηση του Ορέστες Ζούνιορ Αλβες ολοκληρώθηκε το φετινό ρόστερ της «βασίλισσας του Βορρά». Ο 31χρονος αμυντικός υπέγραψε για έναν χρόνο, η παρουσίασή του θα γίνει σήμερα (13:30). Ωστόσο, από την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό μέχρι και σήμερα στην ομάδα της Ημαθίας έχουν αλλάξει πολλά.

Έχει αποκτηθεί ο Παντελής Καφές από τον οποίο περιμένουν αρκετά πράγματα στο άμεσο μέλλον. Ήρθε ο Κάρλο Κόστλι, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο επόμενο ματς.

Ο Λόπες έφτασε στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, για πρώτη φορά έπαιξε το περασμένο Σάββατο και μαζί με τους Καντιμοίρη, Δασκαλάκη συγκροτούν μία πολύ καλή τριάδα πορτιέρο.

Παράλληλα ας μην ξεχνάμε πως ο Καλί χτύπησε στο ημίχρονο της πρεμιέρας,, αλλά γυρίζει και αυτός την Κυριακή. Όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι σε θέση να βοηθήσουν την Βέροια να πετύχει τους στόχους της και να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ψάχνει λύσεις ο Αναστόπουλος 

19/9/2012

Ψάχνει λύσεις ο Αναστόπουλος
Δυσαρεστημένος είναι ο Νίκος Αναστόπουλος για τα ατομικά λάθη που έκαναν οι παίκτες του στο ματς με τον Πανιώνιο.

Παρά τα παράπονα που υπάρχουν από τη διαιτησία, ο τεχνικός των Κρητικών αναγνωρίζει τις αμυντικές και επιθετικές αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα του, για τις οποίες λύση δε φαίνεται στον ορίζοντα…

Η αφλογιστία του ΟΦΗ είναι παρατεταμένη και δεν μπορεί παρά να προβληματίζει τον Αναστόπουλο καθώς σε τρεις αγωνιστικές το μοναδικό τέρμα που έχει πετύχει η ομάδα είναι το αυτογκόλ που μπήκε στο ματς με τους Νεοσμυρνιώτες.

Εντωμεταξύ και στην άμυνα η όποια βοήθεια στην οποία θα μπορούσε να προσβλέπει ο 54χρονος τεχνικός από τον Μοχάμεντ Σαρ, θα αργήσει τουλάχιστον τρεις εβδομάδες αφού τα εργομετρικά του ποδοσφαιριστή έδειξαν ότι αυτό είναι το απαιτούμενο διάστημα για να φτάσει στην επιθυμητή φυσική κατάσταση.

Έτσι, ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, ο Αναστόπουλος θα πρέπει να βρει λύσεις μέσα από τους ποδοσφαιριστές που ήδη έχει στη διάθεσή του.

Έτοιμος ο Καρντάτσιο 

19/9/2012

Έτοιμος ο Καρντάτσιο
Άλλο ένα όπλο στη διάθεσή του φαίνεται πως θα έχει ο Σάκης Τσιώλης για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Ο Ματίας Καρντάτσιο παρουσιάζεται ολοένα και πιο έτοιμος στις προπονήσεις και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τους Κρητικούς.

Επίσης ο Καλαντζής έχει ανεβάσει ρυθμούς, με τον τεχνικό του Αστέρα να μπορεί να προσβλέπει στις υπηρεσίες του έστω και για λίγα λεπτά.

Στο μεταξύ ο Μιχάλης Φραγκουλάκης δεν πήρε μέρος στη χτεσινή προπόνηση για προληπτικούς λόγους.

Το βάρος στην άμυνα 

19/9/2012

Το βάρος στην άμυνα
Τα βλέμματα όλων στη Λιβαδειά είναι στραμμένα στην προσεχή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και ο Γιώργος Παράσχος ξεκίνησε την προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι δίνοντας έμφαση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Ο τεχνικός των Βοιωτών κατά τη χτεσινή προπόνηση δούλεψε ιδιαίτερα πάνω στο στήσιμο της άμυνας, με σκοπό να μπορέσει να μπλοκάρει τα επιθετικά ατού των Νεοσμυρνιωτών.

Παράλληλα, χρόνος δόθηκε και στις ασκήσεις κατοχής, προκειμένου να μπορεί ο Λεβαδειακός να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας απέναντι στον «ιστορικό».

Από σήμερα το βάρος θα δοθεί στην επιθετική λειτουργία, στη δημιουργία και στο τελείωμα των φάσεων.

Πάνοπλος ο ΠΑΣ 

19/9/2012

Πάνοπλος ο ΠΑΣ
Ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Χριστόπουλο επεφύλασσε η χτεσινή προπόνηση της ομάδας του. Ο τεχνικός των Ιωαννίνων είδε τον Θέμη Τζημόπουλο να βγάζει την προπόνηση χωρίς ενοχλήσεις και να τίθεται στη διάθεση του ενόψει του αγώνα με τη Βέροια.

Ταυτόχρονα, παρά την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων που ισχύει, ο ΠΑΣ θα καταφέρει να έχει την ενίσχυση των οπαδών του.

Οι διοικήσεις των δύο ομάδων ήρθαν σε συνεννόηση ώστε να ανοίξει η θύρα 5 στο γήπεδο της «βασίλισσας του βορρά», προκειμένου να φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι που θα μετακινηθούν μεμονωμένα στη Βέροια.

ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου