ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Κύπελλο Ελλάδας:Τα γκολ της τρίτης μέρας των "16"

Κύπελλο Ελλάδας:Τα γκολ της τρίτης μέρας των "16"(videos)

25/01/2013

Δείτε τα γκολ των τεσσάρων αγώνων για το Κύπελλο Ελλάδας αυτής της εβδομάδας. Πρόκριση για Αστέρας Τρίπολης, Πλατανιά, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα.
Ντε Μπλάσις
Τέσσερα παιχνίδια είχαμε και αυτή την εβδομάδα με την έκπληξη να μην λείπει, αφού ο Πλατανιάς πέταξε έξω τον Παναθηναϊκό από τη συνέχεια του θεσμού.
Από εκεί και πέρα Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ πήραν από ένα εισιτήριο για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου 2-0
Το εισιτήριο για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος "σφράγισε" το βράδυ της Τετάρτης (23/1) ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος νίκησε με 2-0 τον Ολυμπιακό Βόλου.
Οι Αρκάδες με το 1-1 του πρώτου αγώνα είχαν το προβάδισμα για την πρόκριση και την πήραν χάρη στα τέρματα των Ντε Μπλάσις και Φορμίκα, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Ράγιος.

 ΠΑΟΚ - Καλλιθέα 6-0
Ο πληγωμένος εγωισμός των παικτών του ΠΑΟΚ βγήκε την Πέμπτη (24/1) στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και ο "Δικέφαλος" επικράτησε 6-0 της Καλλιθέας παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.
Χατ τρικ σημείωσε ο Αθανασιάδης, ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι Κατσουράνης -το πρώτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ- Λάζαρ και Λόρενς με πέναλτι.

 Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1-0
Το τριφύλλι άνθισε στην Κρήτη. Όχι όμως αυτό του Παναθηναϊκού αλλά του Πλατανιά καθώς οι Κρητικοί επικράτησαν με 1-0 των πράσινων και πήραν την πρόκριση για τους οχτώ του Κυπέλλου Ελλάδος αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό και στερώντας από το τριφύλλι την μοναδική ελπίδα που είχαν για κάτι καλό την φετινή σεζόν.
Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα ενώ ο Παναθηναϊκός πολύ απλά δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο των Περιβολιών με τους πράσινους να φτάνουν στο σημείο στο 75' να κάνουν και καθυστερήσεις για να μην χάσουν το ματς. Κάτι το οποίο έγινε τελικά με τον Αναστασάκο χρυσή αλλαγή του Άγγελου Αναστασιάδη καθώς σκόραρε στο 87' βάζοντας το γκολ που έδωσε την πρόκριση στον Πλατανιά.

 Φωστήρας - ΠΑΣ Γιάννινα 2-3
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο Μπούμπας εκμεταλλεύθηκε την ασταθή απόκρουση του Ταμπάση και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.
Η απάντηση των Ηπειρωτών ήταν άμεση, αφού μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Γιάκος δέχθηκε ωραία κεφαλιά-πάσα από τον Τζημόπουλο και με σουτ από κοντά ισοφάρισε σε 1-1, κάνοντας το έργο του Φωστήρα σχεδόν ακατόρθωτο, καθώς χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να βρει σκορ πρόκρισης.





ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου