ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Διάσειση ο Λο!

Διάσειση ο Λο!

Χάνει το παιχνίδι με την Μακάμπι ο Λο, καθώς τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης (22/1) και υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως ο Αμερικανός γκαρντ έχει διάσειση.
Απρόοπτο για τον Ολυμπιακό στην προπόνηση της Τρίτης (22/1), όπου ο Λο υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και φυσικά χάνει την κρίσιμη αναμέτρηση της Πέμπτης (24/1) με την Μακάμπι στο "Γιαντ Ελιάου" για την 5η αγωνιστική του Top-16!
O Αμερικανός άσος στάθηκε άτυχος κατά τη διάρκεια του προπονητικού προγράμματος και οι ερυθρόλευκοι θα στερηθούν την παρουσία του σε μια καυτή έδρα και ένα παιχνίδι που η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη.

Ο Λο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς στο κεφάλι. Η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, έδειξε διάσειση και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 24 ακόμα ώρες.

Την Πέμπτη (24/1), ο Αμερικανός γκαρντ θα κάνει ξανά ατομική τομογραφία και πλέον πολύ δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 14η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Στην Ελλάδα πλην του Λο θα μείνει και ο Τζος Πάουελ που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο του αλλά και ο Γιώργος Γεωργάκης για αγωνιστικούς λόγους.

Την θέση του Λο θα πάρει ο Κατσίβελης και ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Ισραήλ ακριβώς με δώδεκα παίκτες στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου