ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

«Δίδυμο Μίτσελ-Νικοπολίδη στον Ολυμπιακό»

«Δίδυμο Μίτσελ-Νικοπολίδη στον Ολυμπιακό»

25/01/2013
 Στην αποκάλυψη της πρόσληψης του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό προχώρησε ο Όλτρα. Ο Ισπανός τεχνικός, που είναι υποψήφιος να κάτσει στον πάγκο των «ερυθρολεύκων», είπε πως θα συνεργαστεί με τον Νικοπολίδη.

«Δίδυμο Μίτσελ-Νικοπολίδη στον Ολυμπιακό»
Στον Ολυμπιακό αναζητούν τον νέο τεχνικό στην Ισπανία και ο Χοσέ Λουίς Όλτρα φρόντισε να το αποκαλύψει νωρίτερα. Σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες, ο Όλτρα τόνισε σε αθλητική εφημερίδα πως δεν πρόκειται να είναι εκείνος επόμενος προπονητής των «ερυθρολεύκων» αφού ξέρει πως ο Μίτσελ έχει ήδη κλείσει και θα είναι προπονητικό δίδυμο με τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Διαβάστε όσα είπε στην εφημερίδα «Γαύρος» ο Χοσέ Λουίς Όλτρα:

«Δεν πρόκειται να είμαι ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι έχει βρεθεί πως θα συνεχίζει η ελληνική ομάδα και δεν είμαι εγώ στο πλάνο της. Στην Ισπανία μαθαίνουμε ότι θα υπάρξει δίδυμο. Ξέρω για τον Μίτσελ με τον πρώην τερματοφύλακα της ομάδας, Νικοπολίδη. Η δική μας πληροφόρηση είναι ότι έτσι θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός.

Η ενημέρωση που έχω είναι πως έκλεισε ο Μίτσελ. Πρόκειται για έναν πολύ καλό προπονητή και με εμπειρία από την Primera Division»

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου