ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Οι σημαντικοτερες ειδησεις πριν την σεντρα του Champions League

Οι σημαντικοτερες ειδησεις πριν την σεντρα του Champions League
19/9/2012
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Η «κόλαση» της Γιουνάιτεντ στην Τουρκία

19/9/2012
Η «κόλαση» της Γιουνάιτεντ στην Τουρκία
O Ράιαν Γκιγκς δεν μπορεί να ξεχάσει την τελευταία φορά που βρέθηκε αντιμέτωπος με τη Γαλατασαράι. Και πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού σχεδόν 20 χρόνια πριν η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη μύριζε μπαρούτι. Εντός και εκτός γηπέδων.
Ας θυμηθουμε τι έγινε το 1993, όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισκέφτηκε το «Αλί Σάμι Γιεν».
Είναι Νοέμβρης του 1993 και η Γαλατά υποδέχεται τους «κόκκινους διαβόλους», μετά το 3-3 της Αγγλίας.

Οι οπαδοί της αποφάσισαν να κάνουν τους αντίστοιχους της Γιουνάιτεντ να νιώσουν σαν το σπίτι τους.

«Κόκκινοι διάβολοι»; Ε, τι άλλο εκτός από κόλαση;

Το ίδιο, όμως, βίωσαν και οι παίκτες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Ράιαν Γκιγκς δήλωσε πως δεν μπορεί να ξεχάσει την ατμόσφαιρα που συνάντησε, κι ας έχουν περάσει 20 –σχεδόν- χρόνια.

Παρελθόν ο τελικός του Μαΐου για τον Χάινκες

19/9/2012
Παρελθόν ο τελικός του Μαΐου για τον Χάινκες
Να βγάλουν από το μυαλό τους τον χαμένο τελικό του Μαΐου και να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, ζήτησε από τους παίκτες του ο Γιουπ Χάινκες. Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, μιλώντας την παραμονή της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ, που βρίσκει την ομάδα του αντιμέτωπη της Βαλένθια, επανέλαβε πως οι Βαυαροί μπορούν να επαναλάβουν την πορεία της προηγούμενης χρονιάς.

Ο τελικός του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ, είχε ένα μεγάλο φαβορί. Η Μπάγερν Μονάχου, έχοντας αποκλείσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, έπαιζε μέσα στην έδρα της με αντίπαλο την Τσέλσι και όλα τα προγνωστικά την ήθελαν νικήτρια. Τελικά, αν και προηγήθηκε στο 83ο λεπτό, υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με το γκολ του Ντρογκμπά στο 87ο και έχασε το Κύπελλο στη διαδικασία των πέναλτι.

Η απώλεια του τίτλου επηρέασε ψυχολογικά όλη την ομάδα. Παίκτες, προπονητές, παράγοντες και φίλοι της Μπάγερν δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως χάθηκε μια τόσο μεγάλη ευκαιρία. Η απώλεια του τίτλου στη Γερμανία, μεγάλωσε την απογοήτευση στο περιβάλλον των Βαυαρών.

Η νέα χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ για τη Μπάγερν ξεκινάει το βράδυ της Τετάρτης. Ο προπονητής της ομάδας, Γιουπ Χάινκες, ζήτησε από τους παίκτες του να αφήσουν πίσω τις δυσάρεστες αναμνήσεις του τελικού και να προσπαθήσουν να επαναλάβουν την περσινή πορεία. «Πρέπει να ξεχάσουμε τον τελικό και να πάψει να επηρεάζει τις εμφανίσεις μας η ανάμνησή του. Οι παίκτες μου έχουν «χωνέψει» πια αυτή την ήττα και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν μια νέα προσπάθεια, που θα μας οδηγήσει μακριά και στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε ο Χάινκες.

Η Μπάγερν ξεκίνησε πολύ καλά τη Μπουντεσλίγκα. Αυτό είναι ένα δείγμα και για την Ευρώπη; «Είναι αλήθεια πως ξεκινήσαμε καλά, αλλά η Ευρώπη είναι διαφορετική. Πρέπει από το ματς με τη Βαλένθια να ξεκινήσουμε καλά και να δείξουμε σε όλους πως είμαστε και εμείς υποψήφιοι για τον τίτλο. Μπορούμε να παίξουμε καλά στο Τσάμπιονς, το ίδιο καλά με τη Μπουντεσλίγκα», σημείωσε ο Χάινκες.

«Δυσκολότερο το Τσάμπιονς Λιγκ φέτος»

19/9/2012
«Δυσκολότερο το Τσάμπιονς Λιγκ φέτος»
Πολύ ήρεμος παρουσιάστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου της παραμονής του αγώνα ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο. Ο προπονητής της Τσέλσι έδειξε να υπολογίζει πολύ την αντίπαλό του, Γιουβέντους και τόνισε πως η φετινή διοργάνωση είναι δυσκολότερη από την περσινή.

Ανέλαβε τα ηνία της ομάδας στη μέση της περιόδου, με μοναδική αποστολή να σώσει μια χρονιά που έμοιαζε χαμένη. Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο, όμως, κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να αναδειχτεί πρωταθλητής Ευρώπης με την Τσέλσι, στον αξέχαστο τελικό του Μονάχου. Ανανέωσε, όπως ήταν λογικό, το συμβόλαιό του με τους «μπλε» και έτσι ο Ιταλός κόουτς καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε.

Η φετινή περιπέτεια της Τσέλσι ξεκινάει από το Στάνφορντ Μπριτζ με αντίπαλο τη Γιουβέντους. Ο Ντι Ματέο μίλησε πριν το ματς και έπλεξε το εγκώμιο της αντιπάλου του. «Μετά από ένα εκπληκτικό πρωτάθλημα, η Γιουβέντους επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι σίγουρος πως θέλει να το κάνει ως πρωταγωνίστρια. Έχει το υλικό για να το καταφέρει, αφού είναι ένα μείγμα έμπειρων και νέων παικτών, που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, δίνοντας προσοχή στην κατοχή της μπάλας. Περιμένω ένα δύσκολο ματς, με τους Ιταλούς να προσπαθήσουν να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Τους έχω παρακολουθήσει από κοντά και πιστεύω πως θα μπορέσουμε να βρούμε τις λύσεις στα προβλήματα που θα μας θέσουν.»

Η Τσέλσι θα ακολουθήσει την αμυντική τακτική που της χάρισε το Κύπελλο πέρσι; «Είστε γελασμένοι αν σας αποκαλύψω τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε τη Γιουβέντους. Οι παίκτες μου τον ξέρουν, εσείς θα τον ανακαλύψετε το βράδυ της Τετάρτης» απάντησε γελώντας ο Ιταλός.

Πόσο δύσκολο είναι να επαναλάβει η Τσέλσι τον περσινό θρίαμβο; «Όλοι ξέρουν πως καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ για δύο συνεχόμενες χρονιές. Φέτος η διοργάνωση είναι ακόμα πιο δύσκολη, με την παρουσία της Γιουβέντους και της Παρί Σεν Ζερμέν. Εμείς θα παίξουμε όπως μπορούμε και ο χρόνος θα δώσει την απάντηση αν τα καταφέραμε.»

Κλείνοντας, ο Ντι Ματέο έριξε το «καρφί» του σε όσους τον χαρακτήρισαν τυχερό. «Πολλοί είπαν πως ο περσινός θρίαμβος στηρίχτηκε στην τύχη. Εγώ ξέρω πως η τύχη βοηθάει, αλλά δεν αρκεί. Πόσοι άλλοι προπονητές υπήρξαν τυχεροί, αλλά δεν κατάφεραν κάτι;» αναρωτήθηκε ο Ντι Ματέο.

Περήφανος και σίγουρος ο Μπουφόν

19/9/2012
Περήφανος και σίγουρος ο Μπουφόν
Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένει το σφύριγμα της έναρξης του πρώτου ματς του Τσάμπιονς Λιγκ ο Τζανλουίτζι Μπουφόν. Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους, μιλώντας την παραμονή του αγώνα με την Τσέλσι στο Λονδίνο, χαρακτήρισε σημαντικό τεστ για την ομάδα του το συγκεκριμένο παιχνίδι και έδειξε να αισιοδοξεί για την πορεία της ομάδας του στην Ευρώπη.

Επιστρέφει μετά από το 2010 στο Τσάμπιονς Λιγκ και ελπίζει να κάνει μια αξιόλογη πορεία. Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν θα ηγηθεί της Γιουβέντους στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ανυπομονεί να αντιμετωπίσει τους κατόχους του μοναδικού τίτλου που δεν έχει κατακτήσει στην καριέρα του.

Μιλώντας πριν το παιχνίδι, ο Μπουφόν παρουσιάστηκε προσγειωμένος. «Το παιχνίδι αυτό θα μας δείξει αρκετά για τις δυνατότητές μας. Η Γιουβέντους δεν είναι η πιο ισχυρή ομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ούτε η Τσέλσι ήταν πέρσι και στο τέλος το πήρε», ήταν τα πρώτα λόγια του αρχηγού της «Γιούβε». «Αυτό που αισθάνομαι λίγο πριν το ματς είναι περηφάνια, λαχτάρα να παίξω και σιγουριά για την ομάδα μου.»

Ποιες θα είναι οι διαφορές του παιχνιδιού της Τετάρτης σε σχέση με την αναμέτρηση του 2009, που βρήκε νικήτρια την Τσέλσι με 1-0; «Τότε στηριζόμασταν πολύ στις ατομικές ικανότητες των παικτών μας. Τώρα είμαστε πιο ομάδα και αυτό μόνο καλό θα μας κάνει. Σήμερα είμαστε πιο σίγουροι για το που μπορούμε να φτάσουμε. Μπορεί κάποιοι να είναι άπειροι από τέτοια ματς, είναι όμως μαθημένοι από διεθνείς αναμετρήσεις χάρη στις εθνικές ομάδες.»

Η «Γιούβε» μέχρι που μπορεί να φτάσει; «Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι το τρόπαιο που μου λείπει. Μακάρι να το σήκωνα ως αρχηγός. Πιστεύω πως μετά από 3-4 ομάδες ερχόμαστε εμείς. Η κλήρωση και οι συγκυρίες θα παίξουν το ρόλο τους, αλλά ακόμα και αν αποκλειστούμε νωρίς, εμείς είμαστε περήφανοι που παίζουμε με τους καλύτερους», τόνισε ο Μπουφόν.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ
για τον ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου